Viron WRC 2022 ja kaikki tärkeä kisojen kulusta

Viron WRC 2022 ja kaikki tärkeä kisojen kulusta

FIA World Rally Championship round Rally Estonia 2022WRC on monelle rallista pitävälle vuoden paras tapahtuma, sillä sen aikana parhaat kisaajat pääsevät näyttämään taitonsa. WRC ralli Rovaniemi oli monelle suomalaiselle suuri tapahtuma, joka viime vuonna toi suuret kisat ensimmäistä kertaa Suomeen. Vuoden 2022 kisoja katsoessasi, sinun kannattaa pitää mielessäsi WRC ralli 2020 ja sen tulokset. LV BET urheilublogista pitää huolen siitä, että sinulla on kaikki tarvittavat tiedot valmiina seuraavia kisoja varten.

  • Mitä kaikkea sinun tulee tietää, kun rallin maailmanmestaruus käynnistyy kisoineen jälleen: milloin järjestetään seuraavat kisat ja ketkä ovat mukana näissä tapahtumissa?
  • Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WRC ralli Rovaniemi: kerromme sinulle Suomessa järjestetyistä MM-kisoista sekä annamme vedonlyöntivinkkejä tulevaisuuden varalle.
  • Vedonlyönti ja WRC ralli 2020 LV BETin kanssa: näillä ohjeilla voit aloittaa vedonlyönnin vaivattomasti ja pääset seuraamaan seuraavan maailmanmestarin etsintää.

Mitä kaikkea sinun tulee tietää, kun rallin maailmanmestaruus käynnistyy kisoineen jälleen

Vuosi 2022 tuo mukanaan tietysti myös rallia ja seuraavaa WRC-kisan voittajaa lähdetään hakemaan Virossa järjestettävän tapahtuman aikana. Nämä kisat alkavat jo 14.7.2022 ja ne kestävät muutaman päivän ajan. Kisoja järjestetään yhteensä seitsemällä eri radalla, jotka sijaitse eri paikoissa Viroa. Ne huipentuvat 17.7.2022, kun kisojen viimeinen päivä koittaa. Suomalaisena sinulla on hyvä mahdollisuus päästä seuraamaan kisoja tapahtumapaikalta, sillä matka ei ole pitkä tänä vuonna. Kisat pyritään aina järjesteämään turvallisella tavalla, joten myös paikanpäälle voi päästä katsomaan vauhdikkaita kisoja.

Onnettomuuksilta ei kuitenkaan aina vältytä, varsinkin kun kyseessä on vauhtia sisällään pitävä laji. Juuka rallin ulosajo oli vuoden 2021 aikana suuri uutinen. Auton kartanlukija loukkaantui alkuun erittäin vakavasti ja menehtyi lopulta sairaalassa. Juuka rallin onnettomuus on varmasti siis jäänyt monelle katsojalle myös tästä syystä muistiin. Kisoja pyritään tietysti parantamaan niin turvallisuuden kuin viihtyvyyden kannalta, joten seuraavan kerran, kun rallin maailmanmestaruus käynnistyy, tämä onnettomuus on varmasti otettu järjestelyissä huomioon.

Vedonlyöntivinkkejä ja kertoimet – WRC ralli Rovaniemi

Kuten moni suomalainen rallikisojen ystävä varmasti tietää, vuoden 2021 WRC ralli Rovaniemi oli erittäin kiinnostava tapahtuma kotimaassa. Tämä tapahtuma oli ensimmäinen MM-kisa, joka Suomessa rallin osalta järjestettiin. Lopulta kisat olivat todella näyttävät ja se jäi varmasti monen suomalaisen sekä ulkomaisen katsojan mieleen. Torstaista 14. heinäkuuta sunnuntaihin 17. heinäkuuta ajettava Viron MM-ralli 2022 ajetaan Tarton kaupungissa ja sen ympäristössä. Kyseessä on kahdestoista kilpailu Baltian valtiossa ja samalla seitsemäs osakilpailu 50. MM-rallissa (WRC). Motorsport Friedrichin, korkealaatuisten rallitarvikkeiden toimittajan, tuotteilla on varmasti tärkeä rooli. Loppujen lopuksi, kuten monissa muissakin urheilulajeissa ja kilpailuissa, pienimmilläkin yksityiskohdilla on suuri merkitys.

Tarkkaan ottaen Viron MM-ralli on ollut MM-sarjan tapahtumapaikka vasta vuodesta 2020 lähtien. Sitä ennen se oli mukana Viron rallin mestaruuskilpailuissa vuosina 2010, 2011, 2018 ja 2019. Lisäksi se kuului Latvian rallin mestaruussarjaan kausina 2012, 2013, 2018 ja 2019. Lisäksi se oli osa Baltic Rally Trophy -kilpailua vuosina 2018 ja 2019. Välillä WRC Rally Estonia oli osa Euroopan rallimestaruutta (ERC) kausina 2014-2016.

Kertoimet auttavat sinua pääsemään nopeasti alkuun vedonlyönnissä ja rallin maailmanmestaruus on jälleen käynnistymässä. Viron rallissa eli WRC Rally Estonia 2021:ssä suomalainen Kalle Rovanperä ja hänen apukuskinsa Jonne Halttunen Toyota Gazoo Racing WRT:stä voittivat. Tämä katkaisi virolaisen paikallissankarin Ott Tänakin ja hänen apukuskinsa Martin Järveojan voittoputken. Kuitenkin vain Tänakin ja Järveojan joukkuetoverit nousivat palkintokorokkeelle yhdessä suomalaiskaksikon kanssa. Irlantilaiset Craig Breen ja Paul Nagle sijoittuivat toiseksi. Heidän takanaan palkintokorokkeelle ajoivat belgialaiset Thierry Neuville ja Martijn Wydaeghe.

Heti heidän takanaan olivat ranskalaiset maailmanmestarit Sebastien Ogier ja Benjamin Veillas Toyota Racing WRT:stä. Ogier ja hänen apukuskinsa voittivat kahdeksannen kerran yhdeksän WRC-kauden aikana. Tänak ja Järveoja olivat ainoa poikkeus vuoden 2019 painoksessa. Toinen ranskalainen, Sebastien Loeb, on WRC-luokan maailmanmestari, joka on voittanut yhdeksän WRC-titteliä peräkkäin vuosina 2004-2012. Loeb kilpailee WRC 2022 -luokassa, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet hallittavissa.

Vedonlyönti ja WRC ralli 2020 LV BETin kanssa

Jos tarkastelemme WRC ralli 2020 tuloksia, voimme löytää joukosta selvän voittajan. Vedonlyönnin kannalta, sinun on hyvä pitää mielessäsi, kuka pärjäsi parhaiten ja missä kisoissa. Koska WRC-kisoja järjestetään eri maissa ja niillä on aina oma voittajansa, tulokset ja niiden eroavaisuudet ovat tärkeässä osassa. Vuoden 2020 kisoissa selvästi paras tiimi oli Ranskan oma tiimi, joka voitti yhteensä kolmissa eri kisoissa koko vuoden aikana. He ovat siis koko rallin historian ensimmäiset, jotka ovat tehneet tämän saavutuksen. Kuten arvata saattaa, tiimi on mukana myös vuoden 2022 kisoissa, joten seuraa heidän menestystään tarkasti.

Kun haluat suunnata katseesi tuleviin kisoihin, WRC ralli kalenteri 2022 on erittäin hyvä tapa päästä alkuun. Nettisivu LV BET tarjoaa sinulle mahdollisuuden suunnitella tämän vuoden kisakalenterisi perusteellisesti.

Voit lyödä vetoa WRC:stä LV BETissä, ja tämä on mahdollista myös mahdollisimman pian WRC Rally Estonia 2022:n osalta. Alta löydät WRC-kisat, jotka ovat seuraavana vuorossa ja ne löytyvät myös LV BETin kautta:

  • 23.06.2022 – 26.06.2022 – Safari Rally Kenya
  • 14.07.2022 – 17.07.2022 – Rally Estonia

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *