FIFA World Cup 2022 H-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 H-lohko | Qatar 2022

FIFA World Cup 2022 in Qatar - Group HH-lohkossa ovat kaikki joukkueet, jotka muodostavat loistavan MM-ryhmän: maajoukkue jokaisesta liitosta. Ghanalla ja Etelä-Korealla on potentiaalia aiheuttaa jännittäviä tilanteita ja tipauttaa suosikit.

Etelä-Korean maajoukkue esiintyy MM-lohkovaiheissa 11. kerran peräkkäin vuodesta 1986 lähtien. Maan paras suoritus on neljäs sija vuoden 2002 MM-kisoissa, joita se isännöi yhdessä Japanin kanssa.

H-lohkopelien aikana seuraamme Cristiano Ronaldon, Bruno Fernandesin, Heung-min Sonin, Edison Cavanin ja monien muiden pallotaitajien tähtihetkiä.

KETKÄ OVAT MUKANA H-LOHKOSSA?

Lohko H saattaa olla yllätyksiä täynnä. Portugali on suosikkina ykkössijalle heidän tasapainotetun joukkueensa ansiosta. Portugalin jälkeen tulee Uruguay, joka on voittanut jalkapallon maailmanmestaruuden kahdesti aiemmin. Venäjän MM-kisoissa kyseinen eteläamerikkalainen joukkue onnistui nousemaan lohkonsa kärkeen, mutta hävisi lopulta puolivälierissä.

Etelä-Korea jäi väliin Venäjän pudotuspeleistä, mutta tekee kaikkensa hyödyntääkseen viimeisimmän mahdollisuutensa MM-kisoissa ja todistaakseen mahtinsa.

Vaikka Ghana koki pettymyksen Afrikan kansakuntien cupissa aiemmin tänä vuonna, pyrkii se nyt korjaamaan tilanteen MM-kisoissa. Afrikkalainen joukkue on osoittanut, että heillä on kaikki tarvittava sekoittaakseen pakkaa ja päästäkseen maailman parhaiden joukkoon  edetessään karsintaottelun G-lohkon kärjessä ja voittaen neljä kuudesta ottelusta: huikeat 13 maalilla Etelä-Afrikkaa vastaan!

Maajoukkue FIFA-sijoitus FIFA-liitto Sijoitus karsinnoissa
Ghana                     60  CAF    G-lohkon voittaja
Portugali  8 UEFA Pudotuspelien voittaja
Etelä-Korea  29 AFC A-lohkon toinen sija
Uruguay 13 CONMEBOL Lohkon kolmas sija

PORTUGALI

Vuoden 2016 UEFA:n EM-voittaja suuntaa nyt kohti toista historiallista voittoa, tällä kertaa Qatarin-jalkapallon MM-kisoissa. Joukkueen uskotaan olevan yksi parhaista, ja sillä on paljon kykyjä kaikilla osa-alueilla. Nuoret kyvyt, kuten Renato Sanchez, Rafael Leao ja Joao Felix, tuovat joukkueeseen uutta kulmaa.

Pakki Ruben Dias yhdessä Pepen kanssa täydentävät toisiaan samalla kun Joao Cancelo ja Nuno Mendes kummallakin puolella muodostavat yhden kilpailun parhaista puolustuslinjoista. Portugali nauttii Bruno Fernandesin, Bernardo Silvan ja Renato Sanchezin kyvyistä. Hyökkääjälinja erittäin dynaaminen, joista vaikutusvaltaisimpana Cristiano Ronaldo seurassaan Diogo Jotan ja Joao Felixin.

Valmentaja Fernando Santosilla on menestyksen avaimet käsissään. Portugali tulee varmasti olemaan varteenotettava osallistuja.

ETELÄ-KOREA

Etelä-Korean joukkue on saavuttanut viime vuosina suurta menestystä, mikä tekee siitä erittäin johdonmukaisen FIFA-osallistujan. Yksi avainpelaajista on Heung-min Son, jolla on meneillään yksi parhaista kausistaan Tottenham Hotspurissa. Toinen merkittävä pelaaja on Hee-chan Hwang, joka pelaa Valioliigassa Wolvesissa.

Aasialaisjoukkue on valmis taisteluun, kuten olemme aiempina vuosina nähneet sen voittaessa Saksan, joka oli tuolloin hallitseva maailmanmestari. Pystyykö Etelä-Korea niittämään menestystä ja pääsemään pudotuspelivaiheeseen?

URUGUAY

Eteläamerikkalaisjoukkue on pelannut hyvin edellisen FIFA World Cupin puolivälierissä Venäjällä. Tämä kisa tuntuu luultavasti erilaiselta Suarezille ja Cavanille, jotka pelaavat viimeiset ottelut maajoukkueessaan ennen eläköitymistä.

Yksi maailman jalkapallon nousevista kyvyistä pyrkii korostamaan auktoriteettiaan ensimmäisellä esiintymisellään maailmancupissa: kyseessä on siis Darwin Nunez. Kirjoitushetkellä 22-vuotias pelaaja pelaa Benfican kanssa ja on oikea kuuma peruna maailmanlaajuisella tasolla.

GHANA

Yhtenä harvoista afrikkalaisista joukkueista Qatarin MM-kisoissa Ghana pyrkii menestymään hyvin kohdatessaan maailman parhaimpia joukkueita. Ghanalla on pienet mahdollisuudet selviytyä pudotuspeleihin asti tässä lohkossa, mutta mikään ei ole mahdotonta. Sen riveissä olevat vaikutusvaltaiset pelaajat voivat kyetä inspiroiviinkin suorituksiin – mukana ovat esimerkiksi Thomas Partey keskellä ja Jordan Ayew Ghanan hyökkäyksen kärjessä.

H-LOHKO: VEDONLYÖNTIVINKIT JA KERTOIMET

Portugali ja Uruguay ovat fanien suosikkeja jatkoa ajatellen, ja Etelä-Korealla sekä Ghanalla on melko laihat mahdollisuudet etenemiseen.

Portugalin lohko H -voitto on arvoltaan 13/20 (1,65) ja finaaliin pääsy 5/1 (6,00).

Uruguayn lohko H -voitto on arvoltaan 2/1 (3,00) ja puolivälierään pääsy 12/5 (3,40).

Etelä-Korean lohko H -voitto on arvoltaan 11/1 (12,00) ja puolivälierään pääsy 10/1 (11,00).

Yhtä heikoilla olevan Ghanan lohko H -voitto on arvoltaan 11/1 (12,00) ja puolivälierään pääsy 10/1 (11,0).

LYÖ VETOA WORLD CUPIN G-LOHKOSTA LV BETISSÄ

Jos haluat lyödä vetoa tulevan FIFA World Cup 2022:n parissa, suuntaa LV BETiin, josta löydät kattavat vedonlyöntimarkkinat ja huikeat kertoimet. Markkinoihimme lukeutuvat muun muassa turnauksen tai ottelun voittaja, maalien määrä, yli/ali sekä tasoitukset.

Lisätietoja urheiluvedonlyönnistä saat LV BET Urheilublogista. Sieltä saat vinkkejä vedonlyöntiin, pääset lukemaan urheiluaiheisia uutisia sekä syventymään esportsin maailmaan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *