A WRC 2022 Rally Estonia fogadási lehetőségei

A WRC 2022 Rally Estonia fogadási lehetőségei

FIA World Rally Championship round Rally Estonia 2022A World Rally Championship, azaz WRC a rally világában a legmagasabb szintű nemzetközi versenye, sofőrök, navigátorok, gyártók és csapatok között. Alapvetően általában 12 különböző verseny kerül lebonyolításra egy világbajnokság során, amely versenyek 15-25 különféle szakaszból állnak. A WRC 2021 világbajnokság győztese egyébként a már 8. világbajnoki címét szerző francia, Sébastien Ogier lett, Julien Ingrassa pedig 8. navigátori világbajnokságát nyerte meg. A Rally Estonia Észtország egyértelműen legnagyobb motorsport eseménye, amelyhez még specifikusan utakat is építettek, hogy mindent kielégítő verseny legyen. Ennek köszönhetően kerültek be 2020-ban a WRC sorozatba és így a WRC Calendar 2022 része már az itteni futam.

Ha a Rally Estonia results azaz eredmények között böngészünk, akkor láthatjuk, hogy az első észt WRC futamot 2020-ban Ott Tanak nyerte, az Estonia Rally 2021 győztese pedig Kalle Rovanpera lett. A WRC autó kategóriájában is komoly a verseny évről évre, legutóbb a Toyota lett a győztes. De ha kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes egy rally versenyen fogadni és az idei észt futamtól mit várhatunk, akkor azt javasoljuk mindenkinek, hogy olvassa tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol sok tipp és jó tanács mellett érdekességeket is lehet találni! A következőkről lesz majd szó:

  •  Az észt raliról és a 2022-es kiadásról
  • Fogadási tippekről és szorzókról
  • Az LV BET által kínált fogadási lehetőségekről

A WRC 2022 Rally Estonia bemutatása

A Rally Estonia 2022-es kiadása a WRC sorozat berkein belül a 13 verseny közül hetedikként kerül majd megrendezésre július 14. és július 17. között. Az idei észt verseny 24 szakaszból áll és Tartu városa mellett kerül megrendezésre. A 24 szakasz során 314 kilométer távolságot kell majd a pilótáknak leküzdeni. Ami óriási érdekességet kölcsönöz a versenynek az a tény, hogy a Rally Estonia első WRC kiadását megnyerő észt Ott Tanak már nyert az idei sorozatban WRC versenyt, ahogy a második észt WRC versenyt megnyerő Kalle Rovanpera is diadalmaskodott már itt. Összességében tehát az észt verseny nem csak egy egyszerű verseny a világbajnokságban idén, hanem meghatározó lehet a végső siker szempontjából is.

Az egykori világbajnok Ott Tanaknak egyébként annyira nem megy idén, 462 nap után nyertek legutóbb a szardíniai ralin egy versenyt. De jobb is, ha most megnézzük, hogy mire érdemes fogadni az idei észt rallyn!

Fogadási tippek és szorzók a WRC 2022 Rally Estonia versenyére

A WRC egyértelműen a rally világának legnagyobb versenye, így nem csoda, hogy minden nagyobb bukmékernél találunk fogadási eseményeket. A fogadási lehetőségek között alapvetően az adott versenyre való győztes személyének fogadása áll az első helyen népszerűségben, de sokan szoktak fogadni a világbajnoki cím sorsára is. Szintén érdemes megemlíteni azt, hogy a nagy ralirajongók szoktak fogadni például arra is, az egyes futamokon ki diadalmaskodik, illetve melyik autógyártó autója lesz majd a végén ott az első helyen. A WRC 2022 Rally Estonia vonatkozásában a WRC 2022 idei eredményei is jelentősen befolyásolják a tippeket. 

Mert alapvetően Kalle Rovanpera és Sébastien Loeb lenne a legnagyobb esély a győzelemre, de érdemes megfontolni azt is, hogy Ott Tanakra tippelünk, aki már nyert egyet a szezonban, ráadásul ez neki a hazai pályája. Ahol egyébként már az első WRC futamon diadalmaskodni is tudott.

Fogadások a WRC 2022 Rally Estonia versenyére az LV BET oldalán

Miután a WRC a Forma-1 után a második legnépszerűbb autósportnak számít, így nem csoda, hogy az olyan népszerű és nagy sportfogadási oldalak, mint az LV BET, szintén kiemelten foglalkoznak vele. Számtalan fogadási lehetőséget találunk a WRC sorozatának minden versenyére és nem csak a győztesre tippelhetünk. Az idei Rally Estonia vonatkozásában a fő tipp értelemszerűen az LV BET-en is az, hogy Kalle Rovanpera fog nyerni majd a végén, de ha megnézzük Ott Tanak szorzóját, akkor láthatjuk, hogy az észtnek is elég nagy esélye lehet majd a végén a győzelemre.

De nem is mutatjuk be az összes fogadási lehetőséget, akit érdekel a WRC fogadás, annak azt javasoljuk, hogy keresse fel az LV BET fogadási oldalát, ahol tippek mellett számtalan WRC érdekességet is lehet olvasni az LV BET sportfogadási blogján.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *