Ecuador vs Senegal | FIFA World Cup Qatar 2022

Ecuador vs Senegal | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Ecuador - Senegal Group AViimeisellä ottelukierroksella FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa nähdään Ecuador joka haastaa Senegalin paikoista 16 parhaan joukossa.

Molemmilla joukkueilla on varmasti toivoa yltää kilpailun pudotuspelivaiheeseen saakka, vaikkakin se on saavutus, jossa he ovat molemmat onnistuneet vain kerran yli 50 vuoden kestoisessa yrityksissään – ja täten, Ecuador vs Senegal ottelu 29. marraskuuta tulee olemaan mitä todennäköisimmin historiallinen hetki yhdelle näistä joukkueista.

Mutta kumpi kerää pisteet kotiin edetäkseen kahden parhaan joukkoon tässä lohkossa? Katsotaanpas tätä Qatar World Cup 2022 -ennakkoa, jossa tarjoamme vedonlyöntivinkkejä, ja paljastamme miksi LVBET pitää sisällään parhaita tilaisuuksia vedonlyömiseen tähän talvella järjestettävään turnaukseen.

  • Voiko Ecuador voittaa kertoimista huolimatta FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa?
  • Kohtaavatko Afrikan mestarit joukkueen odotusarvot?
  • Ecuador vs Senegal vedonlyöntivinkit
  • Missä löydä vetoa Qatar 2022 -turnaukseen   

Ecuadorin treffit kohtalon kanssa

Ecuadorin ensimmäinen yritys karsiutua World Cup -kisoihin tapahtui jo aikoinaan vuonna 1962, ja siitä lähtien he ovat yltäneet kansainvälisen jalkapallon luvatuille apajille vain neljästi, mukaan lukien tämä tuleva turnaus – se paljastaa kuinka tärkeä tämä 2022 vuoden juoksu heille oikeasti on.

Mielenkiintoisesti, kaikki neljä näistä yllä mainituista turnaussuorituksista on tapahtunut 2002 vuoden jälkeen, joka kertoo ehdottomasti maan kehityskaaresta jalkapallossa – ja hyvästä työstä jota päävalmentaja Gustavo Alfaro on saanut tehtyä.

Heidän kaikkein viimeaikaisemmassa kokoonpanossa, kuusi pelaajaa pelasi Euroopan ”big five” -liigoissa, siinä missä muut pelaajat pelaavat kohtalaisen hyvällä tasolla Euroopassa, Etelä-Amerikassa sekä MLS-sarjassa. Heillä on kokemusta ja mainetta, se on varmaa.

Copa American neljännesfinaalijoukkue vuonna 2021 – Ecuador suoriutui paremmin kuin esimerkiksi Chile ja Kolumbia 2022 FIFA World Cup karsintavaiheen aikana – kiitos suuresti seuraavien maalintekijöiden:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Michael Estrada Hyökkääjä 17 6
Enner Valencia Keskushyökkääjä 12 4
Gonzalo Plata Hyökkääjä 16 3

Afrikan kuninkaat haluavat hallita FIFA World Cup Lohko A:ta

Aivan kuten Ecuadorilla, ei myöskään Senegalilla ole kovin pitkää tai rikasta historiaa World Cup -osallistumisissaan.

He ovat aikaisemmin karsiutuneet turnaukseen vain kahdesti, nauttien hienosta debyytistä vuonna 2002 juoksulla viimeisen parhaan kahdeksan joukkoon, pudoten kuitenkin jo lohkovaiheessa vuoden 2018 editiossa.

Kuumat ja nihkeät olosuhteet Qatarissa sopivat kuitenkin Senegalille, ja tuoreet kruununperijät Afrikan kuningasmaana hakevat varmastikin vähintään vuoden 2002 klassikkosuoritteen toistoa.

Heillä on nyt kokemusta – joukkueen Africa Cup of Nations -voitto aikaisemmin tänä vuonna oli porukan ensimmäinen suurturnausvoitto, ja heillä on pelaajia joilta löytyy runsaasti kokemusta isoilta lavoilta. Sadio Mane on mestarien liigan sekä valioliigan mestari, Idrissa Gueye on voittanut Ligue 1 -mestaruuksia PSG:ssä ja pelannut mestarien liigan finaalissa, siinä missä Kalidou Koulibaly on aikaisemmin kruunattu Italian Serie A:n parhaaksi puolustajaksi.

Isojen otteluiden miehet tuppaavat toimittamaan laatusuoritteet kun painetta löytyy. Tästä kertoo myös Senegalin jo mainittu AFCON-turnauksen juoksu, sekä hermoja raastava ottelu FIFA World Cup 2022 karsinnoissa Egyptiä vastaan – otteluvoitto vaati pilkkukisat jotta Mo Salahin johtama joukkue saatiin kukistettua.

Heidän tärkeimmät maalintekijät tuon Qatar 2022 karsintavaiheen aikana olivat:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Famara Diedhiou Keskushyökkääjä 8 4
Ismaila Sarr Hyökkääjä 8 3
Sadio Mane Hyökkääjä 8 3

Yrittelijään Aliou Cissen johtama Senegal saattaa hyvin olla maan historian paras kokoonpano.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Ecuador vs Senegal otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa

Kaikista Qatar 2022 kohtaamisista, viimeinen ottelukierros lohkovaiheessa toimittaa sekä kunniaa että kyyneliä heille jotka pystyvät – tai eivät pysty – yltämään pudotuspelivaiheeseen World Cupissa.

Tämä Ecuador vs Senegal ottelu ei tule poikkeamaan tästä kaavasta, kohtaaminen, jossa kaksi joukkuetta tarvitsevat molemmat kiperästi kolme pistettä mukaan lisätäkseen uuden kappaleen historiaa oman maan menestykseen kansainvälisellä lavalla.

Senegal aloittaa ottelun ennakkosuosikkeina, ja kun mietitään heidän saavutuksia joukkueena viime aikoina, on se reilu tuomio.

Maalit voisivat olla mielenkiintoinen vinkkeli mitä tutkiskella vedonlyöjänä. FIFA World Cup -karsinnoissa, Ecuador päästi vähintään yhden maalin jokaisessa viidessä viimeisessä ottelussaan, siinä missä Senegal paukutti maaleja viidessä kahdeksasta ottelusta karsintamatkallaan. LV BET tarjoaa vedonlyöntioption, jossa veikataan että molemmat tekevät ainakin yhden maalin, ja tämä voisi olla houkutteleva tarjous.

Vedot Ecuador vs Senegal otteluun LVBETiltä

Heille jotka ovat kiinnostuneita vedonlyömisestä tässä Ecuador vs Senegal -ottelussa, tulevat löytämään yli 300 eri vedonlyöntityyppiä LVBETiltä. Skaala vaihtelee vedoissa esimerkiksi ottelun voittajan veikkaamisesta tasoitusvetoihin ja paljon muihin – maaleihin ja puoliaikavetoihin.

Parhaan World Cup 2022 vedonlyöntikokemuksen takaamiseksi, valitse LVBET.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *