FIFA World Cup 2022 F-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 F-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group FF-lohko on yksi haastavimmista lohkoista paperilla, sillä siinä kisaavat kaksi valtavaa jalkapallomaata, Belgia ja Kroatiaa. Niiden seurassa ovat Marokko ja Kanada, jotka ovat erittäin kykeneviä aiheuttamaan jännitettä.

Yksikään lohkon maajoukkueista ei ole aiemmin voittanut maailmanmestaruutta. Kroatia pääsi lähimmäksi vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa, joissa se eteni finaaliin. Myös Belgia tuo ryhmään arvovaltaa ainoana joukkueena, joka on noussut FIFA-listan kärkeen, vaikka ei olekaan voittanut kilpailua.

Parhaat tiedot FIFA World Cup 2022 -kilpailusta saat LV BET Urheilublogista: käsittelyssämme kaikki pelit sekä kattavasti vedonlyöntivinkkejä.

KETKÄ OVAT MUKANA F-LOHKOSSA?

Lohko F on yksi kilpailullisimmista lohkoista. Belgia ja Kroatia pääsivät molemmat neljän parhaan joukkoon vuoden 2018 jalkapallon MM-kisoissa, ja Kanada palaa MM-lohkovaiheisiin 36 vuoden tauon jälkeen. Marokko sen sijaan on mukana toisessa MM-kilpailussaan peräkkäin.

F-lohkon ensimmäinen ottelu pelataan Marokon ja Kroatian välillä keskiviikkona 23. marraskuuta Al Bayt Stadiumilla. Myöhemmin samana päivänä kohtaavat kaksi lohkon suosikkia: Belgia ja Kroatia.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Belgia 2 UEFA E-lohkon voittaja
Kroatia 16 UEFA H-lohkon voittaja
Kanada 33 CONCACAF CONCACAF, voittaja
Marokko 24 CAF I-lohkon voittaja

BELGIA

Belgian jalkapallon kulta-aika ei päässyt finaaliin Venäjän kisoissa vuonna 2018, sillä sen voitti välierissä niukasti lopullinen voittaja Ranska. Roberto Martinez toivoo loistavaa alkua varmistaakseen turvallisen pääsyn pudotuspeleihin. Vaikka Belgian Red Devils koostuukin maailmanluokan pelaajista, joukkue ei tunne juuri koskaan hyödyntäneen kykyjään. Voisiko tämä muuttua vuoden 2022 MM-kisoissa?

KANADA

Kanadan maajoukkue on päässyt ensimmäiseen FIFA:n MM-lohkovaiheeseensa 38 vuoden tauon jälkeen ohittaen USA:n ja Meksikon. Ominaisuus, joka tekee kanadalaisjoukkueesta haastavan, on nuorekas energia, jota kanavoimalla halutaan tehdä kansallista historiaa ja viedä voitto kotiin.

MAROKKO

Pudottuaan AFCON:n puolivälieristä Marokko vahvisti paikkansa FIFA World Cup 2022:ssa seilaamalla Kongon ohi tuloksella 5–2. Marokko on maailman toiseksi parhaiten sijoittuva Afrikan maa, ja Hakim Ziyech, Achraf Hakimi sekä Sofiane Boufal nostavat sen Euroopan parhaaseen sarjaan. Halilhodžić tietää, että pudotuspelivaiheeseen pääseminen on hankalaa, mutta hän luottaa joukkueeseensa panokseen.

KROATIA

Päästessään tuskallisen lähelle Venäjällä Kroatian voi tällä kertaa olla vaikeaa päästä niin pitkälle pelkästään jo ikääntyvän joukkueen vuoksi. Maan riveissä ei ole epäilystäkään laadusta, kun Modric, Rebic, Perisic ja Brozovic palaavat maailman näyttämölle. Kroatian tukijat ovat innokkaita näkemään, kuinka heidän joukkueensa onnistuu kisaamaan parhaita vastaan ja onko heillä kaikki tarvittava jatkaakseen loppuun asti.

F-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Belgia on suosikki seuraavalle kierrokselle, ja perässä seuraa Kroatia. Marokon ja Kanadan odotetaan kisaavan kolmannesta ja neljännestä sijasta: nuorta ja kokematonta Kanadaa pidetään vähiten todennäköisimpänä.

Belgian lohko F -voitto on arvoltaan 13/25 (1,52) ja finaaliin pääsy 5/1 (6,00).

Kakkossuosikki Kroatian lohko F -voitto on arvoltaan 9/4 (3,25) ja puolivälierään pääsy 3/1 (4,00).

Marokon lohko F -voitto on arvoltaan 10/1 (11,00) ja puolivälierään pääsy 7/1 (8,00).

Kanadan  lohko F -voitto on arvoltaan 16/1 (17,00) ja puolivälierään pääsy 9/1 (10,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN F-LOHKOSTA LV BETISSÄ

Jos haluat lyödä vetoa tulevan FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät kattavat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinoihimme lukeutuvat muun muassa turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja urheiluvedonlyönnistä saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *