Espanja vs Costa Rica | FIFA World Cup Qatar 2022

Espanja vs Costa Rica | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Spain - Costa Rica -  Group EOn sanomattakin selvää, että jos haluat edetä ylitse oman World Cup lohkosi yrittääksesi onnea pudotuspelivaiheessa, on sinun saatava täydet pisteet kotiin heikompia joukkueita vastaan turnauksen ottelujärjestyksessä.

Mitä tulee FIFA World Cup 2022 Lohko E:hen, se titteli menee sisukkaalle mutta rajoittuneelle Costa Ricalle ja Espanjalle – jotka molemmat tietävät että kovemmat vastustajat tulevat vasta Saksaa ja Japania vastaan – ja näin he yrittävät lähteä voitokkaana turnaukseen 23. marraskuuta.

Joten meneekö Espanja vs Costa Rica tavalla jota moni varmasti olettaa, eli kokonaisvaltainen voitto espanjalaisille? Vai pystyvätkö Costa Ricalaiset jälleen kerran sekoittamaan pakkaa World Cup lavalla?

Sano sinun sanomasi LV BETillä, josta löydät satoja eri vedonlyöntivaihtoehtoja tähän ja kaikkiin muihinkin Qatar World Cup 2022 otteluihin.

  • Ovatko hyvät ajat jälleen tulleet Espanjalle?
  • Minkälainen ässä löytyy Costa Rican hihasta FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä?
  • Meidän valinnat Espanja vs Costa Rica vedoiksi
  • Mitkä ovat parhaat vedot Qatar World Cuppiin?

Espanja haluaa jälleen luoda heidän kulta-ajat

Vuosien 2008–2012 välillä, Espanja voitti kaksi Euroopan mestaruutta sekä yhden World Cupin.

Surullisesti heille, se kyseinen tähtien täyttämä kultainen sukupolvi on jo suurilta osin laittanut nappulakengät komeroon. Mutta päävalmentaja Luis Enrique on löytänyt voittavan formaatin tällä tämänhetkiselläkin sadolla pelaajia, joka on päätynyt 2021 UEFA Nations League -finaaliin sekä Euro 2020 -semifinaaleihin.

Heidän juoksu Euro 2020 -kentillä, jossa he hävisivät myöhemmin kruunatulle mestarille Italialle, oli huomionarvoinen askel oikeaan suuntaan, ja he kruisailivat lävitse 2022 FIFA World Cup -karsintavaiheen häviten vain yhden ottelun.

Mutta heidän puute vakaasta maalintekijästä on edelleen aihe huoleen – asia joka vahvistettiin faktalla, että vain yksi Espanjan pelaajista teki yli 2 maalia karsintaotteluissa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ferran Torres Hyökkääjä 6 4
Alvaro Morata Keskushyökkääjä 7 2
Dani Olmo Hyökkääjä 5 2

Voiko Costa Rica shokeerata FIFA World 2022 Lohko E:ssä?

Vahvan muistin omaavat jalkapallofanit saattavat edelleen muistaa Costa Rican juoksun neljännesfinaaleihin World Cup 2014:ssä – yksi röyhkeimmistä ja ennalta arvaamattomimmista suorituksista koko turnauksen lähihistoriassa.

He päihittivät Uruguayn ja Italian ja jäivät tasapisteisiin Englannin kanssa tuossa hankalassa lohkossa, voittivat Kreikan 16 parhaan joukossa ja hävisivät ikävästi rangaistuspotkukilpailussa Hollannille viimeisen kahdeksan parhaan joukossa.

Pystyvätkö he toistamaan tämän menestyksen Qatar 2022:ssa? Se vaatisi kaikkein optimistisimman Costa Ricalaisen paikalle väittämään että kyllä näin on, ja todellisuudessa viimeisen paikan välttäminen on realistinen tavoite FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä.

Se tavoite ei karkaa päävalmentaja Luis Fernando Suarezin pääkopasta, joka ohjasi hänen maansa FIFA World Cup 2022 karsintojen lävitse – vaikkakin tappiot tulivat Meksikoa, Yhdysvaltoja ja Kanadaa vastaan, joka lopulta johti siihen, että joukkueen piti voittaa Uusi-Seelanti pudotuspeleissä.

Maalintekoyrityksissä kapellimestarin roolissa johdattivat karsinnoissa:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Joel Campbell Hyökkääjä 12 3
Celso Borges Hyökkääjä 14 2
Bryan Ruiz Keskikenttä 12 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Espanja vs Costa Ricaan FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä

Costa Rican perspektiivistä, tämä on se valinta kaikista Qatar 2022 -kohtaamisista, ja joukkueen pelaajat antavat varmasti aivan kaikkensa kun vastassa on samansukuinen jalkapallovastus Espanja.

Mutta kova työ ja kestävyys voivat viedä vain niin pitkälle urheilussa, ja se kenties kertoo paljon Costa Ricasta, että heidän lahjakkain ja kansainvälisesti tunnetuin pelaaja on heidän maalivahti Keylor Navas. Hänen on oltava aivan parhaassa tikissä estääkseen yritykset toisensa jälkeen Espanjan hyökkäykseltä.

Kuten jo mainittua, Espanja tekisi mitä vain saadakseen maailmanluokan keskushyökkääjän joukkueeseen laittamaan sen viimeisen kirsikan kakun päälle tukemaan heidän tavanomaisesti ylevää, teknistä rakentelupeliä. Ja vaikka moni varmasti onkin sitä mieltä että Espanja vs Costa Rica menee mitä todennäköisimmin espanjalaisille, vähämaalinen ottelu saattaa olla usean World Cup -vedonlyöjän aisti taisteluun.

TV-katselijat toivovat sen sijaan varmasti maaleja ja toimintaa – löydät matsin suorana YLE:n kanavilta kello 18.00 suomenaikaa.

Vedot Espanja vs Costa Rica otteluun LV BETiltä

LV BETin avulla voit laittaa mitä tahansa vetoja Espanja vs Costa Rica otteluun sekä kaikkiin muihinkin World Cup otteluihin.

Voit lyödä vetoa siitä kuka voittaa ottelun, mikä ottelun lopullinen tulos on, kuinka monta maalia ottelussa tehdään, kumpi joukkue menee tasoitusvedon ylitse ja paljon, paljon muuta.

Joten miksi et tekisi ilmaista LV BET asiakastiliä jo tänään aloittaaksesi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *