Tunisia – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Tunisian – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Tunisia national teamTässä tekstissä tarkastelemme Tunisian jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Tunisian kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Tunisia on ollut mukana MM-kisoissa viisi kertaa, joista ensimmäinen oli vuoden 1978 World Cup sijoituksella yhdeksän. Vuosina 1998–2006 maa pelasi kolmeen MM-karsintaan. Qatarin kisat ovat siis Tunisian kuudennet kisat. Lohkovaihetta pidemmälle maa ei ole koskaan päässyt, ja pelattuja MM-otteluita sillä on yhteensä 15: kaksi voittoa, neljä tasapeliä ja yhdeksän häviötä.

Tämän tekstin sisältö:

  • Tunisian World Cup -historia
  • Tunisian tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Tunisian  jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Tunisialle

Tunisia jalkapallon MM-kisoissa

Tunisia osallistui MM-kisoihin ensi kertaa vuonna 1978, mutta ei tuolloin vielä kokenut parhaita hetkiään, vaikka se voittikin ensimmäisen pelinsä. Seuraava peli Länsi-Saksaa vastaan oli tappiollinen. Ensiosallistumisen jälkeen maa jäi paitsi neljästä peräkkäisestä maailmancupista.

Jonkin ajan kuluttua Tunisia onnistui varmistamaan peräkkäiset osallistumiset MM-kisoihin Yhdeksästä pelistä maa ei kuitenkaan pystyneet onnistunut ainuttakaan voittoa. Kolmen peräkkäisen osallistumisen jälkeen Tunisia ei päässyt seuraaviin kahteen jalkapallon MM-kisoihin, mutta palasi kuitenkin viimeisimpiin, Venäjän isännöimiin kisoihin. Venäjällä Tunisia onnistui voittamaan Panaman, mutta hävisi sen jälkeen Belgialle ja Englannille.

Lohko, johon Tunisia arvottiin, on erittäin kilpailukykyinen: siihen kuuluvat Tanska, Australia ja vallitseva mestari Ranska.

Tunisian menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Tunisia ei ole menestynyt parhaiten jalkapallon MM-kisoissa: lohkovaihetta pidemmälle maa ei ole päässyt, ja voitettuja otteluitakin on vain kaksi: sattumalta ensimmäinen ja viimeinen Tunisian pelaama peli.

Parhaita hetkiä Tunisialle olivat vuonna 1978, kun maa voitti Meksikon 3–1 ensimmäisessä lohkopelissä, sekä vuoden 2018 kisoissa, kun maa voitti Panaman 2–1 hävittyään sekä Englannille että Belgialle.

Huonoin suoritus on kiistatta muut kolme kertaa, kun Tunisia osallistui jalkapallon MM-kisoihin, eli vuodet 1998, 2002 ja 2006. Jokaisena mainittuna vuonna Tunisia onnistui saamaan vain yhden pisteen. Tämän lisäksi vuosina 1998 ja 2002 se teki vain yhden maalin kolmen pelin aikana.

Tunisian tie Qatar 2022 World Cupiin

Tunisia varmisti paikkansa Qatarin kisoissa saavuttaessaan B-lohkon kärkipaikan Sambiaa, Mauritaniaa ja Päiväntasaajan Guineaa vastaan.

Pudotuspelien finaalissa Tunisia pudotti Malin ja eteni siten MM-kisoihin. Ainoa tasapeli tuli Tunisian ensimmäisessä erässä poissa kotoa Moussa Sissokon omalla maalilla, joka myöhemmin erotettiin punaisella kortilla. Toisessa osaottelussa Tunisia pysyi voitolla 0–0 ja pääsi näin MM-kisoihin.

Voit kokea uudelleen karsintakierrosten tunteet ensimmäisessä ja toisessa osuudessa.

Ketä vastaan Tunisia pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Tunisian joukkue kisaa MM-kisojen D-lohkossa yhdessä mestari-Ranskan, Tanskan sekä Australian kanssa.

Ranska ja Tanska ovat todennäköisimmin pudotuspeleihin eteneviä maajoukkueita: Australia ja Tunisia taasen kinaavat kolmannesta ja viimeisestä sijasta.

Tunisian maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Tanska vs. Tunisia 22. marraskuuta 2022 klo 14, Education City Stadium
  • Tunisia vs. Australia 26. marraskuuta 2022 klo 11, AI Wakrah Sports Complex
  • Tunisia vs. Ranska 30. marraskuuta 2022 klo 16, Education City Stadium

Tunisian maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Tunisian maajoukkue on yksi niistä joukkueista, jotka hankkivat pelaajansa maansa huippuliigasta, eikä monet sen pelaajista ole pelannut liigansa ulkopuolella. Joukkueen keski-ikä on 26 vuotta ja kokonaissumma markkina-arvoltaan lähes 40 miljoonaa euroa.

Yksi Tunisian joukkueen nuorimmista kyvyistä on Hannibal Mejbri, joka pelaa Manchester Unitedissa ja on osoittanut merkkejä tulla huippuluokan pelaajaksi. Toinen todennäköinen MM-kisojen tähti on Naim Sliti, joka pelaa Al-Ettifaqin kanssa Saudi-Arabian ammattilaisliigassa. Kaudella 2021/22 hän teki yhdeksän maalia 20 ottelussa.

Kirjoitushetkellä Tunisian päävalmentajana toimii Jalel Kadri, joka on valmentanut joukkuetta 30.1.2022 lähtien. Tunisian jalkapallomaajoukkueen pelaajat tietävät, mitä heiltä vaaditaan, ja lohkovaiheista pois pääseminen on koko maan harras toive.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Tunisiassa?

Ympäri Tunisiaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Tunisian maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Tunisian aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Tunisian jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Tunisian jalkapallomaajoukkue pelaa D-lohkossa yhdessä Ranskan kanssa, joka on lohkovoiton ehdoton suosikki: perässä tulevat Tanska ja Australia. Tunisiaa pidetään todennäköisimpänä putoajana.

Hallitseva maailmanmestari Ranska on lohkon todennäköisin ykkönen kertoimella 2/5 (1,40), jota seuraa perässä Tanska kertoimellaan 3/1 (4,00). Australian kerroin on 10/1 (11,00), ja viimeisenä komeilee itse Tunisia korkealla 14/1 (15,00) kertoimella.

Lyö vetoa Tunisian puolesta LV BETissä

Tunisian avauspeli on Tanskaa vastaan, mikä tulee olemaan melko haastava, jos vedonlyöntikertoimia on uskominen. Tunisian uskotaan voittaman kertoimella 7/15 (7,75), ja Tanskan kerroin on vaivaiset 27/4 (1,47)

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Tunisian maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

* Kertoimet voivat muuttua ja ovat paikkansapitäviä artikkelin julkaisuhetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *