FIFA World Cup 2022 E-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 E-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group ELohkovaiheet ovat jännitystä täynnä, ja E-lohko kerää tänä vuonna kaikkien katseet. Siitä löytyy kaikki tarvittava: jalkapallon jättejä, altavastaaja, joka haluaa tehdä vaikutuksen, sekä keskitason jalkapallovaltio, joka kisaa parhaan kykynsä mukaan.

Jalkapallon MM-kisojen E-lohkossa pelaavat Espanja, Costa Rica, Saksa ja Japani. Lienee sanomatta selvää, että parrasvaloissa paistattelevat Espanja ja Saksa, kun taas Costa Rica ja Japani pyrkivät saamaan aikaan ylpeyden aihetta.

Jotta voit asettaa tietoisia vetoja FIFA World Cup 2022 -turnauksessa, muista käydä LV BET Urheilublogissa. Kirjoittajamme ovat antaneet kaikkensa tarjotakseen kaiken, mitä sinun tulee tietää tästä jännittävästä jalkapalloturnauksesta, joten älä missaa tilaisuutta oppia jotain uutta urheiluvedonlyönnistä.

Tekstissä käsittelemme seuraavat aiheet:

  • E-lohko: osallistujat
  • E-lohko: ennusteet
  • LV BETin vedonlyöntimarkkinat

KETKÄ OVAT MUKANA E-LOHKOSSA?

E-lohko on pakko nähdä. Espanja ja Saksa ovat suuria jalkapallomaita, mutta onnistuvatko ne suoriutumaan niille totuttuun tapaan? Lohkovaiheissa on totuttu näkemään yllättäviä nappisuorituksia, joten jalkapallon järkäleet ovat taatusti valmistautuneet kaikkeen vastustajiaan aliarvioimatta.

Vuoden 2022 MM-kisat pidetään Qatarissa, joka on ensimmäinen MM-kisoja isännöivä Lähi-idän maa. E-lohko käynnistyy 23.11.2022 ja päättyy 1.12.2022. Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Saksa kohtaa Japanin, kun taas Espanja mittelöi Costa Ricaa vastaan.

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Espanja 7 UEFA B-lohkon ensimmäinen
Costa Rica 31 CONCACAF Pudotuspelien voittaja
Saksa 12 UEFA J-lohkon ensimmäinen
Japani 23 AFC AFC:n kolmannen kierroksen toinen sija

Espanja

Espanja on yksi modernin jalkapallopelin edelläkävijöistä, joka voitti jalkapallon MM-kisat viimeksi vuonna 2010 Iniestan, Xavin ja Casillasin loistokkailla taidoilla. Vaikka kyseiset tähdet eivät ole mukana tulevissa MM-kisoissa, Espanja on silti taitava osanottaja, joka pitää pintansa vastustajalle kuin vastustajalle. Luis Enriquen johdolla espanjalaiset voivat suhtautua lohkovaiheeseen luottavaisin mielin.

Costa Rica

Kyseinen Keski-Amerikan maa pyrkii toistamaan menestyksensä 2014 jalkapallon MM-kisoissa, joissa se pääsi puolivälieriin – tosin vain hävitäkseen Alankomaille rangaistuspotkukilpailuissa. Costa Rican tähtipelaaja Keylor Navas on mukana joukkueessa, joten hänen uskotaan saavan ihmeitä aikaan Qatarin matkallaan.

Saksa

Mikään ei ole varmaa, mutta Manuel Neuerin uskotaan suoriutuvan tänä vuonna hienosti, sillä hänen edessään pelaavat Antonio Rüdiger sekä Niklas Süle. Nelinkertaiset MM-voittajat eivät juuri odota pääsevänsä neljännesvälierään asti, mutta odotukset ovat korkealla erityisesti vastikään nimitetyllä Hansi Flickillä. Flickillä on enemmän kuin tarpeeksi tahdonvoimaa saada Saksa menestymään, joten näistä MM-kisoista tulee ehdottomasti mielenkiintoiset.

Japani

Japani on päässyt neljännesvälieriin kolmesti viimeisten kahden vuosikymmenen aikana (vuosina 2002, 2010 ja 2018), mikä on sille hyvän haastajan maineen. Ikääntyvien pelaajien ja uusien kykyjen yhdistelmällä Japani saattaa hyvinkin edetä lohkovaiheesta tasapelillä jos toisellakin E-lohkon jättejä vastaan.

E-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Vedonvälittäjien arvioiden mukaan Espanjalla ja Saksalla on parhaat mahdollisuudet edetä lohkoista, Espanja hieman todennäköisemmin. Japani ja Costa Rica on arvioitu heikoimmiksi lenkeiksi, ja niiden eteneminen neljännesvälieriin on melko epätodennäköistä.

Espanjan lohko E -voitto on arvoltaan 9/11 (1,82) ja koko turnauksen voittaminen 8 (9,00).

Costa Rican lohko E -voitto on arvoltaan 33 (34,00).

Saksan lohko E -voitto on arvoltaan 6/5 (2,20) ja koko turnauksen voittaminen 11 (12,00).

Japanin lohko E -voitto on arvoltaan 10 (11,00).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN B-LOHKOSTA LV BETISSÄ

Jos haluat lyödä vetoa tulevan FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät kattavat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinoihimme lukeutuvat muun muassa turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja urheiluvedonlyönnistä saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Pysy ajan tasalla viimeisimmistä MM-kisauutisista ja vedonlyöntimarkkinoista tällä viikolla LV BETin avulla.

Virittäydy LV BET Urheilublogin pariin saadaksesi lisätietoja live-urheilusta sekä jännittävän esportsin maailmasta. Pysy tietoisena maailman suurimmista urheilutapahtumista.

* Kertoimet voivat muuttua ja pitävät paikkansa tekstin kirjoitushetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *