FIFA World Cup 2022 G-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 G-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group GG-lohkossa kisaa FIFA:n MM-kisojen menestynein maa Brasilia, joka saa vastustajakseen Serbian, Sveitsin ja Kamerunin. Serbia, Sveitsi ja Brasilia ovat jo olleet mukana vuoden 2018 MM-kisoissa, ja Sveitsi nappasi toisen sijan Brasilian perästä.

Kamerun pääsi FIFA:n maailmancupin lohkovaiheeseen yhdeksännen kerran, eniten kaikista muista afrikkalaisista joukkueista – joukkue on kuitenkin selvinnyt vasta lohkovaiheista.

Parhaat tiedot FIFA World Cup 2022 -kilpailusta saat LV BET Urheilublogista: käsittelyssämme kaikki pelit sekä kattavasti vedonlyöntivinkkejä.

KETKÄ OVAT MUKANA G-LOHKOSSA?

G-lohkossa kisaa yksi voittajasuosikeista, joka voisi viedä tittelin kuudennen kerran. Lohkon toisesta sijasta käydään tiukkaa kisaa, sillä Serbialla ja Sveitsillä on molemmilla ainekset selviytyäkseen. Kamerun voisi myös olla lohkon yllätystekijä.

G-lohkon ensimmäinen ottelu pelataan Sveitsin ja Kamerunin välillä 24.11.2022 Ras Abu Aboud Stadiumilla. Myöhemmin lohkon suosikki Brasilia kohtaa Serbian Lusail Stadiumilla.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Brasilia 1 CONMEBOL    Lohkon voittaja     
Serbia 25 UEFA A-lohkon voittaja  
Sveitsi 14 UEFA C-lohkon voittaja   
Kamerun 37 CAF D-lohkon voittaja

BRASILIA

Vaikka Brasilian maajoukkueesta kuhistaankin paljon, se ei ole viime vuosina onnistunut toimittamaan menestystä. Jalkapallo Brasiliassa ei ole vain urheilua: kyseessä on elämäntapa, jonka nousun näimme vuoden 2014 jalkapallon MM-kisoissa. Juuri ennen MM-kisoja Brasilia sijoittui FIFA:n maailmanlistalle, mikä teki siitä kilpailun yleisösuosikin.

Entä miksi Brasilia on suosittu? Menestyäkseen turnauksessa joukkueella on oltava paljon syvyyttä ja yhtä taidokkaat vaihtopelaajat kuin mitä vakkarit ovat. Maalivahti Allisonia pidetään yhtenä maailman parhaista: hän pelaa Liverpoolissa ja on voittanut useita kisoja. Puolustuksessa ovat Eder Militaon ja Marquinhosin, jotka hillitsevät hyökkääjien voimia ketteryydellään ja sulavilla liikkeillään. Keskikentältä löytyy kaksi maailman parasta puolustavaa keskikenttäpelaajaa, Fabinho ja Casemiro. Hyökkäys on aivan poskettomalla tasolla: Neymar, Vinicius Junior, Rodrygo, Coutinho ja Martinelli ovat tehokas sekoitus nuorta ja kokenutta pelaajakuntaa.

SERBIA

Serbia nousi A-lohkossa ensimmäiseksi ennen ratkaisevan viimeisen pelin hävinnyttä Portugalia. Serbia voitti lohkon ilman tappioita kaikissa karsintaotteluissa ja vain kahdella tasapelillä. Viime aikoina parrasvaloissa on komeillut Dusan Vlahovic, joka liittyi Juventukseen tammikuussa menestyttyään Serie A:ssa Fiorentinassa.

Voitto Portugalia vastaan syntyi veteraani Alexander Mitrovicin sankarillisella potkulla, joka varmisti maan osallistumisen uusiin jalkapallon MM-kisoihin. Yksi Serbian etenemisen haitta on se, että sen joukkue on ikääntyvää sorttia.

SVEITSI

Sveitsin joukkue on voittanut Italian Qatarin-kisojen lohkovaiheissa, sillä se jäi lyömättä ja päästi siinä vain kaksi maalia. Serbian tavoin Sveitsin joukkue on ikääntyvä pelaajillaan, kuten Xhaka ja Shaqiri, jotka ovat päättelemässä omia uriaan.

Joukkueen tavoitteena on päästä kunnialla pudotuspelivaiheeseen ja Serbian ohi. Mutta riittääkö sisu?

KAMERUN

Vaikka joukkue on tällä hetkellä altavastaajana, on se täysin valmis taisteluun – etenkin jos alku on hyvä. Kamerunin maajoukkue pelaa kisassa kahdeksatta kertaa. Hiljattain Kamerun sijoittui kolmanneksi AFCON-sarjassa voitettuaan Burkina Fason rankkareissa.

G-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Pudotuspeleihin etenevät suosikit ovat Brasilia ja Sveitsi, jotka kamppailevat Serbian kanssa toisesta sijasta.

Brasilian lohko G -voitto on arvoltaan 4/9 (1,45) ja turnauksen voittaminen 45/10 (5,50).

Sveitsin puolivälierään pääsy on arvoltaan 33/10 (4,30) ja lohko G -voitto 9/2 (5,50).

Serbian lohko G -voitto on arvoltaan 55/10 (6,50) ja puolivälierään pääsy 5/1 (6,00).

Heikoimman lenkin Kamerunin lohko G -voitto on arvoltaan 12/1 (13,00) ja puolivälierään pääsy 10/1 (11,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN G-LOHKOSTA LV BETISSÄ

Jos haluat lyödä vetoa tulevan FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät kattavat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinoihimme lukeutuvat muun muassa turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja urheiluvedonlyönnistä saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *