Portugali vs Uruguay | FIFA World Cup Qatar 2022

Portugali vs Uruguay | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Portugal - Uruguay Group HJos tulokset menevät kuten kertoimet olettavat, Portugali vs Uruguayn tulos saattaa päättää kumpi joukkue menee turnauksen suosikkia, Brasiliaa vastaan, 16 parhaan joukkoon pudotuspelikierroksiin.

Ottelu pelataan 28. marraskuuta Lusail Iconic Stadiumilla, ja sen pitäisi olla todellinen näyte erinomaisesta hyökkäysjalkapallosta kahdelta hyvin jännittävältä joukkueelta.

Tekeekö tämä ottelu Portugalista vai Uruguaysta suosikin Lohko H:n ottajaksi? Tässä mitä vedonvälittäjät ovat mieltä LV BETillä.

  • Portugalin valmentaja saattaa suosia puolustavampaa
  • Uruguay yrittää laittaa mahdollisimman monta pelaajaa boksiin hyökkäyksissä
  • Vedonlyöntimarketit tähän FIFA World Cup 2022 Lohko H otteluun
  • Hae World Cup kertoimesi LV BETiltä!

Portugalin päävalmentajalla on tapana istua alhaalla kovempia joukkueita vastaan

Fernando Santosin Portugali on tullut tunnetuksi sen hyökkäyspään uhasta, haalien uskomattoman laajan syvyyden hyökkäyspäähän. Kuitenkin viimeaikaisten tappioiden myötä Serbialle, Belgialle, ja Saksalle, Santos on alkanut aloittamaan puolustavammalla järjestelmällä, tai vaihtanut johtoasemasta taktiikkaa huomattavasti puolustavampaan johtoaseman säilyttämiseksi. Ottaen huomioon, että Uruguay on pääasiallinen uhka, mitä tulee Portugalin jatkotoiveisiin Qatar 2022 pudotuspeleihin, puolustavampi pelityyli saattaa olla käsky.

Saavuttaakseen heidän FIFA World Cup karsinnan, Portugalin piti mennä Tie C:n lävitse sen jälkeen kun Serbia otti heidän lohkonsa automaattisen karsintapaikan. Voittamalla Turkin 3–1 ja Pohjois-Makedonian 2–0, Os Navegadores voi nyt yrittää enempää kuin yhden World Cup pokaalin voittoa ensimmäistä kertaa sitten neljännen sijan vuotena 2006. Portugali voitti myös vain kerran heidän kuolemanlohkossaan Euro 2020 turnauksessa, pudoten lopulta 16 parhaan joukossa Belgialle.

Vaikka Bernardo Silvan, Cristiano Ronaldon, ja Bruno Fernandesin on luotava hyveet eteenpäin lähtiessä, on Portugali vs Uruguayn tulos lopulta kiinni eurooppalaisjoukkueen puolustuksesta.

Manchester City duo Ruben Dias/Joao Cancelo on oltava tuliterässä ja pelattava vähintään omien, normaalisti huippustandardien mukaisesti, siinä missä William Carvalho tai Joao Moutinho todennäköisesti laitetaan kamppailemaan kentän keskiosastoon.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cristiano Ronaldo Hyökkääjä 9 6
Diogo Jota Hyökkääjä 7 5
Bruno Fernandes Keskikenttä 9 3
João Palhinha Keskikenttä 8 2

Uruguayn veteraanit komentavat spektaakkelia

’Sky Blue’ tulee Qatar World Cup 2022 turnaukseen suhteellisen uudella päävalmentajalla, sekä pelaajaytimellä, joka pitää sisällään maailmanluokan pelaajia todennäköisesti nyt viimeisissä World Cup karkeloissaan. Diego Godin, Martin Caceres, Edinson Cavani, Luis Suarez, ja Fernando Muslera ovat kaikki vähintään 35-vuotiaita, mutta se ei estä päävalmentaja Diego Alonson vaatimuksia nopeisiin, suoriin hyökkäyksiin, jotka pakottavat pelaajia eteenpäin.

Vain neljä ottelua jäljellä, Uruguay putosi hurjaa tahtia alas CONMEBOL taulukoissa neljän tappion jälkeen, ja nyt heidän lippunsa Qatar 2022 turnaukseen alkoi vaikuttamaan jo kaukaiselta haaveelta. Joten, he toivat valmennuspestiin Alonson, joka teki välittömän vaikutuksen, voittaen heidän neljä viimeistä FIFA World Cup 2022 karsintaotteluaan, ja turvattu suora tie finaaleihin. Tämä on nyt kaksinkertaisen maailmanmestarin neljäs peräkkäinen osallistuminen World Cuppiin.

Veteraanit luovat siis Uruguayn joukkueen ytimen, siinä missä heidän yhdistetty kokemuksensa huipputasolta on varmasti korvaamatonta tällaisessa turnauksessa. Kirsikka kakun päällä on uuden sukupolven, maailmanluokan Uruguaylaispelaajat kuten Darwin Nunez, Lucas Torreira, Jose Maria Gimenez ja Federico Valverde, tätä joukkuetta ei pitäisi aliarvioida – ei edes lohkosuosikkia vastaan.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Luis Suárez Hyökkääjä 14 8
Giorgian De Arrascaeta Keskikenttä 8 5
Edinson Cavani Hyökkääjä 9 2
Federico Valverde Keskikenttä 14 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Portugali vs Uruguay otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa

Tämä raskaansarjan kohtaaminen FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa näyttäisi olevan erityisen tasainen ottelu. Kuitenkin niukka suosikki on Portugali.

Portugali vs Uruguay näyttäisi päättävän lopulliset paikat Lohko H:ssa. Nämä kaksi puolta ovat selkeät suosikit voittamaan lohkonsa, ja Portugali on niukasti vielä suositumpi. Olettaen että kaikki menee kuten on ajateltu muualla, tämän lohkon voittaja voisi ohittaa ottelun parhaan 16 joukosta Brasiliaa vastaan, ja päätyä aivan toiseen laitaan pudotuspelikaavakkeessa suhtautettuna Brasiliaan.

Katso tämä Lohko H:n ryminä kello 21.00 suomenaikaa MTV3-kanavalta.

Vedot Portugali vs Uruguay otteluun LV BETiltä

Tämä kohtaaminen kahden hyvin lahjakkaan joukkueen välillä on yksi suurimmista Qatar 2022 otteluista lohkovaiheessa, ja ihmiset haluavat seurata, sekä tietysti ottaa osaa myös vedonlyöntiin sen kohdalla. Kun kentällä on niin monia uskomattomia hyökkäyspelaajia kerralla, maalit, totalssit, ja joukkuemarketit nostavat varmasti päitänsä Portugali vs Uruguay otteluun.

Silti, kun kertoimet otteluvetoon ovat niin lähellä, on hyvä idea ottaa käyttöön yksi LV BETin promootioista. Superduper-veto nostaa vetojasi jopa 20 % tehokkuudella, ja legendaarinen Acca Boost! -toiminto pystyy pumppaamaan niitä jopa 100 % tehoilla.

Kaikki marketit mihin ikinä haluaisitkaan laittaa rahojasi ovat tarjolla, aloita Portugali vs Uruguaysta jo tänään LV BETillä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *