Kroatia vs Belgia | FIFA World Cup Qatar 2022

Kroatia vs Belgia | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Croatia - Belgium Group FEnsimmäinen joulukuuta, Ahmad bin Ali Stadium isännöi valtavan taistelun, jossa kaksi kenties korkeinten arvostetuinta joukkuetta Qatar 2022 törmäävät. Kroatia vs Belgia näyttäisi olevan kenties koko lohkovaiheen tähtirikkain ottelu.

Näyttäen kaksi kokenutta joukkuetta, joiden avainpelaajat ovat vanhentumassa, voi kyse loppupeleissä olla siitä, että kumpi päävalmentaja pystyy voittamaan taktisen pelin, kumpi sitoutuu vaarallisempaan pelityyliin, ja kumpi joukkue pystyy syrjäyttämään vastustajansa keskikentän maestron.

Kumpi joukkue mielestäsi voittaa tämän titaanien taistelun? Lue ja opi mihin suuntaan vedonvälittäjät ovat kallistumassa ottelussa.

  • Kroatia haluaa turhauttaa belgialaiset
  • Hyökkäys on paras puolustus Belgialle
  • FIFA World Cup 2022 Lohko F:n törmäys tuo mukanaan hienoja kertoimia
  • Vedonlyönti Qatar World Cup 2022 -turnaukseen LV BETillä

Kroatialta löytyy keinot lyödä ovi kiinni Belgian kanssa

Kroatia on jo kauan tunnettu joukkueena, joka pystyy sulkemaan pelin mikäli siihen on tarvetta, jo ennen kuin Zlatko Dalic liittyi valmentajaksi. Livnosta kotoisin olevan valmentajan alla, joukkueen hyökkäyspään luovuus on noussut etulinjalle, mutta Belgiaa vastaan, Dalicin on kenties turvauduttava paljon puolustavampaan mielentilaan, hyödyntäen luonnostaan tukahduttavaa 4-2-3-1 formaatiota.

Matkalla lävitse 2022 FIFA World Cup karsintojen, Kroatia päästi vain neljä maalia, tehden samalla itse 21 maalia toiseen päätyyn kymmenessä ottelussa. Se näyttää jatkumon siitä yleishyvästä pelistä, jota Kroatia pelasi myös 2018 World Cupissa, yltäen aina kakkossijalle asti turnauksessa, päästäen vain viisi maalia ja tehden 12 kuudessa ottelussaan ennen finaalia. Euro 2020 -turnauksessa, Kroatia lähti rohkeasti ulos vasta Espanjaa vastaan jatkoajalla, ja sai tuotua kentälle kokonaisen paletin nuorta verta.

Belgiaa vastaan, Marcelo Brozovicin ja Mateo Kovacicin on laitettava pystyyn maailmanluokan show keskellä kenttää, syrjäyttäen ulos useat keskikentän pelinrakentajat vastustajiltaan. Heidän on edelleen toivottava, että Luka Modricin juoksupallot vapaisiin tiloihin voivat musertaa Belgian vanhenevan puolustusryhmän, potentiaalisesti päätyen rangaistukseen, mikäli belgialaiset antavat sekunninkin liikaa aikaa kyseiselle taikurille.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Ivan Perišić Keskikenttä 10 3
Mario Pašalić Keskikenttä 10 3
Luka Modrić Keskikenttä 7 3
Andrej Kramarić Hyökkääjä 9 2
Marko Livaja Hyökkääjä 7 2
Lovro Majer Keskikenttä 2 2

Hukutetaan vastustaja hyökkäyspäässä: Belgian suunnitelma

Roberto Martinez on hänen neljättä vuottaan Belgian päävalmentajana, kun hänen Qatar 2022 treffit osuvat almanakkaan, ja me tiedämme kaikki tasan tarkkaa mitä odottaa hän Red Devils -yksiköltään. Käyttäen 3-4-3 formaatiota, hän tulee nojautumaan laitapelaajien raskaaseen juoksemiseen samalla kun pelinrakentajat koittavat päästää keskushyökkääjää vapaaksi.

He tulevat turnaukseen yrityksellä parantaa heidän kolmannesta sijastaan viime World Cupissa, Belgia ei tullut leikkimään FIFA World Cup 2022 karsintavaiheeseen, eipä joukkue hävinnyt otteluakaan kahdeksassaan ja paukutteli lämpimikseen 25 maalia prosessissa. Euro 2020 turnauksen aikaisia suosikkeja, Belgiaa lohduttaa jälkeenpäin ajateltuna, että tappio neljännesfinaaleissa tuli myöhemmin kruunattua mestaria, Italiaa vastaan.

Kroatia on rakennettu kovaksi joukkueeksi murtaa, ja täten luotto kohdistuukin pelaajien kuten Kevin De Bruynen, Youri Tielemansin, Yannick Carrascon ja Romelu Lukakun suuntaan paiskia duunia toden teolla ja luoda vähän taikaa ottelussa. Se ei todellakaan tule olemaan helppoa, mutta tähdet näyttävät jatkuvalla otteella heidän nopean syöttöpelinsä yhdessä, mikä voi murskata jopa maailman urheimman puolustuslinjan.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Romelu Lukaku Hyökkääjä 4 5
Hans Vanaken Keskikenttä 5 3
Kevin De Bruyne Keskikenttä 4 2
Leandro Trossard Hyökkääjä 7 2
Thorgan Hazard Hyökkääjä 4 2
Dennis Praet Keskikenttä 2 2
Christian Benteke Hyökkääjä 4 2

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Kroatia vs Belgia otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko F:ssä

Tämä on yksi tiukimmista mahdollisista otteluista kahden raskaansarjan ottelijan välillä tässä vaiheessa turnausta, jossa kumpi tahansa voittaja tulee todennäköisesti voittamaan FIFA World Cup 2022 Lohko F:n, ja tulee myös olemaan vahvoilla koko lopputurnauksessa. Se mielessä, Belgia tulee paikalle kuitenkin suosikkina.

Vaikka Belgialta löytyy kasoittain lahjoja hyökkäyssuuntaan, ja Kroatialta löytyy potentiaalia hyväksikäyttää Belgian avainheikkoutta; puolustusta, eivät kertoimet suosi tällä hetkellä ottelua, jossa tehtäisiin runsaasti maaleja, ja täten alle 2.5 maalia on ennakkoon todennäköisempi kuin yli 2.5 maalia. Kenties tasapelin kertoimet ovat sen verran mukavat, että suurin osa vedonlyöjistä tarttuu tähän kiinni.

Voit katsoa Kroatia vs Belgia ottelun suorana YLE:n kanavilta kello 17.00 suomenaikaa.

Vedot otteluun Kroatia vs Belgia LV BETillä

Voit lyödä vetoa käytännössä mihin tahansa lopputulokseen tai tapahtumaan Kroatia vs Belgia ottelussa LV BETillä. Kun tarjolla on valtava valikoima marketteja johtavilla kertoimilla, et tule jäämään paitsi vaihtoehdoista. Voit esimerkiksi kohdistaa vedot ”asian totals” vedonlyöntimuotoon, tapahtumiin ensimmäisellä puoliskolla, maaleihin, tiettyihin tapahtumiin molempien joukkueiden kohdalla, ja jopa innostua kenties meidän erikoisvedoistamme.

Jos haluat varustaa vetojasi entisestään, tarkista ihmeessä meidän promootiot joita tarjoamme sekä uusille että nykyisillekin asiakkaillemme. Jos haluat rakentaa World Cup akkumulaattorin, ota hyöty irti 100 % ”Acca Boost” toiminnosta.

Tue mitä tahansa vedonlyöntihakuasi Croatian kohtaamisessa Belgiaa vastaan LV BETillä jo tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *