UFC 277

Pena vs. Nunes 2 (UFC 277)

 Ultimate Fighting Championship 277 Pena vs. Nunes 2UFC 277: Pena vs. Nunes 2 on yksi MMA-kesän odotetuimmista tapahtumista. Tapahtuma järjestetään 30. heinäkuuta Dallasissa Yhdysvaltojen Texasin osavaltiossa. UFC tarjoaa vedonlyöjille paljon lisähöystettä jo valmiiksi superjännittävään lajiin. UFC:stä kuitenkin löytyy huomattavasti enemmän analysoitavaa, kuin kenties moni vedonlyöjä osaa olettaa.

LVBET urheilublogimme tarjoaakin tästä syystä UFC-aiheisia vedonlyöntiartikkeleita ja ennakoita. Löydät myös kohteet ja kertoimet suoraan vedonlyöntisivustoltamme.

  • UFC 277: MMA:n parhaat ottelut
  • Vedonlyöntivinkit ja ennakko UFC 277 -tapahtumaan
  • Vedot suoraan MMA-otteluihin LV BETiltä

UFC: MMA:n suurimmat, jännittävimmät ja räjähtävimmät ottelut

UFC 277 -tapahtuma pitää sisällään suunnitelmien mukaisesti 13 ottelua, joista ainakin viisi ovat MMA-faneille suuria spektaakkeleita. UFC-tapahtumiin liitetään kokonainen UFC-taistelukortti, sekä aina itse illan pääottelu, joka tämän heinäkuun lopussa on naisten kääpiösarjan mestaruusottelu, jossa kohtaavat Julianna Pena ja Amanda Nunes. Naisten kääpiösarja tunnetaan vähemmän lajia seuranneille esimerkiksi Ronda Rouseyn dominanssista muutama vuosi takaperin. Kyseessä on naisten UFC:n kilpailullisin painoluokka.

Julianna Pena löytää itsensä oman painoluokkansa UFC-rankingin kärjestä, ja puolustaa mestaruuttaan Amanda Nunesia vastaan. Mikä tekee ottelusta mielenkiintoisempaa, ottivat nämä kaksi toisistaan mittaa aivan juuri 2021 joulukuussa. Tällöin puolustavaa mestaria Amanda Nunesia pidettiin lähtökohtaisesti ylivoimaisena ennakkosuosikkina, ja haastaja Pena voitti yllättäenkin. Tällöin Amanda Nunes lähti monen mielestä otteluun takki auki, eikä ollut valmistautunut otteluun riittävällä tavalla taktisesti. Hän väsyi hyvin nopeasti ottelussa, ja tätä kautta Pena lähtee varmasti myös UFC 277 -iltana hakemaan uusintavoittoa.

Toinen odotettu illan suurottelu on miesten kärpässarjan ”väliaikaisuusmestaruus” ottelu, jossa ottelevat painoluokkansa UFC-rankingista löytyvät 2 sekä 3: Brandon Moreno & Kai Kara-France. Tähän on vaikea sanoa suoraa ennakkosuosikkia, sillä siinä missä Kara-France on toki voittanut esimerkiksi viimeiset 3 otteluaan, on taas Moreno haastanut pääasiallisesti mestaria, Deiveson Figueiredoa, joista hän on voittanut yhden, saanut yhden tasurin, ja hävinnyt viimeisimmän. Loukkaantumisesta parantuva todellinen mestari Figueiredo ei tietenkään pitänyt UFC:n päätöksestä järjestää kyseinen ottelu, mutta toisaalta UFC ei organisaattorina juurikaan ylimääräisiä odottele päätöksissään.

Alexandre Pantoja on ottelun varamies, mikäli Moreno tai Kara-France joutuu perumaan kohtaamisen.

Tietysti raskaansarjan moukaroinnit kiinnostavat aina, ja tätä UFC 277 -tapahtuma tarjoaa Derrick Lewisin ja Sergei Pavlovichin esittämänä. Molemmat miehet kuuluvat raskaansarjan noin kymmenen parhaan ottelijan joukkoon. 37-vuotias Lewis on kamppaillut UFC:ssä 2014-vuodesta saakka, kun taas 7-vuotta nuorempi Pavlovich teki UFC debyyttinsä vasta vuonna 2018. Tässä siis kokemus ja nuoruus ottavat toisistaan mittaa – sekä tietysti Yhdysvallat ja Venäjä.

Tapahtumassa taistelevat myös muun muassa Alexandre Pantoja vs Alex Perez kärpässarjassa. Myös Magomed Ankalaev ja Anthony Smith löytävät itsensä häkistä illan aikana. Muitakin otteluita löytyy, mutta nostimme itse ylös ne mielenkiintoisemmat tarkempaan tarkasteluun tässä vaiheessa.

Vedonlyöntivinkit ja kertoimet UFC 277 -tapahtumaan

Nyt kun lähtöasetelmia ja faktoja on saatu vähän purettua pöydälle, on aika miettiä hiukan tarkemmin kuinka mainituissa otteluissa tulee todennäköisesti käymään.

Ensinnäkin Julianna Penan ja Amanda Nunesin ottelu on jännittävä monelta saralta. Heidän viime ottelussaan, jonka Julianna Pena vei yllättäen silloista mestaria vastaan. Nunes oli ollut erittäin suvereeni ottelija ennen sitä. Tämä ottelu oli kuitenkin erilainen, ja nyt 34-vuotias Nunes oli epätavallisen hidas. Kyse onkin lähinnä siitä, pystyykö Nunes löytämään oman huippuforminsa takaisin, vai alkaako ikä jo painamaan sen verran? Toki tässäkin ottelussa kertoimet ovat tärkeä tekijä vedonlyönnin kannalta, mutta laittaisimme itse rahamme Julianna Penan puolesta tähän otteluun tilanteessa, jossa kertoimia ei oteta huomioon. Pena on pari vuotta nuorempi ottelija, ja tuntuu kaikin puolin vikkelämmältä ja älykkäämmältä taistelijalta. Nunes sen sijaan on luottanut läpi uransa raa’an voiman ja kokonsa käyttöön. Mikäli Pena siis selviytyy alun tykityksestä, pitäisi ottelu kallistua jokainen sekunti enemmän hänen puolelleen.

Brandon Morenon ja Kai Kara-Francen toisesta kohtaamisesta tulee erittäin mielenkiintoinen. On nimittäin huhuiltu, että puolustava mestari Figueireido vaihtaa painoluokkaansa ylöspäin, ja täten kumpikin UFC 277 -illan ottelijoista on hyvin todennäköinen mestari tulevaisuudessa.

Tästä tulee varmasti erittäin tasainen ottelu, joten lähtisimme veikkaan tähän vain jos jompikumpi ottelija saa selkeästi kivemmat kertoimet. Kai Kara-France lähtee otteluun varmastikin pienoisena haastajana, vaikka hänen viimeaikainen otteluhistoria on todella vakuuttava. Morenoa pidetään toisaalta oman painoluokkansa parhaana ottelijana jo nyt, vaikka mestaruus vielä puutuukin.

Me itse valitsisimme siis vetokuponkiin ottelijan jonka kertoimet ovat paremmat.

Raskaansarjan ottelussa Lewis vastaan Pavlovich laittaisimme venäläisen voittamaan ottelun, sillä UFC:ssä usein ikä ja kokemus ovat vähemmän tärkeitä, kuin nuoruus, nopeus ja vahvuus. Tämä on statistinen fakta, josta kerromme tarkemmin ”Kuinka lyödä vetoa UFC:ssä” -artikkelissamme.

Laittaisimme siis tässä ottelussa Pavlovichin voittamaan, joskin Lewisin kotietu jenkkilässä saattaa olla elintärkeä, ja tekee ottelusta varmastikin tasaisemman, kuin sen ehkä pitäisi teoriassa olla. Tässä siis pientä yllätysmomentumiakin voidaan hakea Lewisin puolelle, joskin pidämme sitä melkoisen riskinä vetona.

Vedot suoraan MMA-otteluihin LV BETiltä

Vedot ja kilpailukykyiset kertoimet löydät aina LV BETin vedonlyöntiportaalista. MMA eli Mixed Martial Arts on yksi mielenkiintoisimpia vedonlyöntitapahtumia maailmassa. Kirjoitamme urheilublogissamme paljon UFC ja MMA-aiheisia artikkeleita myös jatkossa!

UFC-taisteluilta voidaan jälleen kerran odottaa uskomattomia suoritteita myös UFC 277 -tapahtumassa, ja toivomme vedonlyöjille onnea.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *