Meksiko – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Meksiko – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamTässä tekstissä tarkastelemme Meksikon jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Meksikon kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Meksiko on ollut mukana turnauksessa vuoden 1930 MM-kisoista lähtien ja osallistunut yhteensä 16 turnaukseen. Kolmena vuonna maa ei kuitenkaan ole päässyt MM-vaiheeseen, nimittäin vuosina 1934 (Italia), 1974 (Länsi-Saksa) ja 1982 (Espanja). Lisäksi se vetäytyi finaalista vuonna 1938 (Ranska), ja FIFA kielsi maata osallistumasta vuoden 1990 MM-kisoihin Italiassa sen jälkeen, kun se oli varustanut joukkueensa liian vanhoilla pelaajilla vuoden 1988 olympialaisten nuorisoturnauksen karsintaotteluissa.

Vuonna 2018 Meksiko loi yhden suurimmista häiriöistä voitettuaan MM-kisojen avausottelussa maailmanmestarin Saksan 1–0. Brasilian lisäksi Meksikolla on ennätys useimpiin peräkkäisiin pudotuspeleihin osallistumisesta.

Tämän tekstin sisältö:

  • Meksikon World Cup -historia
  • Meksikon tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Meksikon jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Meksikolle

Meksiko jalkapallon MM-kisoissa

Meksiko osallistui ensimmäisiin MM-kisoihin vuonna 1930. Kyseessä olivat kisat, jotka eivät tarjonneet joukkueelle menestystä, vaan takkiin tuli kaikissa kolmessa pelissä. Ensimmäinen MM-otteluvoitto tuli Tšekkoslovakiaa vastaan ​​vuonna 1962.

Ensimmäinen turnaus, jossa Meksiko pääsi pois lohkovaiheesta, oli vuonna 1970, kun se kohtasi Italian puolivälierissä. Edellä mainitun Meksikon pelikiellon vuoksi maa on onnistunut selviytymään pudotuspelivaiheeseen seitsemän kertaa (1998–2018).

Yksi Meksikon jalkapallon MM-kisojen ikimuistoisimmista hetkistä viime turnauksissa oli Saksan voittaminen lohkojen avausottelussa. Voitto oli ensiarvoisen tärkeä, sillä Saksa oli hallitseva mestari. Lozano oli Meksikon tähtipelaaja Venäjän jalkapallon MM-kisojen karsintakierroksella, ja hän vastusti jälleen Saksaa. Lozano tarttui palloon nopean vastahyökkäyksen jälkeen, siirsi pallon suosimalleen oikealle jalalleen ja laukoi vasempaan alakulmaan.

Voit kokea tämän hetken uudelleen täältä.

Ensi marraskuussa Meksiko kohtaa lohkovaiheessa Argentiinan. Argentiina on onnistunut pudottamaan Meksikon kahdesti peräkkäin neljännesvälierissä: vuosian 2006 ja 2010.

Meksikon menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Meksiko on ylpeänä yksi harvoista maista, joka on edennyt lohkovaiheista ennätyksellisen monta kertaa. Vain Brasilia vetää sille vertoja. Näin ollen maa on yksi menestyneimmistä, ottaen myös huomioon, että se on kohdannut haastavia joukkueita lohkovaiheissa.

Vuoden 2018 kisoissa Meksiko kohtasi Ruotsin, Saksan ja Etelä-Korean, eikä moni ollut kovin varma Meksikon mahdollisuuksista. Meksiko kuitenkin avasi tilin voitolla puolustavaa mestaria, mikä toimi hyvänä kimmokkeena Etelä-Korean voittamiselle lohkovaiheessa. Kärkisijan vei Ruotsi maalein 3–0, joten Meksiko pelaa eteläamerikkalaista kilpailijaansa Brasiliaa vastaan ​​Sveitsin sijaan.

Meksikon ensimmäiset turnaukset halutaan unohtaa, sillä se hävisi yhdeksän ensimmäistä otteluaan päästäen karmivat 34 maalia ja laukaisten vain kahdeksan maalia. Meksiko voi turvallisesti sanoa, että vuodet 1930, 1950, 1954 ja 1958 olivat katastrofaalisia, joissa oli paljon parantamisen varaa. Paremmaksi maajoukkue on kuin onkin tullut.

Meksikon tie Qatar 2022 World Cupiin

Meksiko osallistui CONCACAFin maailmancupin karsintaotteluihin, ja karsinnan viimeisellä kierroksella se onnistui ohittamaan USA:n ja saamaan Kanadan kanssa jaetun kakkossijan. Se päätti karsintakierroksen tyylillä pysyen lyömättömänä viidessä viimeisessä pelissä, joista se voitti kolme ja koki kaksi tasapeliä.

Meksiko pelaa syyskuussa Paraguayta vastaan lämmittelynä ennen turnausta.

Ketä vastaan Meksiko pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Meksikon jalkapallomaajoukkue kohtaa C-lohkossa Argentiinan, Puolan sekä Saudi-Arabian. Lohkon heikoimpana lenkkinä pidetään ehdottomasti Saudi-Arabiaa.

Argentiina on lohkon voittajasuosikki, sillä se pyrkii turnauksen loppuun asti ja ylittämään rajojaan lunastaakseen maailmanmestaruuden kunnianosoituksena Lionel Messin viimeisille MM-kisoille. Ensimmäinen ottelu pelataan Puolaa vastaan, mikä on Meksikon kannalta ratkaiseva ottelu.

Meksikon maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Meksiko vs. Puola 22. marraskuuta 2022 klo 17, Stadium 974
  • Argentiina vs. Meksiko 26. marraskuuta 2022 klo 20, Lusail Stadium
  • Saudi-Arabia vs. Meksiko 30. marraskuuta 2022 klo 20, Lusail Stadium

Meksikon maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Meksikon jalkapallomaajoukkueen pelaajia kaitsee Gerardo Martino, joka on tunnettu omanlaisesta pelityylistään. Argentiinalainen on tunnettu korkeasta painostuksestaan ja hyökkäävästä jalkapallotyylistään. Johtaessaan Barcelonaa Martino jatkoi seuran suosimaa pelityyliä tiki-takaa oman taktiikkansa ohella. Kaikilla Martinon joukkueilla on samat erottuvat piirteet: he pelaavat jalkapalloa aggressiivisesti, luovasti ja nopeilla syötöillä. Luotto nuoriin pelaajiin on kova.

Joitakin MM-kisoissa mukana olevia meksikolaispelaajia ovat Hirving Lozano, Edson Alvarez, Hector Herrera, Raul Jimenez ja monet muut. Maalissa Meksikolla on yksi tunnistetuimmista maalivahdeista, joka näyttää aina tunkeutuvan paikalle, kun MM-kisat ovat käynnissä. Guillermo Ochoa teki yhdet parhaista torjunnoistaan ​​vuoden 2014 ja 2018 MM-kisoissa, jolloin hän ja hänen varmat kätensä olivat lyömättömiä.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Meksikossa?

Ympäri Meksikoa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Meksikon maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Meksikon aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Meksikon jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Meksiko kisaa C-lohkossa yhdessä Argentiinan kanssa, josta povataan lohkon ykköstä kertoimella 2/5 (1,40). Perässä seuraa Puola kertoimella 9/2 (5,50) ja Meksiko heti perässä kertoimella 5/1 (6,00). Saudi-Arabian mahdollisuudet ovat melko heikot, sillä sen voittokeroin on 20/1 (21,00).

Lyö vetoa Meksikon puolesta LV BETissä

Meksikon MM-kisamatka 2022 alkaa Puolaa vastaan. Kummallakin joukkueella on hyvät mahdollisuudet voittoon, sillä Meksikon voittokerroin on 9/5 (2,80) ja Puolan 33/20 (2,65).

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Meksikon maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

* Kertoimet voivat muuttua ja ovat paikkansapitäviä artikkelin julkaisuhetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *