Japani vs Costa Rica | FIFA World Cup Qatar 2022

Japani vs Costa Rica | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Japan - Costa Rica Group EMarraskuun 27 päivä, Saksa ja Espanja lukittautuvat häkkiin FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä. Miten tämä on relevanttia tähän Japani vs Costa Rica peliin? Koska molemmat joukkueet aistivat tilaisuuden rakentaa momentumia jatkoa ajatellen.

Joko yksi, tai molemmat saksalaisista ja espanjalaisista pudottavat pisteitä heidän tapaamisestaan, ja täten japanilaiset sekä costaricalaiset ovat valppaana pitämään heidän Qatar World Cup 2022 aspiraatiot elävinä voitolla Al Rayyanissa.

Kaikille sinun Qatar 2022 vedoille, LV BET tarjoaa yli 300 vedonlyöntimarkettia joista voit valita mieluisesi.

  • Japani tarkkailee jatkoa FIFA World Cup 2022 Lohko E:stä
  • Costa Rica rellestää altavastaajan nimikkeellä
  • Japani vs Costa Rica analyysi ja vedonlyöntivinkit
  • Kuinka lyödä vetoa Qatar World Cup 2022 -turnaukseen

Japani toivoo historian toistavan itseään

Yltäen viimeisen 16 parhaan joukkoon kolmessa viidestä World Cup editioista, Japani on kehittänyt tavan päästä läpi pudotuspeleihin, olivat sitten kertoimet kuinka paljon heitä vastaan lohkossa.

He ovat täällä, tietystikin, Saksan ja Espanjan kanssa FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä, mutta Hajime Moriyasun miehet saattavat kuitenkin pitää mahdollisuuksistaan järkyttää jalkapallokansaa, kun otetaan huomioon, että heillä on jonkinasteinen tapa siihen futiksen isoilla lavoilla.

Hyviin uutisiin lukeutuu heidän helppo matka lävitse FIFA World Cup 2022 karsintojen heidän AFC-alueellaan, päätyen toiseksi omassa lohkossaan Saudi Arabian jälkeen. He jakoivat maalinsa ympäri kokoonpanon – se on aina hyvä merkki – ja avainhenkilö hyökkäyksessä oli entinen Liverpool-tykki Takumi Minamino:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Takumi Minamino Hyökkääjä 15 10
Yuya Osako Keskushyökkääjä 11 10
Junya Ito Hyökkääjä 14 6

Vaikkei joukkueesta löydy kasapäin otsikonvertaisia tähtiä, Japanin joukkueesta löytyy monia pelaajia, jotka esiintyvät säännöllisesti Euroopan isoissa ’big five’ liigoissa, ja heidän historia World Cupissa ehdottaa, että he olisivat lämpimästi suosikin viitta yllään costaricalaisia vastaan.

Costa Rica toivoo välttävänsä FIFA World Cup Lohko E:n jumbopaikan

On annettava iso käsi Costa Ricalle.

He missasivat automaattisen FIFA World Cup 2022 karsinnan maalierolla, mutta he pistivät sen pettymyksen ohitse voittamalla Uuden-Seelannin pudotuspeleissä viime marraskuussa.

Tämä on heidän kuudes World Cup esiintyminen, ja vaikka maa on suhteellisen pieni, tuntuvat he nauttivan tästä altavastaajan leimasta isojen parrasvalojen alla – he ylsivät neljännesfinaaleihin World Cupissa vuonna 2014 ja mahtuivat pudotuspeleihin asti myös vuonna 1990.

Gold Cupin neljännesfinalisti vuonna 2021, päävalmentaja Luis Fernando Suarez on tuonut paljon menestystä joukkueeseen, joka tunnetaan myös nimellä Los Ticos, mutta heillä tuntuu tulevan metaforinen tiiliseinä vastaan kun pelataan korkeamman kaliiberin joukkuetta vastaan – Meksiko, Yhdysvallat ja Kanada kaikki voittivat heidät CONCACAF World Cup karsinnoissa.

Ja täten heidän on parannettava otteitaan Qatarissa, etenkin hyökkäyspäässä – he tekivät keskimäärin alle yhden maalin karsintaotteluissa:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Joel Campbell Hyökkääjä 12 3
Celso Borges Hyökkääjä 14 2
Bryan Ruiz Keskikenttä 12 2

Joukkue on rakennettu pääasiallisesti Costa Rican kansallisesta omasta liigasta, joka on tasoltaan auttamattoman alhainen standardeiltaan, kun sitä verrataan Japanin rosteriin. Mutta Keylor Navas on maailmanluokan maalivahti – hänen tarvitseekin sitä olla myös Qatarissa – samalla kun Campbell pelaa edelleen keskiluokkaisella tasolla Meksikossa.

Costa Rica ei voittanut otteluakaan World Cup 2018 turnauksessa, mutta kun Qatar 2022 ottelujärjestys paljastettiin, se oli varmastikin juuri tämä ottelu Japania vastaan, jonka he laittoivat korvan taakse mahdollisuutena lopettaa kuiva kausi.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Japani vs Costa Ricaan FIFA World Cup 2022 Lohko E:ssä

Kymmenen sijaa on Japanin ja Costa Rican välillä, mitä tulee FIFA:n rankinglistoihin, ja se on selvää, että Japani on vahvempi joukkue.

Heidän pelaajansa pelaavat korkeammalla tasolla joka viikko verrattuna costaricalaisiin, ja kansainväliset joukkueet, jotka osallistuvat World Cuppiin paikallisliigojen kokoonpanoilla yleensä jäävät alkuvaiheisiin.

Costa Rica on toki kehittänyt shokkia aikaisemminkin tässä turnauksessa – josta huomionarvoisin on vuoden 2014 suoritus, mutta jälleen kerran he ovat epätodennäköisiä altavastaajia. Japani varmastikin osoittaa olevansa liian vahva joukkue sisukkaille keskiamerikkalaisille.

Voit katsoa toimintaa suorana MTV3-kanavalta alkaen kello 12.00 suomenaikaa.

Vedot Japani vs Costa Rica otteluun LV BETiltä

Joten miten sinä ajattelit lyödä vetoa Japani vs Costa Ricaan?

Mikäli sinulla oli jokin tietty konkreettinen idea, tai etsit jonkinlaista inspiraatiota, löydät satoja eri marketteja ja kertoimia LV BETiltä, ja sama pätee jokaiseen World Cup otteluun.

Oli kyse sitten otteluvedosta, tulosvedosta maalitarkkaan, tasoitusvedoista tai lukuisista muista, ole varma että sinun LV BET asiakastili on rekisteröity valmiiksi ottaaksesi kaiken hyödyn irti.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *