Ghana vs Uruguay | FIFA World Cup Qatar 2022

Ghana vs Uruguay | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Ghana - Uruguay Group H3 päivä joulukuuta, Lohko H ja Qatar World Cup 2022 lohkovaiheet tulevat päätökseensä, ja Ghana vs Uruguay pelaavat ristiin heidän vastustajiinsa nähden aikaisemmissa aloitusvihellyksissä.

Jo tässä vaiheessa molemmat joukkueet ovat jo kohdanneet kovemmat vastustajat; Uruguayn pitäisi pystyä laittamaan kaikki peliin Ghanaa vastaan ja jopa haastaa ykköspaikasta lohkossansa, mikäli tulokset menevät heille suotuisasti.

Pystyykö Ghana tukahduttamaan Etelä-Amerikan vastuksen? Lue ja löydä mitä LV BET Qatar 2022 kertoimet sanovat.

  • Ghanalla on edessään ylämäki estääkseen Uruguayn hyökkäykset
  • Jos he pelaavat korttinsa oikein, Uruguay voisi kehitellä murskavoiton
  • FIFA World Cup 2022 Lohko H:n kertoimet Ghana vs Uruguay otteluun
  • Tutustu suureen skaalaan eri marketteja ja lyö vetoa LV BETillä

Otto Addon täytyy loihtia jotain erikoista Ghanalle

Vielä toki epäkokenut roolissaan, Otto Addo on nopeasti todistanut olevansa ovela taktikko Ghanan päävalmentajana. Hänen muuntautuvat taktiikkansa tekivät Black Stars -joukkueesta kyvykkään voittamaan paljon vahvemman Nigerian kolmannella kierroksella CAF 2022 FIFA World Cup karsinnoissa. Siitä riemuvoitosta lähtien, saksalaissyntyinen Ghanalainen on vaihdellut formaatioita ja strategioita aina vastustajiinsa nähden, keräten kaksi voittoa, kolme tasapeliä, ja yhden tappion tähän mennessä.

Lyödäkseen lukkoon Qatar 2022 liput, Ghana meni lohkon kärkeen, joka sisälsi Etelä-Afrikan, mutta päättävän kolmannen kierroksen, ja sen itse ottelun välissä, Black Stars putosi epäriemukkaasti ulos 2021 vuoden Africa Cup of Nations -turnauksesta. Päättäen turnauksen ilman voittoa lohkossaan, josta löytyi Komorit, Gabon ja Marokko, Ghana päätti vaihtaa joukkuejohtoa, tuoden Addon taisteluun mukaan – joukkue voitti kaksiosaisissa otteluissaan Nigerian yhteismaalien turvin.

Nyt heidän neljännessä World Cupissan, Ghana toivoo että heidän tulevat loistotähdet voisivat yllättää vastustajansa, ja kenties päättää Qatar 2022 ainakin jonkinasteisella pistesaldolla. Thomas Partey sekä Ayew-veljekset pysyvät edelleen joukkueen kiintopisteinä, mutta kaverit kuten Kamaldeen Sulemana ja Mohammed Kudus tuovat mukanaan tekniikkaa ja taitoa, joka pystyy sekoittamaan minkä tahansa vastustajan pakkaa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
André Ayew Hyökkääjä 6 3
Thomas Partey Keskikenttä 4 3
Kudus Mohammed Keskikenttä 6 1
Wakaso Keskikenttä 4 1

Uruguay saattaa tehdä tuhojaan tässä ottelussa

’La Celeste’ on muuntautunut vielä hyvin nuoren aikakauden aikana Diego Alonson alaisuudessa, vaikka useat heidän ydinpelaajansa ovat vanhan liiton tähtiä. Montevideo-syntyinen käänsi tulokset heti päälaellensa, hyödyntäen huomattavasti hyökkäävämpiä taktiikoita ja rohkaisevan joukkueen liikuttavan palloa nopeasti kentän yläosiin. Vaikuttaisi toistaiseksi siltä, että hänen yllä mainitut strategiat sopivat tähän veteraanien ja nuorten supertähtien kastiin kuin hanska kätöseen.

FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Uruguay oli jo menossa ulos kuvioista sen jälkeen, kun he hävisivät neljä ottelua putkeen. Sitten kuvaan astui Alonso, joka raapi neljä voittoa joukkueesta ulos neljässä ensimmäisessä ottelussaan – kaikki, jotka olivat juuri karsintaotteluita – jotta Uruguay kipusi takaisin kolmannelle sijalle taulukossa. Kumartaen Kolumbialle pilkkukisoissa 0–0 tasapelin jälkeen 2021 vuoden Copa Americassa, viimeaikaiset tulokset ovat näyttäneet suuren kontrastin vauhdissa La Celestelle.

Vaikka Ghana on todistanut pystyvänsä pitämään vahvemmat joukkueet kurissa, mikäli he pelaavat Alonson tyylillä, Uruguay voisi tehdä ämpärikaupalla maaleja ja varmistaa maan yhdennentoista pääsyn World Cup -pudotuspeleihin. Pidä silmällä nimiä kuten Darwin Nunez, Giorgian de Arrascaeta, Luis Suarez, ja Edinson Cavani, mitä tulee maalien herkutteluun ja mahdollisuuksiin tässä ottelussa.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Luis Suárez Hyökkääjä 14 8
Giorgian De Arrascaeta Keskikenttä 8 5
Edinson Cavani Hyökkääjä 9 2
Federico Valverde Keskikenttä 14 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Ghana vs Uruguay otteluun FIFA World Cup Lohko H:ssa

Se ei tule monelle yllätyksenä, että kertoimet Ghana vs Uruguay otteluun ovat vahvasti kallellaan Etelä-Amerikan joukkueelle. Se on ollut FIFA World Cup 2022 Lohko H:n tarina siitä lähtien kun otteluparit julkistettiin. Kuukausia jo ennen kuin turnaus alkoi, Uruguay oli kertoimilla 3.0 lohkovoittoon, kun taas Ghanan mahdollisuus moiseen loihti esiin 12.0 kertoimet.

Kuten voidaan nähdä, Ghanalle ei annettu paljoa mahdollisuuksia pääsemään lohkostaan ulos, istuen samoilla kertoimilla kuin Korean Tasavalta. Uruguay toisaalta, oli melko selkeä kakkossuosikki Portugalin varjossa, mutta ainakin paperilla, Etelä-Amerikan joukkue pystyy varmasti haastamaan tämän Euroopan raskaansarjan jätin.

Katso Ghana vs Uruguay suorana kello 17.00 YLE:n kanavilta.

Vedot Ghana vs Uruguay otteluun LV BETillä

Jos Uruguay näyttää heidän hyökkäyshampaansa aloitusotteluissaan, odotamme vedonlyöjien kiirehtivän tsunamin lailla ottamaan hyödyn useista LV BET Qatar 2022 marketeista. Tulosveto ja tasoitusvedot Uruguayn suuntaan keräävät varmasti paljon huomiota, mutta niin tekevät myös yksittäisten pelaajien maalivedot, erikoisvedot ja joukkue 2-vedot.

Siltikin, kun Uruguay on niin vahvasti suosittu, monet vedonlyöjät haluavat tavan tehostaa potentiaalisia kotiutuksiaan. Tässä kohtaa on hyvä ottaa kehiin LV BETin promootiot, etenkin Superduper-veto ja Acca Boost!

Jos haluat luottaa Uruguayn isoon voittoon, tai altavastaajan yllätykseen Ghanalle, löydät parhaat kertoimet LV BETiltä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *