Etelä-Korea vs Ghana | FIFA World Cup Qatar 2022

Etelä-Korea vs Ghana | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - South Korea - Ghana Group H28 päivä marraskuuta Education City Stadiumilla, Etelä-Korea vs Ghana laittaa kaksi pitkäntähtäimen altavastaajaa, mitä tulee Lohko H:n voittoon – tai edes lohkosta etenemiseen – vastakkain ottelussa, joka voi luoda paljon painetta suosikkijoukkueisiin.

Etelä-Korea etsii nopeita hyökkäyksiä, jotka perustuvat heidän nopeisiin hyökkääjiinsä, siinä missä taas Ghana yrittää varmaankin imeä painetta ja tukahduttaa aasialaisjoukkueen, kunnes täydellinen mahdollisuus iskeytyy pöydälle ikään kuin itsestään.

Onko tämä ottelu kohtalo päätetty tasapeliksi, vai voiko toinen heistä raapia itselleen huipputärkeän voiton? Opi mitä vedonvälittäjät ovat mieltä tästä kohtaamisesta.

  • Etelä-Korea yrittää syötellä palloa nopeasti Ghanan ympäri
  • Odota suuria taktisia muutoksia Ghanalta, mikäli maali syntyy ensimmäisellä puoliskolla
  • FIFA World Cup Lohko H vedonlyönti ja kertoimet Etelä-Korea vs Ghanaan
  • Lyö vetoa Qatar 2022 turnauksessa jo tänään LV BETillä!

Etelä-Korean pitäisi vetää kaasu pohjassa saadakseen kolme pistettä

Portugalilaisen valmentajan Paulo Benton johtamana, ’Taegeuk Warriors’ haluaa hyödyntää heidän kokemuksensa FIFA World Cup 2022 karsinnoista pystyäkseen sietämään kuumaa keliä, ja murtamaan mahdollisesti itsepäisen vastustajan. Kun he menivät karsinnoissa eteenpäin, Bento korosti sitä, että joukkueen on syöteltävä palloa eteenpäin nopeammin, jotta itsepäiset kilpikonnajoukkueet saadaan kaadettua.

Aina kehittyvä Etelä-Korean puoli onnistui kaappaamaan kakkossijan päättävällä AFC karsintakierroksella Qatar 2022:een, voittaen seitsemän kymmenestä – kaikki ottelut jotka olivat Lähi-Idän joukkueita vastaan. Tämä seuraa heidän neljännesfinaalipaikkaansa 2019 Asian Cupissa, kunnes myöhempi mestari Qatar pudotti heidät, häviten vain Brasilialle, Meksikolle, Japanille, ja UAE:n joukkueelle laskien kaikki kilpailutasot siitä lähtien.

Koko esityksen ehdoton tähti Etelä-Korealle on tietysti Heung-min Son. Usean mahtavan kauden jälkeen Spursissa, hänestä on syntynyt varsinainen talismaani ja kiintopiste hänen maalleen. Nyt 30-vuotias, Son ja hänen muut veteraanit Kim Young-gwon Kim Seung-gyu, Jung Woo-young, ja Kim Jin-su toivovat karkaavansa ulos World Cup Lohkovaiheesta ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2010.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Son Heung-min Hyökkääjä 12 7
Kim Shin-wook Hyökkääjä 4 6
Kwon Chang-hoon Hyökkääjä 11 4
Hwang Hee-chan Hyökkääjä 13 3
Kim Young-gwon Puolustaja 12 2
Hwang Ui-jo Hyökkääjä 12 2

Taktikko Otto Addo pitää korealaiset varpaillaan

Otto Addon ensimmäinen päävalmentajan rooli ei ole jäänyt pätkääkään vaille yllätyksellisestä, siinä missä Hampurilais-syntyinen Ghanalainen veti kaikkia oletuksia vastaan ässän hihasta kahdessa ensimmäisessä World Cup karsintaottelussaan. Silti edelleen hyvin tuore valmentaja, raportit Ghanan leiriltä sanovat, että hänen keskittymisensä yksityiskohtiin ja taitonsa selittää pelaajilleen pelitaktiikka, ovat olleet elintärkeitä asioita tälle muuten hivenen verran heikolle joukkueelle.

Tämä oli täydellisesti näytillä Black Stars -joukkueen toisessa ottelussa kolmannen kierroksen CAF 2022 FIFA World Cup karsinnoissa. 0–0 tasapelin jälkeen kotona paljon vahvempaa Nigeriaa vastaan, Ghana sai tuloksen 1–1 ensimmäisellä puoliskolla päättävässä ottelussa. Tämän jälkeen Addo käänsi joukkueen taktiikan 4-3-3 formaatiosta 3-5-2 järjestelmään, joka antoi lisää kontrollia keskikentälle käännyttääkseen hyökkäykset pois ennen kuin ne edes alkoivat. Siitä lähtien, Ghana on myös voittanut Chilen 3–1 rangaistuspotkukilpailussa ja hävinnyt Japanille 4–1 ystävyysottelussa.

Ghanan vahvuus löytyykin heidän keskikentän rivimiehiltä: Idrissu Baba, Kudus Mohammed, Thomas Partey, Jeffrey Schlupp, ja Majeed Ashimeru löytyvät hyvinä vaihtoehtoina. Maalit ovat olleet vaikeasti saavutettavissa Black Starsille tosin, vaikka heidän viimeyrityksissänsä valmentaja on laittanut Jordan ja Andre Ayewit kahdestaan kärkeen.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
André Ayew Hyökkääjä 6 3
Thomas Partey Keskikenttä 4 3
Kudus Mohammed Keskikenttä 6 1
Wakaso Keskikenttä 4 1

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Etelä-Korea vs Ghana otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa

Siinä missä Korean tasavallan kerroin on 2.7, ja taas Ghanan moinen on 2.9, voidaan sanoa, että vedonvälittäjät eivät osaa päättää kumpi tässä FIFA World Cup 2022 Lohko H kamppailussa on oikeastaan ennakkosuosikki. Tasapelille on annettu kerroin 2.94, joten tämä on kaiken kaikkiaan yksi niistä harvinaisista otteluista, joissa kaikki kolme vaihtoehtoa antavat suhteellisen kovat marginaalit.

Kun mietitään Etelä-Korea vs Ghanan valmentajien tyylejä, moni varmasti etsii hyvää puoliaika/kokonaispeliaika-vetovälilehteä, sillä Black Stars tulee varmasti muuntautumaan huomattavasti, mikäli ennen puoliaikaa on tehty tai päästetty maali. Se on tämä ottelu joka tarjoaa suuren edun, mitä tulee Lohko H:sta karkaamiseen, siinä missä molemmille on annettu lohkovoittoon kerroin 12.0.

Katso Etelä-Korea vs Ghana suorana kello 15.00 suomenaikaa YLE TV-kanavalta.

Vedot Etelä-Korea vs Ghana otteluun LV BETillä

Qatar World Cup 2022 on suurin vedonlyöntitapahtuma koko vuotena; kolossaalinen turnaus isännöi joukkueita ympäri maailmaa, ja sitten otetaan selvää, että mikä maa on paras maailman suosituimmassa urheilulajissa. Joten, luonnollisesti, LV BET on kerännyt läjäpäin erilaisia jalkapallovedonlyöntimarketteja uusin World Cup kertoimin.

Jos se voi tapahtua jalkapallossa, voit löytää siihen kertoimet meidän vedonlyöntialustaltamme, ja auttaaksesi sinua tehostamaan tarkkoja vetojasi, voit etsiä promootioita, jotka ehostavat kertoimia. Jos lyöt vetoa useisiin eri Qatar 2022 otteluihin, käytä Acca Boost! -toimintoa, tai kerää itsellesi jopa 20 % tehobuusti Superduper-vedolla!

Veikkaa suosikkiasi tässä tiukassa World Cup ottelussa suoraan LV BETillä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *