Kaikki mitä sinun tulee tietää vuoden 2021 NBA-kaudesta

Kaikki mitä sinun tulee tietää vuoden 2021 NBA-kaudesta

Vuoden 2021 NBA-kausi on täällä ja pääset nauttimaan koripallosta yhteensä 82 ottelun verran. Mitä kaikkea tämä 76. kausi pitää sisällään? Lue alta lisää siitä, mitä kaikkea voit otteluilta odottaa, mitkä ovat odotetut NBA scores ja kerromme myös hyvistä vedonlyöntimahdollisuuksista, joita löydät LV BET –blogin kautta.

  • NBA finals ja kaikki mitä sinun tulee tietää: Esittelemme kiinnostavimmat ottelut ja niiden aikataulut. Kerromme myös, mitkä NBA-pelit ovat erityisesti suomalaisille katsojille tärkeät.
  • Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – NBA scores: Kerromme sinulle parhaat vinkit, kuinka vedonlyönti kannattaa näiden finaalien aikana tehdä ja mitkä ovat tämän hetken kertoimet.
  • Vedonlyönti NBA playoffs LV BETin kanssa: Lopuksi katsomme myös, miten vedonlyönti onnistuu NBA pudotuspelien parissa. LV BET tarjoaa sinulle mukavan tavan aloittaa vedonlyönti ja seurata finaaleja alusta loppuun asti.

NBA finals ja kaikki mitä sinun tulee tietää

NBA 2021 järjestetään jälleen, ja tämän vuoden kilpailu onkin jo 76. kausi, joka tuo parhaat koripallon pelaajat kisaamaan finaalipaikoista. Tämä kausi on myös erityinen, sillä se palaa takaisin täyspitkään kaavaan, joka pitää sisällään 82 ottelua. Kaksi aiempaa kautta jäivät lyhyemmiksi, mutta nyt on taas aika palata seuraamaan useampaa ottelua.

Aikataulu on tietysti myös julkistettu ja kausi käynnistettiin 19.10.2021. NBA-pelejä on siis ehtinyt nähdä jo muutaman kuukauden ajan ja lisää on luvassa vuoden 2022 aikana! Seuraavaksi ovatkin luvassa NBA playoffs -ottelut, jotka alkavat 16.4.2022 ja jatkuva 30.5.2022 saakka. Tämän jälkeen pääset jännittämään viimeisten otteluiden parissa, jotka NBA-finaalit tarjoavat. Myös NBA finals –aikataulu on jo selvillä ja kauden lopetus kestää aikavälin 2.6.2022–19.6.2022.

Suomalaisia vedonlyöjiä ajatellen erityisesti joukkueen Cleveland Cavaliers uusi pelaaja saattaa olla kiinnostavin osa kautta. Suomalaispelaaja Lauri Markkanen on tällä kaudella tämän tiimin jäsenenä ja hänellä on jo pitkä historia aiempien NBA-kausien peleistä. Kuitenkin hänet on aiemmin nähty Chicago Bullsin joukkueessa, joten tämän vuoden kausi tuo katsojille uudenlaisen kokoonpanon nähtäväksi. Nähtäväksi siis jää, mitkä ovat tämän kauden NBA scores ja kuinka hyvin suomalainen vahvistus auttaa Cleveland Cavaliersia voittamaan finaalit.

Jos katsomme aiemman kauden tuloksia, Los Angeles Lakers voitti vuoden 2020 NBA finals -kaudella. Tämä on tietysti hyvä pitää mielessä vedonlyöntiä ajatellen!

Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – NBA scores

Kuten aiemmin jo mainitsimme, vedonlyöntiin on hyvä kiinnittää huomiota monilla tavoilla ennen kuin sen aloittaa. Edellisen kauden NBA scores on hyvä tapa aloittaa otteluihin tutustuminen. Muista kuitenkin, että viime vuoden voittaja ei ole suoraan paras mahdollinen vaihtoehto, vaan pelejä seuraamalla saat hyvän kuvan siitä, miten pelaajat ovat valmistautuneet kauteen. Tähtipelaajiin kannattaa kiinnittää huomiota, mutta sinun ei kannata luottaa heti alusta lähtien vain yhteen joukkueeseen. Jos et ole seurannut kauden pelejä alusta alkaen, voit palata tallenteisiin ja katsoa, miten hyvin joukkueet voittivat ja kuka oli ylivoimaisesti paras. Koska NBA playoffs on vasta edessä, voit katsoa vasta vain muutamaa ottelua. Se on tästä huolimatta hyvä tapa päästä tämän vuoden NBA-kauteen mukaan ja voit löytää jopa uuden suosikin joukkueiden parista. Aiempien vuosien tulokset eivät kuitenkaan ole ainoa tapa löytää seuraavaa mahdollista mestaria. Lue alta lisää, kuinka kertoimet vaikuttavat vedonlyöntiin ja kuka on tämän hetken suosikki.

Vedonlyönnissä myös kertoimet voivat antaa suuntaa sille, kenet sinun kannattaa valita suosikiksesi. Nämä tilastot muuttuvat jokaisen pelin aikana ja erityisesti niiden jälkeen, joten niitä kannattaa pitää silmällä koko kauden ajan. Kertoimet ottavat huomioon joukkueen suosion, edellisten pelien NBA scores ja ne kertovat sinulle nopeasti, mihin muut vedonlyöjät ovat asettaneet panoksensa. Tämän hetken suosituin joukkue on Phoenix Suns, ja tiimin kerroin on +275. Jos kuitenkin ehdit jo innostua NBA-kauden suomalaisesta pelaajasta ja Cleveland Cavaliers -joukkueesta, heidän kertoimensa on nyt +12500. He eivät siis ole vedonlyöntilistojen kärjessä, mutta tilanne saattaa muuttua nopeasti, kun NBA finals 2021 käynnistyvät.

Vedonlyönti NBA playoffs LV BETin kanssa

Jos haluat päästä mukaan vedonlyönnin jännittävään maailmaan ja seurata samalla NBA-otteluita, muista liittyä mukaan LV BETin sivulla. Pudotuspelit alkavat tämän kauden peleissä pian ja juuri tästä syystä on hyvä, että tutustut kaikkiin saatavilla oleviin otteluihin ja niiden tarjoamiin vedonlyöntimahdollisuuksiin. NBA playoffs on siis seuraavaksi luvassa tällä kaudella ja siitä on hyvä aloittaa. Tietysti sitä seuraavat NBA-finaalit ovat myös osana tarjontaa, jonka LV BET sinulle antaa. Jokaiselle on siis tarjolla jotakin ja olemme varmoja, että et tule pettymään tämän kauden NBA-otteluihin tai vedonlyöntiin.

Alta näet seuraavat NBA-ottelut, joiden vedonlyöntiin voit osallistua LV BETin avulla:

  • 13.4.2022: Cleveland Cavaliers & Brooklyn Nets
  • 13.4.2022: Los Angeles Clippers & Minnesota Timberwolves
  • 14.4.2022: Charlotte Hornets & Atlanta Hawks
  • 14.4.2022: San Antonio Spurs & New Orleans Pelicans

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *