AC Milan – Juventus

AC Milan – Juventus

Serie A: AC Milan - Juventus TurinHallitseva mestari AC Milan on aloittanut kautensa vahvasti, ja jakaa kirjoitushetkellä Napolin kanssa kärkipaikan Serie A:ssa. Vastaan asettuu kuitenkin kunniallinen vastustaja Juventus, joka viimeaikojen kompuroimisistaan huolimatta on joukkue, jonka aliarvioiminen kostautuu hyvin nopeasti mille tahansa joukkueelle. Ottelu potkaistaan käyntiin San Sirolla 9. lokakuuta 2022.

Jos pidät lukemastasi otteluennakosta, löydät lisää samankaltaisia artikkeleita urheilublogistamme. Artikkelin päätteeksi pääset iskemään vetosi suoraan LV BETin vedonlyöntiportaalistamme.

  • Loukkaantumisista kärsivä Juventus on raapinut pisteitä väkisin
  • AC Milan pelaa itsevarmasti ja nautiskellen
  • Parhaat vedot ja kertoimet otteluun AC Milan vs Juventus Serie A:ssa
  • Vedot jokaiseen Serie A 2022/23 otteluun LV BETillä

Kerkeääkö vanha rouva keräämään itsensä ennen San Siron hornankattilaa?

Kun kirjoittelimme kauden ennakkoasetelmia tuossa kuukausi pari sitten, sanoimme että Juventus voi potentiaalisesti olla koko Euroopan kovimpia joukkueita, mikäli kaikki palaset loksahtavat kohdalleen. Tulihan joukkueeseen kesän siirtoikkunan aikana ilmaishankintoja kuten Angel Di Maria ja Paul Pogba. Mutta todellisuudessa suurin lisäys joukkueeseen paperilla oli oikea laituri Federico Chiesa, joka sai yhdessä Dusan Vlahovicin kanssa tuhoja aikaiseksi Fiorentinassa ennen Vlahovicin siirtoa Juveen. Chiesa vakuutti muutenkin olevansa Italian kuumimpia pelaajia myös kansainvälisellä tasolla.

Vlahovic/Chiesa kaksikko oli saatu tuotua jälleen yhteen Juveen, ja nyt kun Vlahovic on kerennyt istuutua joukkueeseen, piti tämän olla se ensimmäinen kunnon kausi kaksikolle Zebressä. Kun joukkueeseen tuotiin Di Marian kaltaista kokemusta päälle, näytti homma lupaavalta. Chiesa ei kuitenkaan vieläkään ole parantunut pitkästä loukkaantumisestaan, eikä ole päässyt kentille vielä tänä kautena.  Paul Pogbakin on listattu sairastuvalle lähes jouluun asti.

Pientä epäonnea on Juventuksessa ollut mukana loukkaantumisten kohdalla.

Nyt viiden ottelun jälkeen Juventus löytää itsensä kuudennelta sijalta, joka on lähtökohtaisesti kehno startti joukkueelle historiallisesti. Avausottelu Sasssuoloa vastaan oli vakuuttava 3–0 voitto, mutta tämän jälkeen tasapelit Sampdoriaa ja Romaa vastaan olivat nihkeitä. Vasta viimeisin ottelu oli melkoisen karmeaa katsottavaa, kun Juventus sai kuin saikin raavittua 1–1 tasapelin Fiorentinaa vastaan. Fiorentina piti palloa enemmän läpi ottelun, ja Juventus sai yhteensä 4 vetoa maalia kohden, joista vain yksi tuli maalivahtia kohden (ja meni maaliin). Tämä oli todella heikko esitys Juventukselta.

Pian tulee vastaan todellinen haaste, kun Juventus lähtee pelaamaan kauden ensimmäistä mestarien liigan lohkovaiheottelua PSG:tä vastaan Pariisiin. Muutama Serie A ottelukin mahtuu vielä väliin ennen Milanin haastetta, mutta jotain on tehtävä ja nopeasti.

Milan nautiskelee edelleen viime kauden draivi päällä

Kun taas kirjoittelimme hallitsevasta mestarista ennen kauden alkua, emme uskoneet aivan näin vahvaan alkukauteen Serie A 2021/22 mestarilta. Joukkue ei juurikaan ostellut pelaajia, mitä nyt Sergino Dest ja Divock Origi tulivat ilmaiseksi mukaan. Charles de Ketelaere tuli kuitenkin suurena hankintana kymppipaikalle, ja 21-vuotias belgialainen on vakuuttanut heti otteillaan.

Koska kuitenkin AC Milanille tärkeä keskikenttäpelaaja Franck Kessie päätti jatkaa uraansa muuan Barcelonassa, ei välttämättä moni uskonut joukkueen olevan aivan yhtä kovalla tasolla kuin mitä se on toistaiseksi näyttänyt. Vielä kun otetaan huomioon, että hyökkäyspään Ibrahimovic ja Giroud eivät enää nuorene tuosta iästä – ilmeisesti kuitenkin puhtia edelleen riittää ja Giroud paukuttelee edelleen silloin tällöin maaleja. Yllättäen kuitenkin Serie A maalipörssissä on vakuuttanut toistaiseksi Rafael Leao kolmella maalillaan. Ottelutahti on kuitenkin kova mestarien liigaa pelaavilla, ja jossain kohtaa nämä kärkipelaajat tarvitsevat lepoa. Tuolloin nähdään AC Milanin todellinen syvyys. Toistaiseksi kuitenkin Milan näyttää jatkavan hyvin pitkälti samoin ottein kuin mestarikaudellaankin viime vuonna – ellei jopa paremminkin! AC Milan pelaajat tuntuvat nauttivan jalkapallosta.

Kauden avausottelussa Vicenza sai kylmää kyytiä kotonaan hävittyään Rossonerille 1–6. Calcio Milan jatkoi tästä isännöimään Udineseä (joka ei lainkaan ole huono joukkue) kotonaan, ja voitti jälleen vakuuttavasti 4–2 ollen kaikin puolin parempi joukkue. Atalanta sai kotonaan Milanista tasapelin raavittua, vaikka tällöinkin Milan oli statistisesti huomattavasti niskan päällä. Voitto Bolognasta ja maaliton tasapeli – kauden tähän mennessä huonoin tulos – Sassuoloa vastaan. Serie A:n kohokohta oli kuitenkin 3–2 voitto Inter Milanista: Kaikin puolin erittäin mahtava ottelu.

Serie A sarjataulukko näyttää tällä hetkellä hyvältä Milanille, joka jakaa kärkipaikan Napolin kanssa ansaitulla pelillä.

Vedonlyöntivinkit -ja kertoimet Serie A:n Juventus vs AC Milan otteluun

Viimekaudella joukkueet pelasivat molemmilla kerroilla tasan: Torinossa 1–1 ja Milanossa 0–0. Tämä on mielenkiintoista, sillä Milan oli kaudella yleisesti parempi joukkue.

On kuitenkin vaikea nähdä tällä hetkellä, että Juventus pystyisi saamaan edes tasapeliä San Sirolla. Pogba ei kerkeä tähän otteluun, mutta Chiesa saattaa keretä. Täysiä minuutteja hän tuskin tulee saamaan kuitenkaan vielä tässä vaiheessa, vaikka olisikin juuri ja juuri valmis otteluun.

Omat veikkaukset tähän ovat 1–0 ja 2–0 Milanille. Juventuksella ei riitä keskikenttä tällä hetkellä painimaan Milania vastaan, joka tulee pitämään palloa huomattavan ajan ottelusta.

Vedot Serie A otteluihin LV BETiltä

Serie A joukkueet ovat vielä muiden liigojen tapaan hivenen usvan peitossa, ja todellinen taso alkaa näkyä suurten joukkueiden europeleissä. Halusit sitten kuitenkin luottaa hallitsevaan mestariin tai aina tarvittavalla hetkellä kliiniseen Juventukseen, LV BET tarjoaa vedot kaikkiin mahdollisiin ottelutapahtumiin.

Halusit sitten lyödä vetoa korteista, maaleista, vapaapotkuista, rikkeistä tai kulmapotkuista, kaikki löytyy LV BETiltä.

Tarvitset siihen vain ilmaisen asiakastilin, joten rekisteröidy jo tänään!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *