A tenisz Mercedes Cup fogadási tippek

A tenisz Mercedes Cup fogadási tippek

A Stuttgart ATP Open vagy szponzorációs okokból Mercedes Cup az ATP Tour 250-es sorozatának egyik állomása most már hosszú évek óta. 1916 óta a németországi Stuttgart városában rendezik meg minden évben. Egészen 2015-ig egyik salakos ATP tenisz torna volt a Mercedes Cup, onnantól kezdve viszont már füvön játsszák. Az összdíjazása több mint 700 ezer dollár minden évben és az egyetlen olyan tenisz versenyről van szó, ahol a pénzdíj mellett a győztes egy Mercedest is kap ajándékba.

Egy héttel a French Open befejeződése után rendezik egy ideje már, így szinte a teljes ATP világelit felvonul itt, elég ha csak megnézzük az elmúlt 5-6 év győzteseinek névsorát. De kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire lehet fogadni a tenisz Mercedes Cup vonatkozásában az idei évben? Akkor böngésszük tovább az LV BET sportfogadási oldalát, ahol számtalan fogadási tipp mellett tenisz fogadási tanácsokat is fogunk találni! Most pedig megmutatjuk:

  • A Stuttgart ATP tornáját
  • A legjobb fogadási tippeket
  • És az LV BET fogadási ajánlatát

A Stuttgart ATP tornájának bemutatása

2022-ben a tenisz Mercedes Cup június hatodikán kezdődik majd Stuttgartban és június 12-én fejeződik majd be. Teljes egészében füvön játsszák majd, és 28 egyéni játékos valamint 16 páros fog megmérkőzni az idei évben közel 800 ezer eurót elérő pénzdíjakért. Ha onnantól nézzük az eseményeket, hogy 2015-ben műfüves pályára váltottak salakról, azt láthatjuk, hogy olyan nevek nyertek itt korábban, mint Rafael Nadal, aki egyébként előtte még salakon is többször diadalmaskodni tudott, vagy Dominic Thiem és Lucas Pouille. 2018-ban nagyot villant itt Roger Federer, 2019-ben Berrettini nyert, 2021-ben pedig Marin Cilic.

Az idei tenisz Mercedes Cup vonatkozásában nagyon érdemes figyelni tehát Nadalra, Thiemre, de Felix Auger-Aliassime is érdekes lehet a nézők számára, hiszen a kanadai játékos az elmúlt két Stuttgart ATP tornán egyaránt döntőt játszott, amit mindkét alkalommal el is veszített. Azt is érdemes figyelembe venni, hogy ez már egyébként egy műfüves torna és nem salakos, tehát például Nadal salaktapasztalata nem nagyon fog számítani. De nézzük is meg, hogy melyek a legjobb fogadási tippek a Stuttgart ATP Mercedes Cup tenisz tornájára!

Fogadási tippek és szorzók a 2022 Stuttgart ATP tornájára

A tenisz általánosságban a legnépszerűbb egyéni sport a fogadók körében és sűrűn szokták ajánlani a kezdőbb fogadók számára már csak azon egyszerű oknál fogva is, hogy teniszben szimplán két kimenetelre lehet csak fogadni. A legnépszerűbb fogadási piac tenisz esetén a meccs győztesének megfogadása, de a Stuttgart ATP torna vonatkozásában érdemes megfontolni a végső győztesre való fogadást is, hiszen Nadal sikerére vagy Auger-Aliassime győzelmére is van értelme fogadni a korábbiak alapján. A speciális piacok közül a szettekre történő fogadást az első körökben javasoljuk, ahol azért még komolyabb különbség is felmerülhet egyes teniszezők között.

Abban is elég biztosak lehetünk, hogy Nadal, Medvegyev, Tsitsipas és Zverev is menni fog egy-két kört biztosan, tehát a Stuttgart ATP tenisz torna kapcsán mindenképpen érdemes már az első körökben beszállni. Itt érdemes fogadni az alatta/felette piacokra is, hiszen ezeknél a sztároknál elég ritkán fordul elő, hogy már az első körökben komolyabban megizzadnak. De még mielőtt eljönne az első kör, bátran vágjunk bele egy végső győztes fogadásba is, hiszen olyan jó szorzókat érhetünk el, hogy akár 2-3 versenyzőt is megfogadhatunk és még úgy is profittal fogunk zárni, ha nyerünk!

Fogadások a 2022-es Stuttgart ATP Mercedes Cup tenisztornára LV BET-nél

A tenisz messze az egyik legnépszerűbb sportág a sportfogadás világában. Ezt nagyon jól tudják az LV BET-nél is, ahol számtalan különféle fogadási eseményt kínálnak erre a sportágra, elég ha bármilyen időpillanatban felkeressük az egyik legnagyobb és legnépszerűbb online bukmékernek számító LV BET oldalát és láthatjuk, hogy nagyjából minden aktuálisan zajló és közeljövőben megrendezésre kerülő versenyre tehetünk majd fogadásokat. Nincs ez másként a Stuttgart ATP tenisz torna vonatkozásában sem, ahol már most megtehetjük téteinket a végső győztes tekintetében is.

Ami különösen jó, hogy a bukméker már az elején gondol a speciális piacokat kedvelőre, így minden meccs vonatkozásában bőven találunk extrább fogadási lehetőségeket is, szettre való fogadásokat, de például fogadhatunk adogatásokra is. Azt javasoljuk tehát mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET oldalát és maga győződjön meg arról, hogy milyen komoly kínálat érhető el ezen az oldalon!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *