Tanska – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Tanska – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Denmark national teamTässä tekstissä tarkastelemme Tanskan jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Tanskan kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Tanskan jalkapallomaajoukkue pelaa kuudennen kerran MM-kisojen lohkovaiheissa. Joukkueen paras sijoitus oli vuoden 1998 kisoissa, jolloin Tanska eteni puolivälieriin.

Tämän tekstin sisältö:

  • Tanskan World Cup -historia
  • Tanskan tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Tanskan jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Tanskalle

Tanska jalkapallon MM-kisoissa

Tanskan maajoukkue pelaa MM-kisojen lohkovaiheessa kuudennen kerran. Ensimmäisen kerran Tanskan joukkue pääsi mukaan World Cupiin vuonna 1986, kun se selvisi pudotuspelivaiheeseen, mutta hävisi lopulta Espanjalle 5–1 ennen puolivälieriä. Sen jälkeen Tanska loisti poissaolollaan seuraavissa kahdessa kisoissa, mutta teki hienon paluun vuoden 1998 kilpailuun Ranskassa päästessään puolivälieriin ja häviten lopulta 3–2 Brasiliaa vastaan.

FIFA World Rankingissa Tanskan jalkapallomaajoukkue on sijalla 11.

Tanskan menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Tanskan jalkapallojoukkueen kiistattomasti paras suoritus MM-kisoissa on vuoden 1998 näytös.

Lohkovaiheessa maa kohtasi isäntämaat Ranskan, Etelä-Afrikan ja Saudi-Arabian. Tanskan joukkue onnistui voittamaan Saudi-Arabian 1–0 ja päätyi tasapeliin 1–1 Etelä-Afrikan kanssa, mikä sinetöi maan kohtalon neljännesvälierissä. Puolivälierissä Tanskan jalkapallomaajoukkue onnistui lunastamaan yhden suurimmista voitoistaan MM-kisoissa, kun se voitti Nigerian 4–1 Mollerin, Laudrupin, Sandin ja Helvegin huikeilla maalisuorituksilla.

Yksi Tanskan suurimmista pettymyksistä MM-kisoissa tulee varmasti aina olemaan vuoden 2010 kisat Etelä-Afrikassa. Avausottelu pelattiin Alankomaita vastaan, jonka Tanska hävisi 2–0, mutta onnistui toipumaan Kamerunia vastaan 2–1-voitolla. Viimeisenä päivänä tanskalaiset eivät loistaneet, vaan hävisivät Japanille 3–1 pudoten pois lohkovaiheissa.

Tanskan tie Qatar 2022 World Cupiin

Tanska kukoisti MM-karsinnoissa ja voitti yhdeksän kymmenestä pelatusta ottelusta. Tanskalaispelaajat onnistuivat tekemään uskomattomat 30 maalia päästäen itse läpi vain kolme. Tämä suoritus nostaa odotuksia Tanskan maajoukkuetta kohtaan.

Ainoa tappio tuli viimeisenä päivänä: toiseksi sijoittunutta Skotlantia vastaan, joka voitti Tanskan 2–0.

Ketä vastaan Tanska pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Tanska kilpailee MM-kisojen D-lohkossa. Lohkossa ovat mukana Tunisia, Ranska ja pudotuspelien voittaja, joka on joko Australia, Arabiemiirikunnat tai Peru.

Kaikista vastustajista Ranska muodostaa todennäköisesti suurimman uhan Tanskalle. Tanskan joukkue tavoittelee toista sijaa ja jalansijaa välieriin.

Tanskan maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Tanska vs. Tunisia 22. marraskuuta 2022 klo 16, Education City Stadium, AI Rayyan
  • Ranska vs. Tanska 26. marraskuuta 2022 klo 19, Stadium 974, Doha
  • Pudotuspelien voittaja vs. Tanska, Al Janoub Stadium, AI Wakrah

Tanskan maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Tanskan joukkue koostuu taidokkaista pelaajista, joista suurin osa kilpailee Euroopan huippuseuroissa.

Christian Eriksen on toipunut hyvin ja pystyy edelleen pelaamaan maajoukkueessaan tarvittaessa, kuten hän on osoittanut Brentfordin 2021/22-kaudella pelatessaan. Simon Kjaer on suuressa roolissa palatessaan toimintaan pitkältä toipilasjaksolta. Kasper Schmeichel, Christensen ja Mikkel Damsgaard ovat suuri haaste kenelle tahansa vastustajalle.

Joukkueen todistetuista kyvyistä huolimatta tapahtumat, joita joukkue on kohdannut Christian Eriksenin loukkaantumisen yhteydessä, tuo tiimiä yhteen enemmän kuin mitään muuta joukkuetta. Tanskan maajoukkuetta johtaa valmentaja Kasper Hjulmand.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Tanskassa?

Ympäri Tanskaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Tanskan maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Tanskan aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Ryhmävaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Tanskan jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Ranskan katsotaan todennäköisimmin vievän lohkon ykkössijan kertoimella 2/5 (1,40), mutta Tanska seuraa heti perässä kertoimella 3/1 (4,00).

Marokon lohkovoitto on arvoltaan 12/1 (13,00).

Lyö vetoa Tanskan puolesta LV BETissä

Meillä on LV BETillä laaja valikoima vedonlyöntivaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lyödä vetoa vaiheesta, jossa Tanska putoaa. Voit myös lyödä vetoa neljännesvälierään pääsemisestä.

Tanskan pääseminen neljännesvälierään on arvoltaan 2/1 (3,00) ja välierään pääseminen 5/1 (6,00).

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *