Hollanti vs Ecuador | FIFA World Cup Qatar 2022

Hollanti vs Ecuador | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Netherlands - Ecuadors Group AToinen kierros jalkapallon maajoukkueturnauksissa tuppaa olemaan hyvin tärkeässä roolissa, mitä tulee pudotuspelijoukkueiden ja kotiin lähtijöiden erottamiseen. Hollanti vs Ecuador taistelu 25. marraskuuta ei ole poikkeus tähän sääntöön.

Siinä missä Senegal ja Qatar ottavat toisistaan mittaa FIFA World Cup 2022 Lohko A:n toisella kierroksella, ymmärtävät hollantilaiset varmasti että kolme pistettä ottelusta veisivät heidät jo erittäin hyville paikoille jatkoasetelmien suhteen. Mutta Ecuador saattaa olla ongelmallinen vastus.

Joten mihin sinä asetat vetosi? Valitse yli 300 vaihtoehdon väliltä pelkästään tähän otteluun LV BETillä, jossa hollantilaiset on tehty kertoimien puolesta ennakkosuosikeiksi.

Tässä artikkelissa:

  • Ilahduttaako hollantilaiset FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa?
  • Pystyykö Ecuador jatkamaan ylisuorittamista?
  • Mitkä ovat kertoimet otteluun Hollanti vs Ecuador?
  • Miten lyödä vetoa Qatar 2022 -turnauksessa?

Hollanti tulee dominoimaan FIFA World Cup Lohko A:ta?

Kertoimet ovat laittaneet Hollannin ehdottomaksi suosikiksi voittamaan FIFA World Cup Lohko A:n ja näiden asetelmien mukaan joukkueen marssi 16 parhaan joukkoon pitäisi olla mutkaton.

Joukkueen missio on tehty yhä yksinkertaisemmaksi, sillä lohko A:n ainut todellinen laatujoukkue Senegal tulee vastaan heti ensimmäisellä kierroksella, ja täten joukkue tietää, että kuusi pistettä Ecuadorista sekä Qatarista on selkeä mahdollisuus.

Oranjella on aivan tarpeeksi kokemuspohjaa isolla lavalla suorittamisesta – onhan joukkue yltänyt World Cupin finaaleihin kolmesti historiassaan, ja kruunattu EM-kisojen mestariksi pari vuosikymmentä sitten.

Ja Louis van Gaal, joukkueen päävalmentaja joka on niin ikään keräillyt tavaraa palkintokaappiinsa, on suorastaan siunattu erityisen kovalla joukkueella, joka pystyy parhaillaan sukeltaa hyvinkin syvälle turnauksessa. Virgil van Dijk, Gini Wijnaldum ja Memphis Depay rakentavat erinomaisen selkärangan aloituskokoonpanoon, siinä missä Frenkie de Jong, Matthijs de Ligt ja Stefan de Vrij ovat kaikki kamppailleet huipputasolla joukkueissaan.

Taso tuli harvinaisen selkeäksi Qatar World Cup 2022 karsinnoissa, jossa Depay näytti esimerkkiä maalinteosta joukkueen kärjessä:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Memphis Depay Hyökkääjä 10 12
Davy Klaassen Keskikenttä 10 4
Donvell Malen Hyökkääjä 6 3

Myös karsintojen jälkeen on maaleja saatu aikaiseksi; hollantilaiset ovat tykittäneet 11 maalia vain neljässä UEFA Nations League ottelussa – jopa suhteellisen kovia vastuksia vastaan. Ecuadorilla on kova homma edessään mikäli he tahtovat pysäyttää Hollannin.

Ecuadorilaiset lyövät jälleen ylitse oman painoluokan

FIFA:n maailmanrankinglistan mukaan, parhaan 25 joukkueen porukkaan maailmalla kuuluu yhteensä viisi joukkuetta Etelä-Amerikasta.

Ja näin arvostus menee Ecuadorin suuntaan, jotka eivät edes kuulu yllä mainittuun ryhmään, mutta silti karsiutuivat neljänsinä Qatar 2022 -turnaukseen CONMEBOL alueen kautta.

He hävisivät vain kuusi ottelua 18 pelatusta, ja se näyttää – jos ei muuta – että Hollannilla on oikeasti kova työ edessään mikäli he haluavat voittaa Al Rayyanissa.

Joukkueet kuten Chile ja Kolumbia eivät tule pelaamaan Qatarissa, ja se johtuu laajalti Ecuadorin hienosta ja yllättävänkin hyvästä juoksusta 2022 FIFA World Cup karsinnoissa – Gustavo Alfaron miehet todellakin omistivat ”altavastaajan” leiman tyylillä.

Joukkue oli vahva puolustuspäässä, otti pisteitä Brasilialta ja Argentiinalta kotonaan, ja pystyivät luottamaan lukuisiin eri pelaajiin, mitä tulee maalien paukuttamiseen:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Michael Estrada Hyökkääjä 17 6
Enner Valencia Keskushyökkääjä 12 4
Gonzalo Plata Hyökkääjä 16 3

Mutta Alfarolla saattaa puntit tutista, sillä joukkue ei statistisesti pidä matkustelusta – heidän vierastilasto pois kotimaasta on 2 voittoa, 2 tasapeliä ja 5 tappiota, ja kenties tämä on vedonlyöjille kullan arvoinen vinkki, mitä tulee Hollanti vs Ecuador ottelun vetoihin.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Hollanti vs Ecuador otteluun FIFA World Cup Lohko A:ssa

Saat Hollannin voittoon tähän otteluun 1.65 kertoimet LV BETillä, ja kun katsotaan joukkueen laatua – sekä heidän erinomaisia viime aikojen tuloksia – se vaikuttaa enemmän kuin reilulta desimaalilta.

He sijoittuvat FIFA:n maailmanrankinglistalla kahdeksanneksi verrattaessa Ecuadorin paikkaan 44, ja täten eteläamerikkalaisilta vaaditaan aivan täydellinen ottelu – tai heidän on toivottava että hollantilaiset jättävät kengännauhansa sitomatta – saadakseen mitään irti tästä ottelusta.

Jalkapallofanit voivat katsoa ottelun suorana MTV3-kanavalta kello 18:00 suomenaikaa.

Vedot Hollanti vs Ecuador otteluun LV BETiltä

Kun otetaan Hollannin taipumus tykittää maaleja, vedonlyöjät voivat iloita kun he tutustuvat tarjolla olevien vetojen skaalaan tässä ottelussa LV BETillä.

Voit lyödä vetoa siitä kumpi voittaa ottelun, mutta myös kokeilla onneasi maalintekoon liittyvissä vedoissa, lyödä vetoa tuloksesta, kokeilla eri tasoitusvetoja, hakea puoliaikavetoja sekä paljon muuta näiden lisäksi.

Ainoa mitä tarvitset siihen on LV BET asiakastili, joten rekisteröidy jo tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *