Qatar – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Qatar – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Qatar national teamTässä tekstissä tarkastelemme itse isäntämaata ja sen maajoukkuetta. Useimmille Qatarin MM-kisojen isännöiminen olisi ollut aiemmin mahdoton ajatus, mutta upean infrastruktuurin ja teknologian kautta katsottuna se pystyy isännöimään tapahtumaa enemmän kuin pätevästi.

Jos pidät kansainvälisistä turnauksista, tulet nauttimaan tästä uudesta blogisarjastamme, jossa tarjoamme huikeita näkemyksiä kaikista kilpailevista maajoukkueista, ja mikä tärkeintä, jaamme parhaat vedonlyöntikertoimet ja -vinkit.

Tämän tekstin sisältö:

  • Qatarin World Cup -historia
  • Qatarin jalkapallomaajoukkue: vedonlyöntivinkit ja kertoimet
  • Lyö vetoa Qatarista

Qatar jalkapallon MM-kisoissa

Qatar on ensimmäinen jalkapallon MM-kisoja isännöivä arabimaa ja osallistuu samalla kilpailuun ensimmäistä kertaa. Qatarin jalkapallomaajoukkue on esiintynyt 10:ssä jalkapallon Aasian-turnauksessa ja voittanutkin sen vuonna 2019. Aasian-mestaruuden voitto on loistava saavutus Qatarin kaltaiselle nousevalle kansakunnalle. Muita maajoukkueen nappaamia titteleitä ovat Arabian Gulf Cup vuosina 1992, 2004 ja hiljattain vuonna 2014.

Qataria ohjaa ensimmäiseen MM-kisaan Felix Sanchez Bas, joka nimitettiin joukkueen valmentajaksi vuonna 2017 valmennettuaan sitä ennen U19:ssä ja U23:ssa. Valmentajauransa hän pisti aluilleen Barcelona Youthissa ja vietti siellä kymmenen vuotta ennen kuin matkusti Qatariin liittyäkseen Aspire Academyyn. Muutto Qatariin sopi espanjalaiselle, sillä hän menestyi valmentaessaan U19:ssä.

Qatarin joukkueessa ei ole maailmanlaajuisesti tunnettuja pelaajia, mutta suurin osa pelaajista on kansainvälisellä tasolla kokeneita pelaajia, ja joukkueen keski-ikä on 26,35. Toinen ainutlaatuinen tekijä on se, että 10 pelaajista pelaa Al Sadd FC:ssä Qatar Stars Leaguessa. Se, että yhdestä joukkueesta tulee niin suuri määrä pelaajia, antaa koko tiimille suurta yhtenäisyyttä ja ymmärrystä toisistaan, mikä on tärkeä piirre urheilussa ja ehkä erityisesti jalkapallossa.

Qatarin menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Koska kyseessä on ensimmäinen eteneminen lohkovaiheeseen, Qatarin historiasta ei ole kerrottavaa. Tänä vuonna kirjoitetaankin siis Qatarin historiaa.

Qatarin tie Qatar 2022 World Cupiin

Isäntämaana Qatar on päässyt historiansa ensimmäisiin MM-kisoihin, mikä antaa sille automaattisesti paikan lohkovaiheissa.

Ketä vastaan Qatar pelaa 2022 World Cupissa?

Qatar pelaa MM-kisoissa ensimmäistä kertaa, mutta joutuu tietenkin mittelöimään maailman huippujoukkueita vastaan. A-lohkossa kilpailevat Ecuador, Senegal ja Hollanti.

Edellisen kerran Alankomaat pääsi MM-lohkovaiheeseen vuonna 2014, sillä se ei päässyt mukaan Venejän MM-kisoihin. Nuorekkaan joukkueen sekä maailmanluokan pelaajilla joukkue pitää sisällään rutkasti potentiaalia. Mukana ovat esimerkiksi Van Dijkin, Frankie De Jongin ja De Ligtin.

Ecuadorin paikka lohkovaiheessa on yhä epävarma FIFA:n käynnistäessä tutkinnan Chilen pyynnöstä. Kyse on väitteistä, joiden mukaan yksi ecuadorilaispelaajista pelasi laittomasti karsintaotteluissa. Voit lukea lisää tutkinnasta täältä.

A-lohkon loppusilaus on Senegal, joka pelaa kolmannen kerran MM-finaalissa vuosien 2002 ja 2018 jälkeen. Vuonna 2002 Senegal eteni puolivälieriin sijoittuessaan lohkonsa kakkoseksi. Vuonna 2018 maa oli ensimmäinen MM-kisojen historiassa pudotessaan reilun pelin säännön takia: Senegal oli tasapelissä Japanin kanssa kuuden ensimmäisen tasapelin verran.

Qatarin maajoukkueen otteluohjelma on seuraava:

  • Qatar vs. Ecuador (Al Bayt Stadium, Al Khor, alkaen klo 16)
  • Qatar vs. Senegal (Al Thumama Stadium, Al Khor, alkaen klo 13)
  • Alankomaat vs. Qatar (Al Bayt Stadium, Al Khor, alkaen klo 15)

Qatarin maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Qatarin pelaajat pelaavat kaikki maan korkeimmassa divisioonassa, joko Al Sadd FC:ssä tai AI-Duhailissa.

Qatarin joukkueen kaksi parasta pelaajaa ovat Akram Afif, joka pelaa vasempana laitahyökkääjänä, sekä 25-vuotias keskihyökkääjä Aloez Ali, joka on tehnyt seitsemän maalia viimeisissä 17 ottelussaan AI-Duhailissa Stars Leaguessa.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Qatarissa?

Moni lajille omistautunut penkkiurheilija pyrkii taatusti varmistamaan paikkansa live-yleisössä. Paikallisten hintoja on alennettu kannusteeksi osallistumaan. Lisätietoja lippujen hinnoista saat seuraavassa kappaleessa.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Ryhmävaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Qatarin jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Vaikka Qatar onkin isäntämaa, vedonvälittäjät antavat sille vähiten mahdollisuuksia päästä kilpailun seuraavaan vaiheeseen. Qatarin lohko A -voitto on arvoltaan 14/1 (15,00). A-lohkon voittajasuosikki on Alankomaat kertoimella 2/5 (1,40), jota seuraa Senegal kertoimella 4/1 (5,00).

Lyö vetoa Qatarin puolesta LV BETissä

World Cupin ensimmäinen arabi-isäntämaa on A-lohkon altavastaaja, ja olemmekin hinnoitelleet Qatarin lohkovaihehäviön kertoimella 1/10 (1,10), sillä vedonvälittäjät eivät tahdo uskoa, että joukkue menestyisi paremmin kuin muut. Jos kuitenkin luotat Qatarin kykyihin, olemme hinnoitelleet puolivälierään pääsyn huikealla kertoimella 17/1 (18,00).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *