Saudi Arabia vs Meksiko | FIFA World Cup Qatar 2022

Saudi Arabia vs Meksiko | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Saudi Arabia - Mexico Group CSaudi Arabia ja Meksiko törmäävät FIFA World Cup 2022 Lohko C:n viimeisellä ottelukierroksella, ottelussa joka saattaa pitää sisällään avaimet molempien joukkueiden jatkotoiveisiin. Täällä LV BETillä on meillä tarjolla suuri valikoima eri vedonlyöntimarketteja kilpailukykyisillä kertoimilla Qatar 2022 -vetoihin. Tässä oppaassamme käymme lävitse seuraavia asioita:

  • Tuleeko Saudi Arabia järisyttämään turnauksessa?
  • Onko Meksikosta pitämään putken päällä?
  • Parhaat Saudi Arabia vs Meksiko vedonlyöntivinkit
  • Mitkä FIFA World Cup 2022 Lohko C -vedonlyöntimarketit ovat parhaat?

Mitä Saudi Arabia voi saavuttaa World Cupissa?

Saudi Arabia eliminoitiin suoraan lohkovaiheessa heidän viime World Cup -esiintymisessään, mutta he pitävät varmasti sisällään kunnianhimoa syvempään juoksuun Qatar 2022:ssa. He olivat vakuuttavia joukkueen FIFA World Cup 2022 karsinnoissa, voittaen oman lohkonsa AFC-alueella, ylitse Japanin ja Australian.

Saudi Arabian pitäisi saada hiukan itsevarmuutta otteisiin siitä, mutta kun katsotaan Qatar 2022 -otteluita, on haasteita luvassa runsaasti jo Lohko C:ssä. Se voisi mennä viimeiseen otteluun lohkossa, jossa Saudi Arabia tähtää pudotuspelivaiheiseen ensimmäistä kertaa sitten 1994.

Saudi Arabian maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Saleh Al-Shehri Keskushyökkääjä 13 7
Salem Al-Dawsari Laitapelaaja 13 7
Salman Al-Faraj Keskikenttä 14 4
Fahad Al Muwallad Keskikenttä 13 4

Valitettavasti, Saudi Arabian joukkue ei ole rakennettu maailmanluokan jalkapallopelaajista. Heidän koko joukkue on tottunut pelaamaan paikallisliigoissa. Siitä huolimatta, pelaajat kuten Saleh Al-Shehri ja Salem Al-Dawnsari todistivat laatunsa 2022 FIFA World Cup karsintavaiheissa. He tuskin tulevat räjäyttämään pankkia hyökkäyspäässä, ja tulevat nojautumaan lähinnä joukkueen kollektiiviseen työmoraaliin, raivatakseen tien 16 parhaan joukkoon.

Manageri Herve Renard tulee olemaan ehdottoman tärkeä joukkueen toivoille. Hän todisti sen karsiutumalla turnaukseen, ja löytyy kaverilta kokemusta World Cupista Marokon ohjaksissa. Plakkarissa on myös Sambian ja Norsunluurannikon kanssa voitetut Africa Cup of Nations -pokaalit.

Mitä tapahtuu vanhentuvalle Meksikolle?

Meksiko ylsi toiselle sijalle Kanadan jälkeen heidän 2022 FIFA World Cup karsinnoissa, mutta silti keräsivät hienot 28 pistettä 14 ottelustaan. Heidän dominanssi CONCACAFissa on jäänyt murheellisten tappioiden varjoon – joukkue hävisi Yhdysvalloille Nations Leaguessa ja Gold Cupin finaaleissa, kenties korostaen ongelmaa joukkueen laadussa ja etenkin syvyydessä.

El Tri on valitettavan vanhentuva joukkue, mitä nyt muutamia erikoistalentteja vanhojen kettujen, kuten Andres Guardadon, Raul Jimenezin ja Hector Morenon rinnalle on heittää. Tämä turnaus voi olla edellä mainittujen viimeinen kumarrus maailmanluokan turnauksessa, ja täten fokus on varmasti päästä ainakin Qatar World Cup 2022 lohkovaiheesta eteenpäin.

Meksikon maalintekijät FIFA World Cup 2022 karsinnoissa

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Raul Jimenez Keskushyökkääjä 9 3
Henry Martin Keskushyökkääjä 7 2
Alexis Vega Laitahyökkääjä 9 2
Hector Herrera Keskikenttä 11 1

Pois lukien Jimenez ja Hirving Lozano, ei joukkueessa ole hirveästi hyökkäyspään lahjoja millä paukutella henkseleitä. Meksikolla on parhaillaan menossa tietynlainen murrosikä, ja uuden sukupolven lahjakkuuksia vielä odotellaan.

Gerardo Martino on varmasti toiveikas siitä, että joukkueella on tarpeeksi palaa raivata Saudi Arabian ja Puolan tasoiset vastustajat tieltään FIFA World Cup Lohko C:ssä noustakseen lohkovaiheeseen jo kahdeksatta turnausta peräkanaa, mutta haaste on kolossaalinen, eikä sitä voida peittää.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet Saudi Arabia vs Meksiko otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko C:ssä

Saudi Arabia vs Meksiko lupaa olevan erittäin tiukka ottelu FIFA World Cup Lohko C:ssä, sillä kumpaakaan joukkuetta ei olla siunattu kunnollisella hyökkäyspäällä. Meksikolla on kokemusta ja itsevarmuutta suoriutua World Cupin lohkovaiheista ja voittaa tasaisia pelejä. Tämä ottelu tuleekin olemaan jälleen yksi tapaus, jossa El Tri raastaa positiivisen tuloksen väkisin.

Meidän suosituksemme olisikin siis laittaa rahat Meksikon puolelle, mitä tulee otteluvetoon, ja jos tulosvetoa haetaan, on 1–0 houkutteleva prospekti. Lozano voitti ottelun Meksikolle Saksaa vastaan vuonna 2018, joten hän voisi olla mielenkiintoinen valinta ensimmäisen maalintekijän vetoon. Mitä taas tulee korttirikkeisiin, Abdulellah Al-Malki otti kortin neljään otteeseen Saudi Arabian karsintajuoksussa, joten tätä keltaisen kortin vetoa voitaisiin myös pitää silmällä.

Saudi Arabia vs Meksiko LV BETillä

Täällä LV BETillä on tarjolla suorastaan litania erilaisia vedonlyöntimarketteja, joita harkita tässä Saudi Arabian ja Meksikon Qatar World Cup 2022 taistelussa. Muutama näistä erottuu ylitse muiden:

Otteluveto: Tässä marketissa valitset joko ottelun voittajan, tai veikkaat tasapeliä. Tunnetaan myös nimellä 1X2-veto.

Yli/alle-vedot: Tämä veto keskittyy ottelutapahtumiin kuten maaleihin, kulmapotkuihin, vapaapotkuihin tai heittoihin sekä lukuisiin muihin. LV BET asettaa arvon ottelutapahtuman määrälle, ja sinun tarvitsee veikata, meneekö lukema yli vai alle asetetun rajan.

Aikavälivedot: Tässä vedonlyöntimuodossa valitaan tietty aikamääre, esimerkiksi ensimmäiset 15 minuuttia, ja se kohdistuu jälleen pelitapahtumiin kuten kulmapotkuihin, maaleihin, kortteihin tai muihin. Jos siis uskot että esim. Saudi-Arabia aloittaa pirteästi ottelun, voit veikata vaikkapa kahta vetoa maalia kohden ensimmäiseen 15 minuuttiin.

Pelaajamarketit: Pelaajamarketeissakin keskitytään pelitapahtumiin, mutta fokus siirretään yksittäisiin pelaajiin. Esimerkiksi tietyn pelaajan vedot maalia kohden, ja monet muut pelaajakohtaiset vedot ovat vaihtoehtoina.

Bet Builders: Yhdistelmävedossa voit laittaa monta eri vetoa yhteen lappuun, jolloin jokaisen on osuttava, jotta rahaa alkaa satelemaan. Riski kasvaa, mutta myös kertoimet kasvavat sitä mukaa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *