Wales vs Englanti | FIFA World Cup Qatar 2022

Wales vs Englanti | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Wales - England Group BWales vs Englanti tuo paikallismaiden derbyn Qatariin, kun vanhat viholliset lähtevät taistelemaan viimeisessä FIFA World Cup 2022 Lohko B -ottelussa. Ottelu lupailee olevansa melkoinen trilleri, kun mietitään panoksia turnauksen pudotuspelivaiheen karsiutumisen kannalta. Täällä LV BET -vedonvälityssivustolla, tarjoamme parhaat ja kilpailukykyisimmät marketit, optiot ja kertoimet Qatar 2022 -vetoihin.

Voit odottaa seuraavia keskusteluaiheita lukemalla oppaamme:

  • Pystyykö Wales ottamaan haasteen vastaan?
  • Kuinka Englannin hermot kestävät?
  • Wales vs Englanti vedonlyöntivinkit
  • Katsaus meidän FIFA World Cup Lohko B:n vedonlyöntimarketteihin

Voiko Wales hämmentää pakkaa?

Wales karsiutui World Cuppiin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 1958, voittaen Ukrainan heidän UEFA-karsintapudotuspeleissä Cardifissa. Andriy Yarmolenkon oma maali oli tarpeeksi lähettämään Walesin lohikäärmeet World Cuppiin, loihtien massiiviset juhlat maassa.

Wales teki suuren vaikutuksen myös Euro 2016 -turnauksessa yltäen semifinaaleihin, lyöden selkeästi ylitse oman painoluokkansa Chris Colemanin johdolla. Samaa taikaa ei löytynyt Euro 2020 -turnauksessa, mutta harvempi vastus tulee herkuttelemaan Rob Pagen Walesin kustannuksella Qatar 2022:ssa. 

Walesin maalintekijät FIFA World Cup 2022 -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Gareth Bale Hyökkääjä 7 6
Aaron Ramsey Keskikenttä 6 3
Daniel James Hyökkääjä 10 2
Kieffer Moore Keskushyökkääjä 6 2

Wales tulee nojautumaan Gareth Balen tulevaan Qatar 2022 -vireeseen sillä kaveri käytännössä kantoi joukkueen FIFA World Cup 2022 karsintojen lävitse. Hyökkääjä nostaa tasoaan aina maajoukkuekilpailuissa ja parhaillaan, hän on edelleen yksi jalkapallomaailman suurimpia lahjakkuuksia. Hänen vireensä 2016 vuoden turnauksessa oli suuri osasyy siihen miten Wales pääsi myöhempiin jatkopeleihin, ja mikäli Wales haalii edelleen toivoa syvemmästä juoksusta, on Balen oltava kovassa vireessä heti lähdöstä alkaen. Pelaajat kuten Wilson ja Moore tulevat myös olemaan osa menestysreseptiä, mutta on selvää, että Wales tarvitsee priimakunnossa olevan Balen.

Rob Page peri joukkueen Ryan Giggsiltä ja ohjasi maan ensimmäiseen World Cup turnaukseen 64 vuoden tauon jälkeen. Häneltä ei löydy vaadittavaa kokemusta, mutta Pagen pelaajat uskovat häneen, ja se saattaa olla korvaamaton seikka mikäli joukkue halajaa jatkoon FIFA World Cup Lohko B:stä.

Suorittaako Englanti potentiaalinsa mukaisesti?

Englanti on ollut erinomainen kahdessa viimeisessä suurturnauksessa mutta on jäänyt silti pokaaleista paitsi. Three Lions ylsi semifinaaleihin saakka 2018 vuoden World Cupissa ensimmäistä kertaa sitten 1990, vain jäädäkseen toiseksi Kroatiaa vastaan. Gareth Southgaten miehistö päihitettiin tämän jälkeen Italian myötä Euro 2020 -turnauksen finaalissa rangaistuspotkuin. Lähellä ollaan siis käyty, mutta ei aivan tarpeeksi lähellä, korostaen juurikin Qatar 2022 -turnauksen tärkeyttä joukkueelle ja sen valmentajalle.

Englannin maalintekijät FIFA World Cup 2022 -karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Harry Kane Keskushyökkääjä 8 12
Harry Maguire Puolustaja 6 4
Bukayo Saka Laitahyökkääjä 5 3
Raheem Sterling Laitahyökkääjä 7 2

Englanti oli erittäin vakuuttava joukkueen juoksussa lävitse 2022 FIFA World Cup -karsintojen, voittaen kahdeksan kymmenestä ottelustaan. Joukkueen selkäranka on ollut muuttumaton viimeisen neljän vuoden aikana Kanen johdossa, joten moni tulee seuraamaan kapteenin tekemisiä, mitä tulee joukkueen hyökkäyksiin – unohtamatta tietenkään Sterlingiä.

Samanaikaisesti Saka, Phil Foden ja Jack Grealish ovat jännittävä paletti ja yhdistelmä laidoilla tukemassa hyökkäysyrityksiä. Englanti on ehdottomasti siunattu suurella määrällä lahjakkuuksia, mutta erinomaisuus ei riitä pelkästään teoriassa. Southgate on puskenut merkittävää parannusta joukkueeseen hänen 2016 vuoden liittymisen jälkeen. Käytännössä ainoa puuttuva elementti on pokaali, jota hän halajaa varmasti epätoivoisesti Qatar World Cup 2022 -turnauksessa.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Wales vs Englanti -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko B:ssä

Tämä kilpailu Walesin ja Englannin välillä tulee varmasti olemaan trilleri usealle seuraajalle FIFA World Cup Lohko B:ssä. Nämä joukkueet kohtasivat Euro 2016 -kisoissa, jossa Englanti oli niukasti parempi 2–1 voitossaan. Luvassa on todennäköisesti jälleen tiukka kamppailu, sillä Wales tulee todennäköisesti ylisuorittamaan juurikin Three Lions -joukkuetta vastaan.

Englanti ei ole ollut aivan huippuvireessä (UEFA Nations Leaguessa), mutta joukkueesta pitäisi löytyä tarpeeksi ruutia voittamaan jälleen kerran niukasti kohtaamisen, joten ottaisimme Englannin otteluvetoon kokonaispeliajalla. Maguire on hyvä mies pitää silmällä myös maalinteossa – kaveri tykkää etenkin paukutella päällään maaleja erikoistilanteista, ja kertoimet hänen maalintekoon ovat hyvät. Tarkka tulosvetovinkkimme on jälleen 2–1 voitto Englannille, ja kylkiäisiksi laittaisimme Balen tekemään Walesin ainokaisen maalin ottelussa.

Wales vs Englanti LV BETillä

Täällä LV BETillä on tarjolla suuri luku erilaisia marketteja mahtavilla kertoimilla, kun lähdetään suunnittelemaan vetoja Wales vs Englanti otteluun Qatar 2022:ssa. Suosittelemme harkitsemaan eritoten seuraavia vedonlyöntimuotoja:

Otteluveto – Tämä vedonlyöntimarketti mahdollistaa yksinkertaisuudessaan vetovalinnan ottelun voittajasta. Oli kyse sitten Walesin tai Englannin voitosta, taikka tasapeli; kyseessä on yksinkertaisin vedonlyöntimuoto.

Tasoitusveto – LV BET tulee asettamaan arvot ja akselit Englanti vs Wales -otteluun sen perusteella, kumpi on ennakkosuosikki. Lopputulos tulee päättämään, voittaako pelaajan tasoitusveto vai ei, tarjoten paremmat kertoimet kuin otteluvedossa.

Yli/alle – Voit lyödä vetoa lukuisista eri ottelutapahtumista keskittyen yli/alle-rajaan, kuten maalit, kulmapotkut, kortit, rikkeet, paitsiot, vapaapotkut ja paljon muuta. LV BET tarjoaa akselin (eli rajan), ja sinun tarvitsee vain veikata, mikäli valitsemasi kategoria menee sen yli vai alle.

Pelaajamarketit – Vetojen lyöminen liittyen yksittäisiin pelaajin ovat hyvin suosittuja nykyisin, kuten ensimmäisen maalin tekijä, ’koska-vain-maalintekijä’, rikkeet, punaiset kortit, paitsiot ja monet muut.

Yhdistetty vedonlyönti – Eli Bet Builderissa yhdistetään useita panostuksia yhdeksi suureksi vedoksi, jotta kertoimet saadaan nostettua normaalia korkeammalle.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *