Hollanti vs Qatar | FIFA World Cup Qatar 2022

Hollanti vs Qatar | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Netherlands - Qatar Group APelaavatko joukkueet maineesta vai pisteistä kun FIFA World Cup Lohko A:n viimeinen ottelukierros lähtee käyntiin?

Isäntämaa Qatar toivoo varmastikin että ryhmällä olisi edelleen mahdollisuus yltää 16 parhaan porukkaan joukkueen ensimmäisissä World Cup -kisoissa, mutta Qatar on tässä turnausvaiheessa toiminut jo altavastaajana kahdesti – Senegalia sekä Ecuadoria vastaan.

Mitä taas tulee Hollantiin, ovat he joidenkin asiantuntijoiden mukaan mustia hevosia kisoissa jopa finaaleihin saakka, ja täten voittaminen 41 FIFA-rankingsijaa alempaa löytyvää Qataria pitäisi olla lähinnä muodollisuus… Eikö vain?

Löydät parhaat kertoimet ja valtavan valikoiman marketteja tähän Hollanti vs Qatar -kilpailuun juurikin täältä LV BETistä.

  • Kuinka Qatar tulee kestämään fanien odotukset?
  • Meneekö Hollanti heittämällä pudotuspelivaiheeseen?
  • Kuinka löydä vetoa FIFA World Cup Lohko A -otteluihin
  • Missä lyödä vetoa Hollanti vs Qatar -otteluun?

Qatar on vielä tutkimattomilla vesillä

Tämä ei pelkästään ole Qatarin koskaan ensimmäinen tilaisuus isännöidä maailmanlaajuinen jalkapalloturnaus, mutta tämä on myös heidän neitsytlento kilpailevana joukkueena World Cupissa – mikä tehostus urheilulle Lähi-idässä.

Kentällä, Felix Sanchezin joukkueella ei ole vielä mainetta mistä puhua, mutta kehityskaari on positiivinen – he voittivat Asian Cupin vuonna 2019, päihittäen Etelä-Korean ja Japanin matkallaan, ja vuonna 2021 heidät kutsuttiin CONMEBOL Gold Cup -kilpailuun, jossa heidän lento katkesi semifinaaleissa Yhdysvaltoihin, jotka myöhemmin voittivat koko turnauksen.

Joten Qatar on nauttinut pari vuotta jo läpimurrosta, mitä tulee qatarilaiseen jalkapalloon, ja tässä lista pelaajista jotka pääsivät maalien makuun eeppisessä Gold Cup -juoksussa:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Almoez Ali Keskushyökkääjä 5 4
Abdulaziz Hatem Hyökkääjä 5 3
Akram Afif Hyökkääjä 5 2

Isäntinä, Qatarin ei tarvinnut raivata tietä turnaukseen 2022 FIFA World Cup karsintaprosessin kautta – he karsiutuivat karkeloihin mukaan automaattisesti isännöimällä itse turnauksen. Mutta hinta siitä on fakta, että joukkue joutuu pelaamaan huipputason joukkueita vastaan jatkuvasti, ja heidän valmistautuminen Qatar 2022 kisoihin pelaamalla ystävyysotteluita eri Euroopan seuroja vastaan – on kaukana ideaalisesta.

Hollantilaiset näyttävät tasonsa FIFA World Cup Lohko A:ssa?

Jos jalkapallo olisi helppo laji ennustaa, kaikki voisivat laittaa isoja vetoja ja tehdä hommasta helppoa rahaa. Mutta se urheilulaji jossa kummastuksia ja shokkituloksia tapahtuu runsaasti, ja Hollanti lisättäisiin ehdottomasti näihin kategorioihin, mikäli joukkue ei pääsisi jatkoon pudotuspeleihin FIFA World Cup Lohko A:sta.

Paperilla, joukkueella on yksinkertaisesti paremmat pelaajat verrattuna muihin kilpailijoihin tässä ottelujärjestyksessä – Pelurit kuten Virgil van Dijk, Frenkie de Jong ja Memphis Depay rakentavat kovan selkärangan. Louis van Gaalista joukkue taas saa päävalmentajan itselleen, jonka uran suoritteita ei voida kyseenalaistaa.

He ryntäsivät tiensä lävitse FIFA World Cup 2022 -karsinnoista, voittaen seitsemän ottelua kymmenestään ja häviten vain yhden niistä dominoivassa esityksessä. Maalin edustalla esimerkkiä näyttivät:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Memphis Depay Hyökkääjä 10 12
Davy Klaassen Keskikenttä 10 4
Donvell Malen Hyökkääjä 6 3

Hollantilaiset ovat myös yltäneet UEFA Nations League -finaaliin kautena 2018/19, ja kauden 2022/23 editiossa he ovat aloittaneet turnauksen voittamalla kolme neljästä ottelusta, joten tämä on joukkue, jonka itsevarmuus on katossa, vaikka Euroopan-mestaruuskisoissa lento jäikin hyvin lyhyeksi.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Hollanti vs Qatar otteluun FIFA World Cup Lohko A:ssa

Kaikista Qatar 2022 kohtaamisista, voi tämä ottelu osoittautua elintärkeäksi isäntämaalle.

He lähtevät selkeästi tähän 29. marraskuuta pelattavaan otteluun altavastaajina, mutta ainakin yksinkertainen tieto siitä, että suurin osa 60 000 kappaleen yleisöstä Al Baytissä seisoo heidän takanaan, helpottaa oloa. Mutta vaikuttaisi vähän siltä, että edes äänekäs kannustus ei yksinään tule ratkaisemaan tätä Hollanti vs Qatar -ottelua kun mietitään vastustajan tasoa, historiaa ja virettä – voittaen laatujoukkueita viime vuosien varrella.

Voitaisiin olettaa että maalirikkailta hollantilaisilta ei paljoa sympatioita heru isäntiä kohtaan, ja TV-katselijat voivat katsoa draaman tapahtuvan omilla silmillään suorana YLE:n kanavilta.

Vedot Hollanti vs Qatar -otteluun suoraan LVBETiltä

Jos asia voi tapahtua jalkapallo-ottelussa, voit myös uskoa että LVBETillä voit lyödä siitä vetoa, etenkin Qatar World Cup 2022 -kilpailun aikana.

Tarjolla on satoja eri optioita ennen kuin pallo ollaan edes potkaistu liikkeelle, ja hurjasti lisää vetoja, joita voidaan tehdä kesken otteluitakin, oli kyse sitten voittavan joukkueen veikkaamisesta, lopputuloksesta, kuinka monta maalia ottelussa tehdään, mitä tapahtuu milläkin puoliajalla ja paljon lisää.

Kaikki mitä tarvitset, on toiminnassa oleva LV BET -pelitili, ja sellaisen luominen on helpompaa tänään kuin koskaan aikaisemmin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *