Senegal vs Hollanti | FIFA World Cup Qatar 2022

Senegal vs Hollanti | FIFA World Cup Qatar 2022

FIFA WC 2022 - Senegal - Netherlands Group AKuukausien odotus on vihdoin ohitse: Senegal vs Hollanti on 21. marraskuuta alkavien Qatar 2022 maailmanmestaruuskisojen ensimmäinen ottelu.

Kyseinen FIFA World Cup 2022 Lohko A -ottelu laittaa pallon liikkeelle ja antaa näille joukkueille – Senegalille, Afrikan Cup of Nations -mestarille, ja Hollannille, kolminkertaiselle maailmanmestaruusfinalistille – mahdollisuuden aloittaa turnaus tärkeällä voitolla.

Voit laittaa panokset matsiin suoraan LV BETin kautta, jossa tarjoamme myös vedonlyöntivinkit ja kohteet jokaiseen Qatar 2022 -otteluun!

  • Pystyvätkö Afrikan mestarit Senegal hallitsemaan maailmaa?
  • Ovatko hollantilaiset jälleen todellisia kilpailijoita?
  • Mikä joukkue saa parhaimman lähdön FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa?
  • Mihin laitetaan vedot Senegal vs Hollanti ottelussa?

Pystyvätkö Afrikan mestarit hallitsemaan FIFA World Cup 2022 Lohko A:ta?

Joukkueen Africa Cup of Nations -juoksu vuonna 2021 oli kaunis hetki Senegalille, joka ei ennen Kamerunissa tuolloin järjestettyä turnausta ollut voittanut suurta turnausta historiassaan.

Ennen sitä, joukkueen suurin hetki jalkapallon maailmankartalla oli pääsy puolivälieriin 2002 vuoden maailmanmestaruuskisoissa, jossa he hävisivät Turkille lisäajalla.

Yllättäen, Senegal on karsiutunut ’02 huippunsa jälkeen vain yhteen (neljästä) World Cup -turnaukseen, ja tuolloin joukkue putosi neljä vuotta sitten Venäjällä suoraan lohkovaiheessa.

Mutta Terangan Leijonat, kuten joukkuetta joskus kutsutaan, on saanut suuren tehostuksen itsevarmuuteen heidän hienon kotimantereen turnausvoiton kautta, ja nyt he lähtevät Qatar World Cup 2022 -turnaukseen aivan uudella tarmolla.

He saattavat lähteä tähän FIFA World Cup 2022 -otteluun positiivisin mielin. Hollannilla on toki loistokas historia maailmanluokan turnauksissa, mutta joukkueen kulta-ajat ovat jo pitkien ajanjaksojen päässä. Senegal puolestaan vaikuttaa pelaavansa omalla huipullaan.

Senegalin karsiutuminen 2022 FIFA World Cup -turnaukseen ei kuitenkaan mennyt ruusuilla tanssiessa, ja voitto raavittiin vasta rankkareilla – Bayern Munich tähti Sadio Mane paukutti voittomaalin entisen joukkuekaverinsa Mo Salahin ammuttua ohi – voittaakseen Egyptin.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Famara Diedhiou Hyökkääjä 5 4
Ismaila Sarr Hyökkääjä 8 3
Sadio Mane Hyökkääjä 7 3

Aliou Cissen valmentamat Leijonat ovat läjäpäin täynnä lahjakkaita pelaajia jotka pelaavat Euroopan huippuliigoissa. Mane, Sarr ja Diedhiou johtavat hyökkäystä samalla kun Edouard Mendy, Kalidou Koulibaly ja Idrissa Gueye luovat kivikovan selkärangan joukkueelle.

Hollanti hakee kulta-aikojensa toistoa

Hollanti oli eittämättä maailman kovimpia jalkapallojoukkueita 1970/1980-luvuilla, mutta kieltämättä myös alas ollaan tultu lujaa sen jälkeen – World Cup juoksu vuonna 2010 tuntuu jo olevan hyvin kaukana menneisyydessä, kun otetaan huomioon että joukkue ei edes karsiutunut kisoihin vuonna 2018, ja Euro 2020 -turnaus lopahti kuin seinään.

Mutta Louis van Gaalin johdolla, Oranje näyttäisi vihdoin olevan oikealla polulla. Karsiutuminen Qatarin World Cuppiin tapahtui suhteellisen helposti; joukkue hävisi vain yhden kymmenestä ottelustaan.

Keskimääräisesti joukkue teki 3,3 maalia ottelua kohden, Memphis Depayn näyttäen mallia joukkuetovereilleen.

Nimi Paikka Ottelut Maalit
Memphis Depay Hyökkääjä 10 12
Davy Klaassen Keskikenttä 10 4
Donvell Malen Hyökkääjä 6 3

Qatar World Cup -karsiutumisen jälkeen, Hollanti on voittanut kolme neljästä UEFA Nations League -otteluistaan, maalaten vähintään kaksi maalia jokaiseen otteluunsa, mukaan lukien komea 4–1 vierasvoitto Belgiasta. Kun kaverit kuten Depay, Malen ja Steven Bergwijn johtavat hyökkäyspään myllyä, ja Virgil van Dijk toimii puolustuksen maestrona, on kyseessä vahva hollantilaisjoukkue.

Vedonlyöntivinkit ja kertoimet Senegal vs Hollanti -otteluun FIFA World Cup 2022 Lohko A:ssa

Kun katsotaan LV BETin kertoimia, on Hollanti selkeästi mukava ennakkosuosikki otteluun, mutta pitäisikö vedonlyöjien oikeasti heittää Senegal romukoppaan heti kättelyssä?

Keskilämpötila Qatarin marraskuussa on 26 astetta, ja tämän luulisi toimivan afrikkalaisten etuna tässä iltapäiväisessä ottelussa.

Senegalilta löytyy maailmanluokan operaattoreita Manen ja Koulibalyn muodossa, ja vaikka hollantilaiset vaikuttavat vahvalta Louis van Gaalin alaisuudessa, vaikuttavat kenties Senegal vs Hollanti ottelun kertoimet liiallisenkin vääristyneiltä eurooppalaisten suuntaan.

Mikä mielenkiintoista, sekä Senegal että Hollanti molemmat pitävät jatkomahdollisuuksistaan A-lohkossa, jossa he jakavat tilaa Ecuadorin ja Qatarin kanssa. Kenties siis myös tasapeli voisi olla mielekäs lopputulos molemmille joukkueille tässä avausottelussa.

Voit katsoa Senegal vs Hollanti ottelun suomessa suorana YLE TV2 -kanavalta 21. marraskuuta.

Vedot Senegal vs Hollanti otteluun LV BETiltä

LV BET tarjoaa yli 300 eri vedonlyöntimuotoa pelkästään tähän Lohko A-otteluun.

Voit lyödä vetoa ottelun lopputuloksesta, maalimäärästä, yhden puoliajan tapahtumista sekä paljon muusta.

Joten mikset rekisteröityisi LV BETille jo tänään? Parempaa paikkaa World Cup 2022 -vedoille ei löydy!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *