ATP Masters 1000 Paris

ATP Masters 1000 Paris

ATP World Tour - Rolex Paris Masters 2022Miesten ATP:n tennis tulokset ovat US Openin jälkeen mielenkiintoisessa tilanteessa, mitä tulee pelaajien rankingsijoituksiin ja loppukalenterin turnausten ennakoihin. Seuraavassa tekstissämme käymme lävitse 29. lokakuuta alkavaa ATP-touriin kuuluvaa Pariisin Masters turnausta vedonlyöntivinkkeli mielessä.

Jos pidit lukemastasi artikkelista, löydät lisää urheiluanalyysejä täältä LV BETin urheilublogistamme. Vedot taas jokaiseen tenniksen tärkeään turnaukseen saat kiinnitettyä LV BETin vedonlyöntisivustoltamme!

  • ATP Masters 1000 Paris: Novak Djokovic, Daniil Medvedev vai uusi mestari?
  • Parhaat vedonlyöntivinkit ja kertoimet LV BETin asiantuntijoilta
  • LV BET tarjoaa vedot kaikkiin ATP-tennisotteluihin läpi kauden

Voittaako hallitseva mestari Novak Djokovic jälleen Pariisissa?

Kovan kenttäpinnan Pariisin tennisturnauksessa on pelattu ensimmäistä kertaa jo vuonna 1969. Nykyisin pääpotti liikkuu siellä kolmen miljoonan euron paikkeilla, eli paikalle saapuu varmasti ATP-maailman eliitti. Pariisi on yksi ATP Tour 2022 -kalenterin kohokohtia, etenkin kun pelaajat ovat nyt levänneet Yhdysvaltain avointen jälkeen sopivasti, mutta kausi on edelleen auki.

Juuri hiljattain käytiin lävitse tenniskalenterin viimeinen Grand Slam turnaus, eli US Open. Tämä niin ikään kovan kenttäpinnan suurturnaus antaa meille paljon vinkkeleitä, ja myös ATP-rankingit ovat nyt päivitettyjä tämän jäljiltä.

Kärkipaikat ovat vaihtuneet huomattavasti ATP-tenniksessä. Novak Djokovic, Daniil Medvedev ja Alexander Zverev ovat kaikki siirtyneet kärkipaikoilta, ja uusi sukupolvi on raivaamassa kärkeen. Nimittäin ykköspaikan haltija on nyt espanjalainen Carlos Alcaraz, joka voitti US Openin finaalissa Casper Ruudin. Ennen tätä finaalia miehet pitivät paikkoja 4 ja 7, mutta nyt he löytävät toisensa paikoilta yksi ja kaksi. Myös itse finaali oli huikeaa seurattavaa norjalaisen ja espanjalaisen välillä.

Kolmantena ATP rankinglistalla on edelleen vanha kettu Rafael Nadal, joka putosi US Openissa 16 parhaan joukossa kenties yllättäenkin Yhdysvaltalaista Frances Tiafoea vastaan erin 3–1. Rafael Nadalin suoritus oli kuitenkin suhteellisen hyvä verrattaessa muihin korkean rankingin pettymyssuorituksiin, ja konkarin sijoitus on edelleen numero kolme.

Daniil Medvedev, joka siis lähti US Openiin miesten ykkösenä, putosi niin ikään 16 parhaan joukossa Nick Kyrgiosia vastaan. Australialainen pystyy toki parhaana päivänään voittamaan maailman parhaat, mutta Medvedeviltä odotettiin silti isompaa tekoa US Openissa. Saksan Alexander Zverev putosi Rafael Nadalia vastaan, eikä vakuuttanut juurikaan turnauksessa. Täten hän putosi paikalle 5 sijoitukselta kaksi.

Eniten rankingpisteitä menettivät Daniil Medvedev ja Novak Djokovic. Eniten puolestaan pisteitä keräsivät tietysti Carlos Alcaraz ja Casper Ruud. Etenkin norjan Casper Ruud nousi viisi tennis ranking sijoitusta ylöspäin, joka oli hyvä veto 23-vuotiaalta norjalaiselta.

Mutta rankingsijoitukset eivät tietenkään ole ainoa määrittävä tekijä, kun lähdetään miettimään vetoja tenniksessä. US Open on vain Masters Paris -turnauksen lisäksi kovan kenttäpinnan alusta, joten tämä Grand Slam turnaus antaa normaalia enemmän osviittaa tulevasta.

ATP rankingin sijalla 51 löytyy suomen Emil Ruusuvuori ATP listoilta. US Open oli niin ikään häneltä pettymys, pudoten suoraan erin 3–0 brittiläistä Jack Draperia vastaan, jonka piti lähtökohtaisesti olla hyvin tasainen ottelu.

Vedonlyöntivinkit- ja kertoimet ATP Masters 1000 Paris -tennisturnaukseen

Voidaan lähtökohtaisesti olettaa, että ainakin Daniil Medvedev lähtee varmasti hakemaan parempaa tulosta nyt ATP Paris Masters -turnauksesta, kuin mitä US Openissa tapahtui. Sama pätee varmasti myös eritoten Alexander Zvereviin, sekä myös ATP Paris 2021 voittaja Novak Djokoviciin. Kaverit ovat kuitenkin olleet ATP-rankingin kärkipaikoilla lähes koko kauden ajan, eikä yksi epäonnistunut Grand Slam -turnaus kerro näiden pelaajien tasosta todellisuudessa.

Daniil Medvedev on kisakieltojen vuoksi ollut melkoinen kysymysmerkki viime aikoina, joten emme välttämättä lähtisi laittamaan rahoja hänen voittoonsa, elleivät kertoimet tue tätä positiivisesti.

Rafael Nadal on aina yhtä vahva haku jokaiseen voittoon, mutta hänen osallistumisensa on vielä vaakalaudalla Pariisin suhteen.

Tällä hetkellä kovin hyviä kertoimia ei välttämättä saada Carlos Alcarazin tai Casper Ruudin voittoihin, joten välttäisimme näiden tuoreiden rankinglistojen haltijoiden vedonlyöntiä.

Tennis säännöt Pariisissa menevät niin, että 3 erävoittoa riittää voittoon. Tämä on hyvä pitää mielessä, sillä vetoja voidaan laatia otteluvoiton lisäksi tarkemmin erä kerrallaan formaatissa. Tällaiseen vetoon vaaditaan hivenen enemmän tennistietämystä.

Varmaan vetoon ottaisimme itse siis tässä kohtaa Rafael Nadalin ja Daniil Medvedin. Riskivedoksi laittaisimme ehdottomasti ATP-tenniksen mustan hevosen, eli italian Jannik Sinnerin. Olisi eritoten mielenkiintoista nähdä Jannik Sinner vastaan Casper Ruud tai Carlos Alcaraz – tässä vaiheessa laittaisimme kovan riskivedon italialaiselle. Kovaa tahtia nousee myös 26-vuotias Karen Khachanov, joten suosittelemme pitämään silmällä tätä kaveria.

Vedot kaikkiin miesten ATP-tennis turnauksiin LV BETiltä

LV BET tarjoaa erittäin laajan skaalan erilaisia vaihtoehtoja, kuinka lähestyä ottelua vedonlyönnin kannalta. Jos esimerkiksi tiedät, että tietty pelaaja on hyvä aloittamaan, voit lyödä vetoja ns. ässäaloituksista. Jos taas etsit laajempaa ja helpompaa vetoa, voit ottaa suoraan otteluvedon, turnausvoittovedon, tai esimerkiksi ”tulosvedon”, eli tässä vaiheessa täytyy tietää tarkka erävoittomäärä.

Myös tasoitusvedot ovat hyvin suosittuja tenniksessä, kun tasoerot ovat näkyvämmät.

Luo oma LV BET asiakastili jo tänään, ja voit ottaa osaa vedonlyömiseen! Täältä urheilublogista löydät analyysit, joissa pureudutaan viimeaikaisiin tennistuloksiin.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *