Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3

Fight Canelo √Ālvarez vs. Gennady Golovkin Canelo Alvarez ja Gennady Golovkin kohtaavat j√§lleen keh√§ss√§ 17. syyskuuta. Kyseess√§ on kauan odotetun trilogian p√§√§t√∂s, mutta panoksina ovat my√∂s jopa nelj√§ vy√∂t√§. Ensimm√§inen kohtaaminen p√§√§ttyi tasapeliin, ja vuosi sen j√§lkeen Canelo voitti eritt√§in tasaisen ottelun j√§lkeen tuomaripistein. Molemmat ottelut ovat her√§tt√§neet kiistaa nyrkkeilymaailmassa.

Jos pidät lukemastasi artikkelista, löydät lisää vedonlyöntivinkkelillä tehtyjä urheilutekstejä blogistamme. Vedot saat puolestasi kiinni suoraan LV BETiltä!

  • Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin jo kolmatta kertaa
  • Vedonly√∂ntivinkit- ja kertoimet: Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin
  • Vedot nyrkkeilyyn suoraan LV BETilt√§

Kolmas kerta toden sanoo?

Ensimm√§inen kohtaaminen tapahtui vuonna 2017 kavereiden v√§lill√§ niin ik√§√§n tuolloisena syyskuuna. Linjalla oli yhteens√§ kuusi mestaruusvy√∂t√§ miesten ottelemassa keskisarjassa. Alvarez ja Golovkin ottelivat yhteens√§ maksimin, eli 12 er√§√§ ennen tuomaripisteiden jakoa. Vaikkakin prosentuaalisesti Golovkin osui enemm√§n iskuistaan kymmeness√§ er√§ss√§ kahdestatoista, p√§√§ttyi ottelu (hyvin kiistanalaisesti) jaettuun tasapeliin, pistein 118‚Äď110, 113‚Äď115 ja 114‚Äď114.

Jaettu tasapeli tarkoitti sitä, että Golovkin sai edelleen pitää mestaruusvyönsä.

Luonnollisesti ottelun kiistanalainen päätös loi heti aikaan keskustelua uusintaottelusta, jonka piti alun perin tapahtua 5. toukokuuta 2018. Tämä kuitenkin siirrettiin myöhemmin syyskuulle 2018.

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 2 olikin jopa huikeampi ottelu verrattuna ensimmäiseen. The Ring -lehti valitsi muun muassa ottelun vuoden parhaaksi nyrkkeilyotteluksi vuotena 2018. Alvarez ottikin huomattavasti aggressiivisemman otteen verrattuna ensimmäiseen otteluun. Canelo hakikin kunnon heijareita läpi ottelun, ja siinä missä Golovkin sai jälleen enemmän osumia yhteensä (33 %) verrattuna Alvareziin, sai meksikolainen enemmän voimaa iskuihinsa. Alvarez alkoi väsymään erässä 11, mutta pystyi puolustamaan suhteellisen hyvin loppuun iskuja vastaan.

Golovkinin leiri myönsi, että ottelu oli erittäin tasainen, eikä valittanut lopputulosta, mutta koska ottelu oli niin tiukka, ei kolmatta ottelua voitu poissulkea kuvioista.

Alvarez voitti 12 er√§n j√§lkeen t√§ll√§ kertaa tuomaripistein 114‚Äď114, 115‚Äď113 ja 115‚Äď113.

T√§m√§ ottelu on edelleen nyt 40-vuotiaan Gennady Golovkinin ensimm√§inen ammattilaisuran tappio, ja sit√§ aikaisempi ottelu oli ensimm√§inen uran tasapeli. Kazakstanilainen ottelija tulee todenn√§k√∂isesti lopettamaan ammattilaisuransa t√§h√§n moderniin klassikkotrilogiaan. Gennady Golovkinin boxrec on nyt 42‚Äď1‚Äď1.

Canelo Alvarez vs Gennady Golovkin 3: Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet

Kolmannessa ottelussa kertoimet suosivat toki vahvasti Canelo Alvareza. Alvarez on vasta nuori verrattuna kazakstanilaiseen nyrkkeilyveteraaniin. 32-vuotiaalla on lähtökohtaisesti enemmän oteltavaa tässä ottelussa, sillä ura vielä jatkuu. Sen sijaan Golovkin saattaa lähinnä miettiä jo enemmänkin taloudellista aspektia ottelijalle, joka lähestyy ammattilaisuransa viimeistelyä.

Toisaalta Canelo Alvarez h√§visi juuri toista kertaa koko urallaan, kun h√§n kohtasi WBA:n alemman raskaansarjan mestarin, Dmitry Bivolin. Ennen t√§t√§ 7. toukokuuta oteltua tapahtumaa, oli Alvarez uskomattoman kovassa juoksussa, p√§ihitt√§en k√§yt√§nn√∂ss√§ kaikki tiell√§√§n. Dmitry Bivolinia vastaan h√§n ei suostunut ottamaan suoraan uusintaottelua, vaan haluaa hakea vauhtia ottelemallaan vanhaa vihollistaan vastaan nyt kolmatta kertaa. Kysymys siis kuuluukin, k√§√§ntyyk√∂ t√§m√§ Alvarezin tuore tappio hyv√§ksi vai pahaksi nyt Golovkinia vastaan? Nyt Canelo Alvarezin boxrec on 57‚Äď2‚Äď2.

Bivol oli yksinkertaisesti isompi ottelija (nyrkkeily painoluokat eivät estä kevyempää ottelijaa haastamasta isompia), joka löi lähes kaksi kertaa enemmän iskuja ottelussa.

Gennady Golovkin ei puolestaan ole h√§vinnyt viel√§ otteluakaan h√§nen toisen Alvarez-tapaamisensa j√§lkeen. Tulos on tuon 2018 syyskuun ottelun j√§lkeen nyt 40-vuotiaalla selke√§ 4‚Äď0, joten ruutia l√∂ytyy edelleen huipputasollekin asti.

Eik√§ moni edelleenk√§√§n n√§e heid√§n yhteistulosta kahdessa ottelussa oikeana. Virallisesti tulos n√§ytt√§√§ siis 1‚Äď0‚Äď1 Alvarezille, mutta useat √§√§net nyrkkeilyn maailmassa ovat eri mielt√§: Osan mielest√§ Alvareksen olisi pit√§nyt h√§vit√§ molemmat ottelut, kun taas osan mielest√§ parhaillaan Alvarezksen pit√§isi johtaa olla tasoissa tuloksella 1‚Äď1.

Ja mikäli Alvarez nyt häviäisi tässä kolmannessa kohtaamisessa, voi mentaalinen isku, ja isku maineeseen olla jo melkoisen kova tässä vaiheessa uraa. Kyse on myös siis 32-vuotiaan meksikolaisen paineenhallinnasta.

Uskoisimme silti tässä vaiheessa, että Alvarez voittaa ottelun, sillä hänellä on yksinkertaisesti enemmän janoa voittaa, ja enemmän pelissä. Gennady Golovkin osaa edelleen otella, mutta löytyykö sellaista todellista raakaa mentaliteettia tähän otteluun?

Vedot nyrkkeilyotteluihin LV BETiltä

Omat nyrkkeily varusteet voidaan jättää kotiin, koska rahan ansaitseminen onnistuu vetojenkin kautta. Nyrkkeily on yksi maailman suurimpia vedonlyöntilajeja, ja täten on tarjolla useita eri vedonlyöntimuotoja tähänkin otteluun:

Otteluveto: Yksinkertaisesti voidaan tietysti veikata ottelunvoittajaa, eikä tässä vedossa tarvitse tietää edes voittotapaa.

Meneekö ottelu loppuun asti: Voidaan ottaa veto, jossa veikataan, mikäli ottelu menee viimeiseen, eli 12 erään saakka. Tämä on hyvä veto tähän otteluun, ottaen huomioon aikaisemmat kohtaamiset.

Voittotapa: Voidaan myös veikata, millä tavalla ottelu päättyy. Tekninen tyrmäys, suora tyrmäys tai tuomaripisteet ovat esimerkiksi vaihtoehtoina.

Yli/alle vedot: LVBET voisi esimerkiksi asettaa otteluun rajan 10 erän kohdalle. Sinun tarvitsee tämän jälkeen lyödä vetoa siitä, meneekö ottelu yli vai alle 10 erän.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *