Saksa – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

Saksa – FIFA World Cup Qatar 2022 | Tiivistelmä faneille

FIFA WC 2022 - Germany national teamHei kaikki Saksan kannattajat! Suunnatkaa LV BETiin: käsittelyssä jokaisen FIFA-osallistujamaan jalkapallojoukkue ja tarkat tiivistelmät ennakko-odotuksista sekä vedonlyöntivinkit. Tässä tekstissä käsittelyssä vuoden 2014 voittaja eli Saksa.

Tämän vuoden MM-kisat järisyttävät kotimaisia liigoja, sillä ne järjestetään ensimmäistä kertaa talvikaudella marras-joulukuussa. Nykyinen maailmanmestari on Ranska, joka voitti Kroatian vakuuttavasti vuoden 2018 MM-finaalissa. Tänä vuonna järjestetään Qatarin MM-kisat, ja niissä kisaa yhteensä 32 joukkuetta. FIFA aikoo sisällyttää kisoihin lisää joukkueita tulevina vuosina.

Saksa jalkapallon MM-kisoissa

Saksan maajoukkue on voittanut jalkapallon MM-kisat neljä kertaa, vuosina 1954, 1974, 1990 ja 2014. Saksa on päässyt neljään MM-finaaliin voittamatta finaalia, joten se on yksi MM-finaalin eniten esillä olevista joukkueista.

Viimeisin saavutus nähtiin Brasiliassa, kun Mario Gotze iski ja ampui voittomaalin Argentiinaa vastaan. Tämä maali jää historiaan yhtenä maailman jalkapallon dramaattisimmista maaleista.

Saksan maajoukkuetta johtaa eri valmentaja Qatarin MM-kisoissa, kun Hansi Flick korvaa pitkäaikaisen valmentaja Joachim Lowin. Hänen ensimmäisessä ottelussaan Saksa voitti Armenian maalein 6–0, minkä vuoksi Saksa on silmällä pidettävä kisaaja Qatarissa.

Qatarin MM-kisoista on tulossa Saksalle tunteita herättävä, sillä se saattaa olla viimeinen turnaus, jonka legendat Thomas Muller ja Manuel Neuer pelaavat maansa puolesta. He tosin jättävät joukkueen hyvälle tolalle, sillä nuoret pelaajat, kuten Jamal Musiala, Kai Havertz ja Nico Schlotterbeck, osoittavat suurta potentiaalia tuleviin kisoihin.

Saksan menestys ja epäonnistumiset aiemmissa kisoissa

Saksan joukkue putosi Venäjällä lohkovaiheista ja teki huonoimman suorituksensa MM-finaalissa. Muita alisuoriutujia olivat Ruotsi, Etelä-Korea ja Meksiko. Saksalaiset onnistuivat hankkimaan vain kolme pistettä mittelöinnissään Ruotsia vastaan, mutta hävisivät kaksi muuta peliä. Kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun hallitseva maailmanmestari sijoittui viimeiseksi ryhmävaiheissa.

Saksan tie Qatar 2022 World Cupiin

Saksa selviytyi vuoden 2022 Qatarin MM-kisoihin nousemalla oman lohkonsa kärkeen ja häviämällä siinä vain yhden pelin. Saksa pelasi loistavasti halliten vastustajiaan: 9–0 Liechtensteinia vastaan, 6–0 Romaniaa vastaan ja 3–0 Islantia vastaan. Ainoa tappio karsintaottelussa tuli Pohjois-Makedoniaa vastaan, jossa saksalaiset hävisivät 2–1.

Ketä vastaan Saksa pelaa Qatar 2022 World Cupissa?

Saksan jalkapallomaajoukkue pelaa Qatarin MM-kisoissa E-lohkossa ja kohtaa Japanin, Espanjan ja CONCACAFin pudotuspelien voittajan, joka selviää 14.6.2022 Costa Rican ja Uuden-Seelannin välillä.

Ryhmäpeliaikataulu: Saksan joukkueen ensimmäinen ottelu pelataan jälleen Japanissa: 

  • Japania vastaan 23 marraskuuta 2022 Khalifa International Stadiumilla, AI Rayyanissa
  • Espanjaa vastaan 27. marraskuuta 2022 AI Bayt Stadiumilla, AI Khorissa
  • CONCACAF-OF-voittajaa vastaan 1. joulukuuta 2022 AI Bayt Stadiumilla, AI Khorissa

Saksan maajoukkue: Qatar World Cup 2022

Saksan jalkapallomaajoukkue koostuu Saksan jalkapallon suurimmasta seurasta, Bayern Münchenistä, jossa on yhteensä kahdeksan pelaajaa. Hansi Flick on työskennellyt useimpien pelaajien kanssa kotimaisissa peleissä ja pyrkii saamaan joukkueen antamaan kaikkensa.

Nico Schlotterbeckillä on ollut loistava kausi Freiburgin kanssa, ja hänestä tulee tärkeä osa Saksan puolustusta Qatarissa tehden yhteistyötä joko Rudigerin tai Sulen kanssa.

Keskikenttä on varmasti Saksan joukkueen vahvuus: siellä pelaavat Joshua Kimmich, Goretzka, Gundogan, Kai Havertz ja Julian Brandt. Flickillä on siis loistava sekoitus kokemusta ja uusia ideoita.

Laitahyökkääjinä toimivat Gnabry ja Sane, keskipisteessä pelaa joko Muller tai Wener.

Mistä katsoa FIFA World Cup 2022 -ottelut Saksassa?

Ympäri Saksaa löytyy paikkoja, joissa voit nauttia mukavasta ateriasta seuraten samalla Saksan maajoukkueen suorituksia. Aloitusajat vaihtelevat ottelusta riippuen, mutta pelit pelataan myöhään tai varhain iltapäivällä Saksan aikaa.

Voit seurata pelejä kaikista FIFA World Cup -lisenssinhaltijakanavista sekä baareissa ja ravintoloissa, joilla on otteluiden lähetysoikeudet.

Lisätietoja saat virallisilta FIFA-verkkosivuilta täältä.

Qatar FIFA World Cup 2022: liput, hinnat, myyntipäivät ja turnauksen eteneminen

Lisätietoja lipunmyynnistä ja esteettömistä lipuista saat virallisilta verkkosivuilta täältä.

Kaikki liput myydään Qatarin rialeina (QAR) sekä Qatarin asukkaille että kansainvälisille faneille.

FIFA World Cup -kierros Kategoria I Kategoria II Kategoria III
Avausottelu 2 250 1 600 1 100
Ryhmävaihe 800 600 250
Neljännesvälierä 1 000 750 350
Puolivälierä 1 550 1 050 750
Välierä 3 480 2 400 1 300
Pronssiottelu 1 550 1 100 750
Loppuottelu 5 850 3 650 2 200

Saksan jalkapallomaajoukkue – vedonlyöntivinkit ja kertoimet

Saksan jalkapallomaajoukkue kohtaa tiukkaa kilpailua Espanjan kanssa E-lohkon kärjestä, ja Espanjan katsotaan todennäköisimmin vievän ykkössijan. Espanjan lohko E -voitto on arvoltaan 9/11 (1,82), kun taas Saksan 6/5 (2,20).

Olemme hinnoitelleet Saksan välierään pääsyn kertoimella 9/4 (3,25) ja loppuottelun voiton 10/1 (11,00).

Lyö vetoa Saksan puolesta LV BETissä

Saksan jalkapallomaajoukkue pystyy tekemään suuria määriä maaleja, kuten karsintaotteluissa on nähty. Olemme hinnoitelleet Kai Havertzin parhaaksi maalintekijäksi kertoimella 32/1 (33,00).

Voit myös lyödä vetoa vaiheesta, jossa Saksa putoaa: olemme hinnoitelleet Hans Flickin joukkueen putoamisen puolivälierässä kertoimella 9/11 (1,82) ja loppuotteluun pääsemisen 9/2 (5,50).

Pysy ajan tasalla tuoreimmista FIFA World Cup -käänteistä ja vedonlyöntimarkkinoista LV BETissä.

LV BET Urheilublogista saat ajankohtaista tietoa live-urheilun sekä esports-maailman tapahtumista. Seuraa kanssamme maailman suurimpien otteluiden etenemistä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *