Portugali – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Portugali – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Portugal national teamTässä tekstissä tarkastelemme Portugalin jalkapallomaajoukkuetta ja sen mahdollisuuksia tulevassa FIFA World Cupissa. Oletko Portugalin kannattaja? Katso vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETissä ja lyö vetoa suosikkijoukkueesi puolesta.

Portugali on nähty jalkapallon MM-kisoissa seitsemän kertaa, ensimmäisen kerran vuonna 1966, jolloin se sijoittui kolmanneksi. Portugali on suoriutunut MM-kisoissa kilpailukykyisesti, mutta ei erinomaisesti, sillä pokaali on edelleen lunastamatta. Maan ensimmäinen ottelu pelattiin Unkaria vastaan vuonna 1966, jolloin Portugali voitti 3–1. Merkittävin voitto nähtiin Etelä-Afrikassa vuonna 2010, kun Portugali voitti Pohjois-Korean 7–0. Suurin tappio sen sijaan tuli Saksalle vuonna 2014 tuloksella 4–0.

Tämän tekstin sisältö:

  • Portugalin World Cup -historia
  • Portugalin tie vuoden 2022 MM-kisoihin
  • Portugalin jalkapallomaajoukkue
  • LV BETin vedonlyöntivinkit Portugalille

Portugali jalkapallon MM-kisoissa

Portugali on suoriutunut World Cupissa hienosti, merkittävimmin vuosina 1966 ja 2006, kun se onnistui raivaamaan tiensä välieriin. Maa siis pääsi välieriin ensimmäisissä MM-kisoissaan, mutta hävisi lopulta Englannille, joka voitti koko turnauksen ja isännöikin niitä.

Vuoden 1966 MM-kisat muistetaan ikuisesti Eusebion MM-kisoina, sillä hän teki mielettömät yhdeksän maalia samassa turnauksessa. Eusebion MM-kisoissa suorituskykyä peilaten Cristiano Ronaldo on tehnyt seitsemän maalia neljässä eri kilpailussa.

Portugali pääsi jälleen välieriin vuonna 2006, kun se nousi lohkonsa kärkeen kolmella voitolla ja vain yhdellä päästetyllä maalilla. Puolivälierissä Manichen isku Alankomaita vastaan ​​riitti viemään joukkueen puolivälieriin Englannin seuraan. Ottelussa nähtiin draaman hetkiä, päällimmäisenä ihmisten pielessä on välikohtaus Cristiano Ronaldon ja Wayne Rooneyn välillä, jossa englantilainen teki virheen ja töni portugalilaispelaajaa. Hänen silloinen Manchester United -joukkuetoverinsa Ronaldo ehdotti erotuomarille, että Rooney tulisi poistaa pelistä. Lienee sanomatta selvää, ettei Rooney ollut tästä kovin mielissään. Englantilainen poistettiin, ja Ronaldo antoi yleisölle silmäniskun.

Koko pelin kohokohdat näet täältä.

Välierä oli tiukka ottelu, sillä Ranska hallitsi peliä ja eväsi Portugalin ponnistelut. Ottelu päättyikin 1–0 Ranskan hyväksi, ja kolmannen sijan pudotuspeliottelussa Portugali voitti Saksan 3–1.

Kaikkien katseet ovat Portugalissa, koska kyseessä saattaa olla Portugalin viimeinen mahdollisuus viedä voitto Cristiano Ronaldon avustuksella, sillä nämä saattavat olla hänen viimeiset MM-kisansa.

Portugalin menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Portugali ei ole vielä päässyt MM-finaaliin asti, vaikkakin lähellä on käyty kahdesti. Maan tähtihetki on sen ensiesiintyminen Englannissa. Joukkue onnistui voittamaan kaikki kolme lohkovaiheen avauspeliä ja välttämään pettymyksen Pohjois-Koreaa vastaan, jossa se jäi 3–0 häviölle. Eusebiolla oli toisenlainen näkemys kisojen etenemisestä ja teki yhteensä viisi maalia.

Portugalin huonoimmat suoritukset olivat vuosina 2002 ja 2014, jolloin maa jäi nuolemaan näppejään lohkovaiheissa. Toinen pettymys nähtiin vuoden 2010 kisoissa, jolloin Portugali onnistui tekemään maaleja vain yhdessä pelissä neljästä. Ensimmäinen peli oli 0–0 Norsunluurannikkoa vastaan, jota seurasi maaliryöppy Pohjois-Koreaa vastaan, kun Portugali teki seitsemän maalia. Sitä seurasi ottelu Brasiliaa vastaan tuloksella 0–0 ja lopulta häviö Espanjaa vastaan tuloksella 1–0.

Vuoden 2014 kisat olivat suuri pettymys, sillä Portugalin joukkueessa oli paljon potentiaalia ja maailmanluokan kykyjä, jotka olivat voittaneet monia palkintoja omissa seuroissaan, mutta MM-vaiheessa menestys ei vain näyttäytynyt. Avausottelussa Portugali hävisi Saksalle 4–0, jota seurasi 2–2-tasapeli Yhdysvaltoja vastaan. Portugalin ainoa voitto oli Ghanaa vastaan, jossa Ronaldo teki turnauksen ensimmäisen maalinsa.

Portugalin tie Qatar 2022 World Cupiin

Portugalin joukkue kilpaili Euroopan MM-karsintojen A-lohkossa. Karsintakierroksen viimeisenä päivänä joukkue hävisi Serbialle, jolloin Portugalin täytyi käväistä pudotuspeleissä turvatakseen pääsynsä Qatariin.

Pudotuspeleissä Portugali voitti Turkin 3–1, jota seurasi finaali Pohjois-Makedoniaa vastaan. Bruno Fernandes teki lopulta kaksi maalia ja passitti Portugalin MM-kisoihin.

Portugali onnistui tuottamaan tulosta silloin, kun sitä eniten tarvittiin, kiitos joukkueen uskomattomien lahjakkuuksien. Olisi ollut sääli olla näkemättä Portugalia MM-kisoissa.

Ketä vastaan Portugali pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Portugali kisaa viimeisessä H-lohkossa seuranaan Ghana, Uruguay ja Etelä-Korea. Kolmen pelatun pelin jäljiltä Portugali lohkon voittajasuosikki. Uruguay on todennäköisin Portugalin seuraaja, sillä lohkon häntäsijoituksien odotetaan tulevan Ghanalle ja Etelä-Korealle.

Portugalin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Portugali vs. Ghana 24. marraskuuta 2022 klo 17, Stadium 974
  • Portugali vs. Uruguay 28. marraskuuta 2022 klo 20, Lusail Stadium
  • Etelä-Korea vs. Portugali 2. joulukuuta 2022 klo 16, Education City Stadium

Portugalin maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Portugalin joukkueella on menestyksen avaimet Qatarin kisoissa, sillä se koostuu suurista kyvyistä, ja sen otteluhistoria näyttää lupaavalta.

Kirjoitushetkellä joukkueen päävalmentajana toimii Fernando Santos, jonka menestys EM-kisoissa on pelkkää plussaa Portugalille. Hän on taatusti paras heppu johtamaan joukkuetta kohti MM-voittoa.

Joukkueen ehdoton tähti on Cristiano Ronaldo, maansa kaikkien aikojen paras maalintekijä ja jokaisen joukkueen unelmapelaaja. Keskikentällä vakautta tuo Bernardo Silva. Puolustuksesta pitävät huolen Ruben Dias ja Joao Cancelo taskuissaan toinen Valioliigan mestaruus Manchester Cityssä. Uuden tuulahduksen joukkueelle tarjoaa nouseva kyky Rafael Leao, joka koki läpimurtokauden AC Milanissa johdattaen joukkueensa Serie A:n mestaruuteen 12 vuoden jälkeen.

Kaikkien näiden seikkojen vuoksi Portugalia kannattaa pitää tarkasti silmällä tänä vuonna.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Portugalissa?

Ympäri Portugalia löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Portugalin maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Portugalin aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Lohkovaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Portugalin jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

H-lohkossa kisaavan Portugalin lohkovoitto on arvoltaan 13/20 (1,65), ja perässä tulee Uruguay kertoimella 2/1 (3,00). Sitä seuraavat Ghana ja Etelä-Korea kertoimella 11/1 (12,00).

Portugalin pääseminen World Cupin puolivälierään on arvoltaan 9/10 (1,90), ja Christiano Ronaldosta povataan parasta maalintekijää kertoimella 12/1 (13,00).

Lyö vetoa Portugalin puolesta LV BETissä

Portugalin ensimmäinen ottelu on Ghanaa vastaan, jossa Portugalin voittokerroin on 13/25 (1,52) ja Ghanan 6/1 (7,00).

Portugalin pääsy finaaliin asti on arvoltaan 5/1 (6,00), ja niinkin epäonnisen tapahtuman kuin lohkovaiheessa putoamisen kerroin on 7/2 (4,50).

Toivottavasti olet pitänyt tämän yksityiskohtaisen katsauksen lukemisesta koskien Portugalin maajoukkuetta sekä heidän mahdollisuuksiaan Qatarin MM-kisoissa. Kiitos tuestasi.

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

* Kertoimet voivat muuttua ja ovat paikkansapitäviä artikkelin julkaisuhetkellä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *