Uruguay vs Etelä-Korea | FIFA World Cup Qatar 2022

Uruguay vs Etelä-Korea | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Uruguay - South Korea Group HQatar 2022:den viimeinen lohko saadaan alkuun maanosien yhteenotolla, laittaen Etelä-Korean vastakkain uudelleenvoimistunutta Etelä-Amerikan puolta, Uruguayta vastaan.

Ne ovat ottelut kuten Uruguay vs Etelä-Korea, jotka tekevät jokaisen ottelun World Cupissa niin jännittävän, siinä missä nämä joukkueet tuovat pöytään erilaisia vahvuuksia ja strategioita 24. päivä marraskuuta.

Kumpi mielestäsi voittaa tämän ryminän Al Rayyanilla? Katso kumman puolelle vedonvälittäjät kallistuvat alempaa:

  • Uusi valmentaja on tuonut Uruguaylle takaisin taisteluhengen
  • Etelä-Korealta löytyy runsaasti kokemusta Lähi-Idässä pelaamisesta
  • Mikä joukkue on suosikki FIFA World Cup 2022 Lohko H kertoimissa?
  • LV BETillä on kaikki World Cup vedonlyöntimarketit tarjonnassa

Uruguay pyrkii olevansa proaktiivinen ja hyökkäävä Qatarissa

Uruguaysta tuli kestovieras joukkueena World Cupissa Oscar Tabarezin alaisuudessa, joka johti kansallisjoukkueen neljänteen sijaan 2010 World Cupissa ja voitti Copa American 2011. Kuitenkin toivoen karsiutumista, ’Proceso ajan’ oli tultava päätökseensä, ja täten Diego Alonso palkattiin johtamaan uuden ajan Uruguaylaista jalkapalloa. Hän nopeasti sähköisti joukkueensa, käänsi käsikirjoituksen ympäriinsä passiivisesta pelistä proaktiivisempaan, ja on nyt päihittämätön seitsemään otteluun.

FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, Alonson välitön vaikutus oli elintärkeä joukkueelle päästäkseen Qatar World Cup 2022 turnaukseen. Neljä peräkkäistä voittoa johdattivat Uruguayn kolmanteen paikkaan CONMEBOL listoilla, ja toi jopa joukkueen maalieron takaisin nollaan tuloksena. Nyt, kaksinkertaiselta World Cup mestarilta löytyy momentumia ja jännittävä pelityyli, toivoen ylittävänsä viime aikaiset neljännesfinaalisaavutukset 2018 World Cupissa ja 2021 Copa Americassa.

Veteraanit Diego Godin, Fernando Muslera, Luis Suarez, ja Edinson Cavani etsivät edelleen yhtä kunniallista juoksua World Cupissa, mutta joukkueesta löytyy uskomattoman lahjakas porukka nuoriakin, jotka istuutuvat paraikaa joukkueeseen. Nimiä, joita kannattaa laittaa muistiin: Federico Valverde Real Madridista, Liverpoolin uusi hyökkääjä Darwin Nunez, Barcelonan toppari Ronald Araujo, ja Tottenham Hotspurin keskikenttäpelaaja Rodrigo Bentancur.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Luis Suárez Hyökkääjä 14 8
Giorgian De Arrascaeta Keskikenttä 8 5
Edinson Cavani Hyökkääjä 9 2
Federico Valverde Keskikenttä 14 2

Etelä-Korea toivoo hyötyvänsä kokemuksista Lähi-Idästä

Portugalilainen manageri Paulo Bento on kerännyt melkoisen vakuuttavan tilaston siitä lähtien kun hän liittyi Etelä-Koreaan 2018, hänen keskimääräisellä 2.14 pistettä ottelua kohden on parempi kuin hänen saldonsa Portugalin peräsimessä. Silti, mikä on ollut korvaamatonta managerille, joka pääasiallisesti yrittää rakentaa peliä kentän keskiosien kautta on ollut joukkueen Lähi-Idän joukkueilla varustettu karsintatie.

Tie lävitse 2022 FIFA World Cup karsintojen oli hankala, mutta antoi Taegeuk Warriorssille korvaamattoman määrän kokemusta. Päätyen toiseksi Iranin jälkeen, Etelä-Korean piti matkustaa lohkovoittajien luokse, mutta myös UAE:n, Irakin, Syyrian ja Libanonin kentille. Selviydyttyään tästä tulikasteesta, Etelä-Korea etsii varmasti pääsyä ulos lohkovaiheesta vain toisetta kertaansa sitten toimien jaettuna isäntänä vuonna 2002.

Ei yksikään maa voi toivoa yltävänsä Qatar World Cup 2022 tasoiseen turnaukseen yhden pelaajan voimin, mutta Heung-min Son on takuulla koko näytöksen tähti. Wolverhampton Wanderersin hyökkääjä Hee-chan Hwang yrittää varmasti parantaa hänen viime kauden sivuroolihommastaan ennen Qatar 2022 kohtaamisia, siinä missä SSC Napolin uusi keskuspuolustaja, Min-jae Kim näyttäisi tekevän hyvää työtä Serie A:ssa ja vakaannuttaa täten Korean takalinjaa entisestään.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Son Heung-min Hyökkääjä 12 7
Kim Shin-wook Hyökkääjä 4 6
Kwon Chang-hoon Hyökkääjä 11 4
Hwang Hee-chan Hyökkääjä 13 3
Kim Young-gwon Puolustaja 12 2
Hwang Ui-jo Hyökkääjä 12 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Uruguay vs Etelä-Koreaan FIFA World Cup 2022 Lohko H:ssa

Kuten on usein tapana näiden taisteluiden kohdalla, vedonvälittäjät tuntuvat nojaavan Etelä-Amerikan joukkueen puolelle aasialaisen joukkueen sijaan, pääasiallisesti koska historiallisesti Etelä-Amerikan joukkueet ovat huomattavasti laadukkaampia. Tämä on myös totta tässä FIFA World Cup 2022 Lohko H taistelussa, siinä missä Uruguayn kerroin voittoon on 1.8 vastaan Etelä-Korean 5.0.

Uruguaylla on toki joukkue, joka on läjäpäin täynnä Euroopan huippudivisioonapelaajia, ja he ovat selkeästi toiseksi suurimmat lohkosuosikit voittamaan Lohko H:n kertoimella 3.0, siinä missä Etelä-Korea on tasoissa Ghanan kanssa kertoimilla 12.0. Joten, kertoimet suosien La Celesteä olivat odotettavissa.

Uruguay vs Etelä-Korea potkaistaan käyntiin kello 15.00, ja se on katseltavissa MTV3-kanavalla.

Vedot Uruguay vs Etelä-Korea otteluun LV BETillä

Ottaen huomioon molempien joukkueiden hyökkäystähdet Uruguay vs Etelä-Korea ottelussa, tiedämme että vedonlyöjät lähestyvät yhteismaalivetoja, sekä yksittäisten pelaajien maalintekomarketteja LV BETillä. Tietystikin, kun Etelä-Amerikkalaiset ovat niin suuria ennakkosuosikkeja, moni tulee katsomaan otteluvetoa, tasoitusvetoa, ja erityismarketteja Uruguay-vetoihin.

Jokainen, joka lyö vetoa LV BETillä, voi myös tehostaa vetojaan valitsemalla bonuksen meidän promootiot-välilehdestämme. Jos olet uusi, nappaa tervetuliasbonuksemme. Jos ole lojaali vedonlyöjä, saa jopa 100 % tehostus kertoimiisi Acca Boost! -toiminnolla.

Lohko H lähtee käyntiin Uruguay vs Etelä-Korealla, ja kaikki parhaat kertoimet ovat tarjolla LV BETillä jo nyt.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *