Qatar vs Senegal | FIFA World Cup Qatar 2022

Qatar vs Senegal | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Qatar - Senegal Group AOttaen huomioon kuinka molemmat joukkueet ovat altavastaajia ensimmäisen kierroksen otteluissaan, tämä Qatar vs Senegal ottelu Dohassa 25. marraskuuta pelataan yhä kovemmilla panoksilla.

Voitto tässä kohtaamisessa laittaisi voittajan takaisin hyvälle kurssille FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa, mutta häviäjälle tämä voi tarkoittaa käytännössä turnauksen päättymistä – riippuen tietysti ensimmäisen kierroksen tuloksista.

Muistathan että voit lyödä vedot Qatar vs Senegal otteluun – ja tarkistaa kertoimet joka ikiseen Qatar 2022 matsiin – suoraan LV BETin kautta.

  • Pystyykö Qatar käyttämään kotiedun hyödykseen?
  • Afrikan kuninkaat… Ja kenties koko maailman?
  • Qatar vs Senegal vedonlyöntivinkit
  • Missä lyödä vedot FIFA World Cup 2022 Lohko A:n otteluihin?

 Isännät haluavat heidän juhlien jatkuvan

Tämä Qatar World Cup 2022 on täysin uusi kokemus isännille, jotka pelaavat ensimmäistä kertaa historiassaan näin kovassa turnauksessa – ja myös isännöivät ensimmäistä kertaa suurta jalkapalloturnausta.

Se luonnollisesti tuo lisäkannustusta suurten fanimäärien muodossa kotiotteluissaan, mutta myös painetta suoriutua hyvin – mielenkiintoista onkin nähdä kuinka Qatar pystyy selviytymään tämän paineen alla.

Ainakin päävalmentaja Felix Sanchez on saanut joukkueen pelaaman kohtalaisen hyvää jalkapalloa, ja todisteena tästä on voitto Asian Cupista 2019, sekä neljän parhaan joukkoon asti kipuaminen CONCACAF Gold Cupissa vuonna 2021, johon joukkue sai erikoiskutsun.

Erityisen hyviä suoritteita näytti Gold Cup juoksussa Almoez Ali, keskushyökkääjä joka johti Qatarin maalintekoaikeita:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Almoez Ali Keskushyökkääjä 5 4
Abdulaziz Hatem Hyökkääjä 5 3
Akram Afif Hyökkääjä 5 2

Syrjäytetäänkö Afrikan kuninkaat vallasta FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa?

Senegalilla kesti noin 50 vuotta voittaa suuri jalkapalloturnaus.

Se on uskomatonta sinänsä, kun mietitään kuinka monia laatupelaajia Senegal sylkee rutiininomaisesti ulos jalkapallomaailmaan, mutta kenties heidän Afrikan Cup of Nations -voitto toimii eräänlaisena ponnahduslautana Aliou Cissen joukkueelle isolla lavalla.

Joukkue ylsi puolivälieriin World Cupissa vuonna 2002, ja kun mietitään joukkueen vahvuuksia tänä päivänä – Sadio Mane, Edouard Mendy ja Kalidou Koulibaly voidaan kaikki laittaa eliittikategoriaan – ei ole syytä miksi joukkue ei voisi yltää samoille sijoituksille myös vuonna 2022.

Leijonien tarvitsee tietysti ensin päästä jatkoon FIFA World Cup 2022 Lohko A:sta, ja sitä varten on Senegalin käytännössä pakko hakea pisteet mukaansa Qataria vastaan käytävässä ottelussa – isännät ovat todellakin altavastaajina sekä vedonlyöntikertoimissa, kuin myös maailmanrankinglistalla.

Yksi suuri positiivinen asia Cissen joukkueessa on se, että hänellä on käytössään skaala pelaajia hyökkäyspäähän. Alhaalta löytyvä taulukko osoittaa kuinka kolmikko paukutteli maaleja FIFA World Cup 2022 karsinnoissa hyvää tahtia, mutta poppooseen voidaan lisätä vielä nimiä kuten Keita Balde, Boulaye Dia ja Bamba Dieng – hyökkäyspäässä ei pitäisi olla ongelmia.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Famara Diedhiou Keskushyökkääjä 8 4
Ismaila Sarr Hyökkääjä 8 3
Sadio Mane Hyökkääjä 8 3

Kun tämä vahvuus vastustajan päädyssä yhdistetään maailmanluokan maalivahtiin (Mendy), sekä peräänantamattomaan puolustukseen sekä keskikenttään, on Senegalin kannattajilla kaikki syyt olettaa joukkueen yltävän pudotuspeleihin Lohko A:sta.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Qatar vs Senegal otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa

Qatarin joukkueeseen liittyy paljon tuntemattomia tekijöitä, joukkueeseen, joka on maailmanrankinglistan sijoituksella 49 tehden suurturnausdebyyttinsä kotiseuduillaan.

Katsaus heidän viime aikojen saavutuksiin todistaa heti joukkueen parannuksen, mutta omantasoisia joukkueita vastaan on tullut epätoivottuja tuloksia – raskaat tappiot viime vuosina Portugalille, Serbialle (kahdesti), Irlantia sekä Yhdysvaltoja vastaan kertoo ongelmista paremman kaliiberin joukkueita vastaan.

Senegal, Afrikan mestari, päihitti muun muassa Mo Salahin inspiroiman Egyptin nostaessaan AFCON-pokaalin, ja pääsivät myös mukavasti eteenpäin 2022 FIFA World Cup -karsinnoissa. Viimeisen kalenterivuoden aikana joukkue on hävinnyt vain kahdesti, ja joukkueen status yksinomaan ehdottaa, että 2,05 kertoimet ovat tarjonnaltaan ehdottoman laadukkaat.

Vedot Qatar vs Senegal otteluun LV BETiltä

LV BETin lisäksi ei ole olemassa kovin montaa vedonvälittäjää, joka tarjoaisi yhtä laajamittaisen ja kattavan tarjonnan vedonlyöntimarketteihin Qatar vs Senegal otteluun.

Yli 300 vaihtoehtoa on saatavilla, aina ottelun voittajavedosta erinäisiin tasoitusvetoihin, yli/alle-vetoihin, molempien joukkueiden maalisaldo -vetoihin, tulosvetoihin – tarjolla näiden lisäksi paljon muuta. Voit jopa lyödä vetoa yhden puoliajan tapahtumista!

Joten mikäli luulet että Qatar pystyy yllättämään kertoimet ja voittamaan kyseisen World Cup ottelun, tai jos uskot että Senegal nostaa päätään Afrikan mestareina tärkeän ottelun edessä, varmista että LVBET pelitilisi on valmiina!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *