Etelä-Korea vs Portugali | FIFA World Cup Qatar 2022

Etelä-Korea vs Portugali | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - South Korea - Portugal Group HVaikka heillä on kenties parempi ansioluettelo kuin Ghanalla, Etelä-Korea vs Portugali vaikuttaisi selkeästi olevan yksi isoista Daavid & Goljat -kohtaamisista Qatar World Cup 2022 lohkovaiheessa.

Aasialainen joukkue on aivan yhtä epäsuosiossa voittamaan Lohko H:n kuin heidän afrikkalaiset vastustajansakin ovat, mutta heidän supertähtensä Son Heung-min valmiina johdattamaan hyökkäyksiä, on aina mahdollisuus suurshokkiin.

Onko Portugali valmiina tekemään tuhojansa Korean Tasavaltaa vastaan? Katso kuinka ottelijat mitoitetaan tähän matsiin, ja mitä kertoimet kertovat tästä ottelusta alhaalla.

  • On aina toivoa Etelä-Korealle niin kauan kuin Son on kentällä
  • Portugal tuo ylitsepääsemättömän skaalan lahjakkuuksia pöydälle
  • FIFA World Cup 2022 Lohko H voi riippua tästä ottelusta
  • LV BETillä on kaikki sinun Qatar 2022 vedonlyöntihalut paketissa

Etelä-Korea luottaa Soniin

Samalla tavoin kuin Ronaldo aikaisempina vuosinaan Portugalille, päävalmentaja Paulo Bento laittaa paljon uskoa Son Heung-minin harteille, ja luo joukkueen hänen suorituksiensa ympärille. Usein vasempana laitahyökkääjänä pelaava pelaaja, Bento haluaa keskikentän pelaajien pelaavan nopeita syöttöjä hyökkäyspäähän, joiden halutaan haastavan laitapakkeja, jotta boksiin saadaan toimitettua keskityksiä.

Tie 2022 FIFA World Cup karsintojen lävitse ei todellakaan ollut helppoa Korean Tasavallalle, jossa heidän piti matkata halki koko Lähi-Idän jokaisessa viidessä vierasottelussaan. ’Taegeuk Warriors’ onnistui voittamaan ja pelaamaan tasan myöhempää lohkovoittajaa Irania vastaan, päätyen seitsemään voittoon ja vain yhteen tappioon. Nyt, he toivovat emuloivansa heidän ennätystään, joka oli neljäs paikka, kun he isännöivät World Cuppia vuonna 2002.

Portugalin pelottavaa puolustusta vastaan, Bento toivoo, että Son pystyy tekemään tarpeeksi kerätäkseen huomion suurilta osin, potentiaalisesti vapauttaen tilaa Etelä-Korean muille fiksuille hyökkääjille. Heidän viimeaikaisessa Egyptin purkamisessa, joka päättyi 4-1, Soniin keskittyminen antoi Wolves-hyökkääjä Hwang Hee-chanin, Kwon Chang-hoonin, sekä vaihtopelaaja Cho Gue-sungin toimia vapaammin, ja täten he löysivät maalinsa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Son Heung-min Hyökkääjä 12 7
Kim Shin-wook Hyökkääjä 4 6
Kwon Chang-hoon Hyökkääjä 11 4
Hwang Hee-chan Hyökkääjä 13 3
Kim Young-gwon Puolustaja 12 2
Hwang Ui-jo Hyökkääjä 12 2

Portugali voi olla peloton näin suurella hyökkäyslahjakkuudella

Fernando Santos on valvonut yhtä Portugalin suurinta jalkapallo aikakautta, mutta tällä joukkueella – kenties kaikkien aikojen maan parhaalla joukkueella yleisesti – kysymysmerkkejä on herännyt siitä, mikäli hän on edelleen oikea valinta rooliin. Enemmän varautunut ja puolustava pelityyli on noussut etusijalle, vaikkakin Santosilla on käytössään varsinainen legioona maailmanluokan hyökkääjiä ja pelintekijöitä, joita hän voi vapauttaa kentälle.

Saadakseen Qatar 2022 menoliput, Portugalin piti ottaa pidempi tie lävitse UEFA-karsintojen. Aivan viimeisenä pelipäivänä Lohko A:ssa heidän FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Portugali tarvitsi vain tasapelin Serbiaa vastaan karsiutuakseen automaattisesti. Sen sijaan, 2-1 tappio pakotti suositun joukkueen hakemaan vauhtia Turkin, ja sitten Pohjois-Makedonian kautta. Nyt, Portugali voi yrittää parempaan sitten vuoden 2006 pääsemällä pidemmälle kuin 16 parhaan joukkoon.

Jokaisessa ottelussa, Santos voisi vapauttaa kombinaation, joka pitää sisällään Cristiano Ronaldon, Joao Felixin, Diogo Jotan, Bruno Fernandesin, Bernando Silvan, Andre Silvan, Goncalo Guedesin, ja Otavion. Se on kauhistuttava joukko hyökkääjiä jotka, mikäli heille vain annetaan lupa siihen, pystyvät rikkomaan käytännössä minkä tahansa keskikentän ja puolustuksen Qatar 2022:ssa. Luonnollisesti, Etelä-Korean suurin tehtävä tulee olemaan näiden kolmen/neljän hyökkääjän estäminen, mikäli he haluavat nauttia ottelusta.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Cristiano Ronaldo Hyökkääjä 9 6
Diogo Jota Hyökkääjä 7 5
Bruno Fernandes Keskikenttä 9 3
João Palhinha Keskikenttä 8 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Etelä-Korea vs Portugali otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa

Kuten moni varmasti olettaakin, Portugali on suosikki ottamaan tämän ottelun kotiinsa, aivan kuten he ovat suosikkeina ottamaan ykköspaikan FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa. Kertoimien perusteella, Etelä-Korea vs Portugali on potentiaalisesti hyvin runsasmaalinen ottelu, mutta vain kompastuskivi Portugalin jatkosuunnitelmiin nähden.

Korean Tasavalta tulee varmasti katsomaan tätä ottelua sellaisena, mistä olisi kiva saada kolme pistettä, mutta ei kuitenkaan pakko, siinä missä aasialaisella joukkueella on paremmat mahdollisuudet voittaa Ghana ja Uruguay. Kertoimilla 12.0 Lohko H:n voittoon, Etelä-Koreaa pidetään Ghanan kanssa yhtä epätodennäköisinä ottamaan ohjat Portugalia vastaan.

Etelä-Korea vs Portugali pelataan viimeisellä Qatar 2022 lohkovaiheen ottelukierroksella, 2. joulukuuta, ja se näytetään kello 17.00 YLE:n kanavalla.

Vedot Etelä-Korea vs Portugaliin LV BETillä

Maalit, maalintekijät, ja tasoitusvetomarketit ovat varmasti kuumimmat kertoimet tässä maanosien törmäyksessä Qatar 2022:ssa. Kun Portugali on niin vahvasti suosittu, LV BETin ”asian totals” slideri tulee varmasti kovaan käyttöön ottelun lähentyessä.

Ottaaksesi parhaat hyödyt irti World Cup kertoimista ja marketeista LV BETillä, ota kaupan päälle vielä tervetuliasbonus uutena asiakkaana, ja tämän jälkeen kertoimia vahvistava mahtava promootio Superduper-vedon muodossa.

Luulit sitten, että Portugali juoksee kotiin pisteiden kanssa, tai että Etelä-Korea pistää yllättävän kovan taistelun pystyyn, laita vetosi LV BETillä!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *