Volleyball National League fogadási tippek

A volleyball azaz a röplabda nem tartozik az elsőszámú csapatsportok közé, de mégis komoly rajongói bázisa van szerte a világon és a fogadók körében is. A sportági szövetség, az FIVB szervezi meg a VNL néven is futó tornát minden évben, azóta, hogy még 2017-ben teljesen átalakították a válogatott csapatok közötti versenyzési rendszert. A Volleyball National League azaz a VNL lépett az 1990-től 2017-ig megrendezett World League helyébe. A standard röplabda szabályok szerint játsszák a válogatottak a mérkőzéseket, úgyhogy aki valamennyire konyít a röplabdához, annak tökéletes fogadási lehetőségeket kínál ez a torna! De milyeneket? Azt javasoljuk, hogy mindenki böngéssze az LV BET sportfogadási blogjának tanácsait és fogadási tippjeit, amelynek segítségével könnyedén lehet majd a VNL-re is fogadni! Most pedig nézzük:

  • Miről is szól a VNL tornája
  • Melyek a legjobb Volleyball National League fogadási tippek
  • Mit kínál fogadásra az LV BET a VNL-re

A Volleyball National League röplabda torna teljeskörű bemutatása

A 2022-es FIVB Volleyball National League azaz VNL röplabda torna a negyedik kiadása lesz a sportági szövetség által szervezett sorozatnak, mert bár 2018-ban volt az első torna, egy-két váratlan esemény meghiúsította két VNL megrendezését is. Az első kört a 2022-es tornán június 7. és július 10. között rendezik majd, míg a döntő körre július 20. és július 24. között fog sor kerülni. 16 csapat vesz majd részt a tornán 4 regionális szövetség részéről és hat különféle helyszínen fognak majd egymás ellen játszani a standard röplabda szabályok szerint. Mivel a 2021-es VNL-ben nem volt sem feljutás, sem kiesés, így majdnem pontosan ugyazok a csapatok fognak idén is küzdeni, mint tavaly, annyi kivétellel, hogy Oroszország nem vehet már részt a tornán.

Ez azért majd jelentősen megváltoztatja az esélyeket is, hiszen 2018-ban és 2019-ben is Oroszország nyerte meg a tornát, előbb Franciaországot, utóbb az Egyesült Államokat söpörték el a döntőben. 2021-ben Olaszországban viszont Brazília diadalmaskodott nagy meglepetésre a lengyelek legyűrésével. Értelemszerűen a VNL tornáján vannak gyengébb csapatok is, amelyek jelentősen rosszabb játékerőt képviselnek társaikhoz képest, így fogadni is bőségesen lehet majd fixebbnek tűnő és komoly rangadót jelentő meccsekre is. De nézzük, melyek a legjobb fogadási tippek a Volleyball National League röplabda tornájára!

Fogadási tippek és szorzók a 2022-es Volleyball National League mérkőzéseire

Röplabda tekintetében valamivel kevesebb fogadási piac érhető el a fogadók számára, mint mondjuk egy labdarúgásnál, de így is azért bőségesen van miből választani. Nem meglepő módon röplabda tekintetében és a VNL-nél is a legnépszerűbb fogadás a meccs győztesének megfogadása, de egy Volleyball National League tekintetében sokan szoktak azért fogadni mondjuk arra, hogy ki lesz a torna végső győztese. Jelen esetben nem nyúlunk nagyon mellé, ha a brazilok, franciák, amerikaiak hármasából választjuk ki azt, aki szerintünk nyerhet a végén.

Az olyan csapatok, mint mondjuk Bulgária, Kanada vagy Ausztrália lehetőséget teremtenek arra, hogy találjunk már az első körben fixebb meccseket, hiszen ezen csapatok azért nem tartoznak a legerősebbek közé a röplabda élvonalában. Érdemes azt is megfontolni, hogy egyes meccsek vonatkozásában speciális fogadási piacokat is kipróbálunk, hiszen az összesített pontok piaca vagy éppen a hendikepes szettfogadás is komoly szorzókat szokott kínálni.

Fogadások a VNL 2022-es tornájára az LV BET-nél

A röplabda nemzetközi szinten egyik legjobban jegyzett tornája a Volleyball National League, úgyhogy nem meglepő, hogy a fogadóirodák elég sok fogadási lehetőséget biztosítanak hozzá. Nincs ez másként az egyik legnépszerűbb és legnagyobb fogadóiroda, az LV BET esetén sem, amely sok tucat fogadási piacot kínál erre a tornára, kezdve a végső győztes fogadásától és a meccsek győztesének megfogadásától egészen a szettes fogadásokig vagy éppen a hendikepes piacokig.

A 2022-es Volleyball National League vonatkozásában a végső győztes tekintetében a legjobb szorzókat a brazilok, amerikaiak, lengyelek és franciák vonatkozásában kaphatjuk, tőlük azért az első körökben nem annyira számítunk vereségekre sem. De minden VNL meccsre van bőségesen speciális fogadási piac, a brazilok mindig jó lehetőséget biztosítanak a szettes fogadásokra is. De még mire lehet fogadni? Javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET online bukmékerének oldalát és böngéssze át a teljes, VNL-re vonatkozó fogadási kínálatot és tegye meg tétjeit még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *