Qatar vs Ecuador | FIFA World Cup Qatar 2022

Qatar vs Ecuador | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Qatar - Ecuador Group AViidestä viimeisestä World Cupista neljä kertaa on isäntämaa päässyt puolivälieriin saakka.

Varmastikin, Qatarilla on paineita suoriutua omien kannattajiensa edessä, vaikka kyseessä onkin joukkueen ensimmäinen World Cup esiintyminen.

Tämä Qatar vs Ecuador ottelu on toinen Lohko A:n matsi, ja näin molemmilla joukkueilla on mahtava tilaisuus aloittaa turnaus tärkeällä voitolla, etenkin kun kovemmat vastustajat tulevat vasta tämän jälkeen lohkossa.

Joten pystyvätkö isännät hallita ottelua, vai laittavatko eteläamerikkalaiset faneille jauhot suuhun heti ensikättelyssä? Suuntaa LV BETin sivustolle hakeaksesi parhaat kertoimet ja vedonlyöntikohteet jokaiseen World Cup 2022 otteluun.

  • Pystyykö Qatar ottamaan kotiedun tuoman hyödyn käyttöönsä?
  • Osoittautuuko Ecuadorin paluu turnaukseen menestyksekkääksi?
  • Voisiko Ecuador olla FIFA World Cup Lohko A:n yllätyspaketti?
  • Mitkä ovat parhaat vedot Qatar vs Ecuador otteluun?

Onko kotiedun turva korvaamaton valttikortti Qatarille?

Jalkapallofanit suurilta osin tuskin antavat Qatarille juurikaan mahdollisuuksia tehdä ihmeitä heidän omassa World Cup turnauksessaan, mutta heidän poissulkeminen on vedonlyöjän vaara.

Päävalmentaja Felix Sanchez on muuntanut joukkueen hyödylliseksi yksiköksi. Tämä kyseinen joukkue voitti erittäin kilpailukykyisen Asian Cupin vuonna 2019, ja jatkoi siitä suoraan hienolla semifinaali juoksulla CONCACAF Gold Cupissa 2021.

Pelaajakunta perustuu suurilta osin Qatari Stars Leaguen pelaajista, ja täten isännillä on selkeä etu, mitä tulee olosuhteisiin, ja varmastikin myös noin 50 000 kappaleen fanikanta auttaa kovasti Al Bayt Stadiumilla.

He karsiutuivat Qatar World Cup 2022 turnaukseen automaattisesti isäntämaana, mutta heidän maalipyssyt Gold Cupissa olivat:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Almoez Ali Keskushyökkääjä 5 4
Abdulaziz Hatem Hyökkääjä 5 3
Akram Afif Hyökkääjä 5 2

Qatar on pääosin pelannut ystävyysotteluita valmistautuessaan World Cuppiin, tosin he osallistuivat 2021 Arab Cuppiin – Qatar hävisi semifinaaleissa Algerialle maalein 1–2.

Pystyykö Ecuador olemaan FIFA World Cup 2022 Lohko A:n musta hevonen?

Ecuadorin esiintyminen Qatar 2022 turnauksessa on joukkueen ensimmäinen World Cup 2014 vuoden jälkeen, ja vasta neljäs kerta kun he yltävät turnaukseen historiassaan.

Joukkueen heikkoa kokemuspohjaa ei kuitenkaan pidä sekoittaa laadun puutteeseen, ja heidän viimeaikaiset tulokset varmistavat miksi vierasjoukkue on ennakkosuosikki, mitä tulee Qatar vs Ecuador ottelun kertoimiin LV BETillä.

La Tricolor ylsi puolivälieriin korkean luokan Copa Americassa vuonna 2021, ja 2022 FIFA World Cup karsintakierroksilla, he ylsivät korkeammalle kuin joukkueet kuten Chile ja Kolumbia, kohdaten joukkueita kuten Argentiina ja Brasilia matkallaan.

Joten Ecuador on melkoisen hyvä joukkue jos katsellaan viimeaikaisia tuloksia, ja saattavat herättää kunnioitusta FIFA World Cup 2022 Lohko A -vastuksessaan.

Joukkueen maalipyssyt FIFA World Cup karsinnoissa olivat:

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Michael Estrada Hyökkääjä 17 6
Enner Valencia Keskushyökkääjä 12 4
Gonzalo Plata Hyökkääjä 16 3

Päävalmentaja Gustavo Alfarolla on käytössään varsinainen läjä lahjakkaita pelaajia, joista useat – kuten Moises Caicedo, Gonzalo Plata, Pervis Estupinan ja Carlos Gruezo – pelaavat Euroopan parhaissa jalkapalloliigoissa.

Vedonlyöntivinkit ja kertoimet Qatar vs Ecuador otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa

LVBET on tehnyt Ecuadorista 2,2 kertoimilla suosikin otteluun, ja heidän viimeaikaisen vireen perusteella etenkin Etelä-Amerikan kisoissa – sekä joukkueen yleisen laadun – pitäisivät monet näitä kertoimia hyvin reiluina.

Qataria kannustaa toki eteenpäin hyvin eloisa kotiyleisö, ja he haluavat varmasti epätoivoisesti lähettää ison viestin World Cup debyytissään. Ongelma on kuitenkin täydellinen kokemuksen puute isolla lavalla, ja se, että joukkueen pelaajat kamppailevat pääasiallisesti paikallisliigoissa – verrattuna Ecuadorin tähtiin – tämä on Qatarin kompastuskivi.

Kuuma sää tuskin haittaa ecuadorilaisia juurikaan, ja voitto täällä – plus positiivinen tulos joko Senegalia tai Alankomaita vastaan (tai molempia) – voisi lähettää heidät jopa pudotuspeleihin asti toista kertaa joukkueen historiassa.

Ketä tahansa suomesta katseleva fani näkee ottelun suorana YLE TV 2 -kanavalta.

Vedot Qatar vs Ecuador otteluun LV BETiltä

Mitä mieltä olet ottelusta? Voit kertoa sanomasi liittyen kyseiseen otteluun, sekä kaikkiin muihin Qatar 2022 otteluihin LV BETin vedonlyöntisivustolla, jossa yli 300 vedonlyöntimarkkinaa odottaa sinua.

On paljon vaihtoehtoja mistä valita: voit lyödä vetoa ottelun voittajasta, tehdä monimuotoisia tasoitusvetoja, laittaa suoraa tulosvetoa tulille, tai lyödä vetoa esimerkiksi ensimmäisen puoliajan voittajasta/tuloksesta ja niin edelleen.

Jos maalit ovat enemmän sinun juttusi, voit veikata kuinka monta kertaa verkot laitetaan nutturalle Qatar vs Ecuador ottelussa, ja millä puoliajalla.

Nyt kun World Cup 2022 on horisontissamme, ei ole koskaan ollut parempaa hetkeä luoda uutta LV BET asiakastiliä.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *