2022 NBA All-Star -ottelu

2022 NBA All-Star -ottelu

Vuonna 2022 pidetään 71. NBA All-Star –ottelu ja aivan kuten ennen vanhaan, LeBron James johtaa joukkueensa otteluun Clevelandiin, Lauri Markkasen kotiareenalle. Ottelu käydään 20. Helmikuuta. Suomen aikaan ottelu käydään sunnuntain ja maanantain välisenä yönä. Joko on Durantin joukkueen aika voittaa vai saako LeBronin joukkue viidennen voiton putkeen? Tsekkaa vedonlyönti vinkit LV BET urheilublogeista kasvattaaksesi voittopottiasi.

Joukkueiden pelaajat

Viime viikon torstaina liiga julkaisi tiedon tämän vuoden kapteeneista, jotka ovat taas kerran Kevin Durant ja LeBron James. 

Vaihteeksi James kuitenkin pelaa huippuluokan ottelun kahden ensimmäistä kertaa pelaavan kanssa; Ja Morant Mepmphis Grizzlies nimisestä joukkueesta sekä Andrew Wiggins Golden State Warriorseista.

Morantin ja Wigginsin lisäksi Jamesin joukkueeseen liittyvät hallitseva MVP eli NBA:n arvoikkain pelaaja Nikola Jokic sekä Wigginsin joukkuekaveri Stephen Curry.

Idästä Durantin joukkueen aloituskokoonpanoon liittyvät Joel Embiid, Giannis Antetokounmpo, Trae Young ja DeMar DeRozan.

Joukkueiden pelaajat valittiin fanien, median ja nykyisten pelaajien äänestysten mukaan ja eniten ääniä saaneet pelaajat valittiin kapteeneiksi. Joukkueiden valmentajat äänestävät loput 14 All-Star pelaajaa ja ne julkaistaan 10. Helmikuuta.

Vuoden 2022 NBA All-Star ottelu jatkaa liigan perintöä, esittelemällä liigan parhaimpia pelaajia Clevelandissä. Viikonlopusta tulee ikimuistoinen, varsinkin Wigginsille ja Morantille, jotka ovat päihittäneet jo pitkään tunnettuja tähtiä matkalla kohti heidän ensimmäistä All-Star –ottelua.

Vedonlyönti vinkkejä ja todennäköisyyksiä 2022 NBA All-Star –ottelusta

LeBronin joukkueen voitettua neljän viime vuoden NBA All-Star -ottelut on mielenkiintoista nähdä onko Durantin joukkueella mahdollisuutta voittoon tänä vuonna. 

LeBron Jamesistä on tullut kova pisteidentekijä viime vuosien aikana ja tällä hetkellä hän on NBA:n kaikkien aikojen pistetilastossa kolmantena.   Hän on saanut keskimäärin 29,1 pistettä peliä kohden. Samalla listalla Durant on sijalla 23.

 LeBron on koko NBA liigan eniten pisteitä saanut pelaaja tällä kaudella ja hänen joukkueeseen kuuluu Curry, joka on paras 3:n pisteen korin tekijä. Kauden aikana Curry on tehnyt 120 3:n pisteen koria. Durantin joukkueeseen kuitenkin kuuluu korkealle NBA:n tilastoissa sijoittuvia nimiä kuten DeRozan ja tietenkin itse Durant. 

LeBronin joukkueineen voitettuaan viime vuoden ottelu, odottavat monet Durantin vihdoin voittavan. Tänä vuonna monien ammattilaisten mukaa Durantin joukkue on hyvin vahva ja mahdollisuus voittoon on olemassa, vaikka Durantin pelikyvystä ei vielä ole varmuutta hänen polvivammansa takia. 

LeBronin joukkueen ensikertalaisista on puhuttu paljon;

Morant on loistanut kaudella 2021-22 ja monien mielestä hän olisi oikeutettu NBA:n arvokkain pelaaja palkinnon ehdokkaaksi ja kiistoitta ansaitsee kunnioitusta enemmän kuin kukaan muu liigan takamies. 

Wigginsin taitoja ei ole kehuttu yhtä paljoa. Hän sijoittui kolmanneksi lännen etukentän pelaajien joukussa pistiellä 4,25 ja on pelannut avain roolia kauden huipputiimi Warriorsin otteluissa.

Durnatin joukkueen pelaajat ovat hieman kokeneempia varsinkin tähdistöotteluista, kuin LeBronin joukkueen tulokkaat, mutta monet vedonlyönnin ammattilaiset uskovat uusien tulokkaiden yllättävän taidoillaan.

Vedonlyönti vuoden 2022 NBA All-Star -ottelusta LV BET:in toimesta

Tutustu LV BET:n NBA-osioon ja tarkista kaikki saatavilla olevat vedonlyöntimarkkinat ja niiden tarjoamat kertoimet tulevalle huippupelaajien ottelulle. Pysy ajantasalla viimeisimmistä koripallo uutisista ja vedonlyönnistä vierailemalla netin parhaan vedonvälittäjän sivustolla LV BET. 

Tule pelaamaan kanssamme!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *