A kosárlabda világbajnokság selejtezőinek fogadása

A kosárlabda világbajnokság selejtezőinek fogadása

FIBA Basketball World Cup 2022 - A kosárlabda világának egyik legnagyobb nemzetközi eseménye, a FIBA World Cup, azaz a világbajnokság 2023-ban, három ország megosztott rendezésében kerül majd megrendezésre a Fülöp-szigeteken, Japánban és Indonéziában. És bár a kosárlabda palánk vagy éppen a felfestés minimálisan más, mint mondjuk egy magyar bajnokin vagy egy NBA találkozón, a lényeg, hogy pattogni fog a labda és a rajongóknak oly kedves hangot fog majd kiadni a kosárlabda cipő. A FIBA kosárlabda szabályok szerint megrendezésre kerülő tornára már hosszú ideje zajlanak a selejtezők szerte a világon, így Európában is.

A kosárlabda világbajnokság selejtezőiben 39 európai csapat indult harcba 12 helyért, egy négylépcsős selejtezősorozatban. Az első két lépcsőben az előselejtezőkön a leggyengébbnek számító európai csapatok játszottak egymással és végül a hosszú sorozat végén 8 csapat került be a második szakasz első körébe, ahol az EuroBasket 2022-re kijutott 24 csapat mellé csatlakozott a 8 előselejtezős győztes. De ha kíváncsiak vagyunk arra, hogy hogyan folytatódtak a selejtezők és ezekre hogyan lehet fogadni, akkor mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol a selejtezők bemutatása mellett nagyszerű fogadási tippeket és tanácsokat is kínálunk! A következőkben szó lesz tehát:

  • A kosárlabda világbajnokság selejtezőinek állásáról
  • Fogadási tippekről és szorzókról
  • Az LV BET által kínált fogadási lehetőségekről

A kosárlabda világbajnokság európai selejtezőinek állása

Ahogy a bevezetőben volt róla szó, a kosárlabda világbajnokság európai selejtezőinek második szakaszában az EuroBasket 2022 résztvevő 24 csapata mellé került be a 8 előselejtezős győztes. Ez a 32 csapat négy nyolccsapatos csoportba került besorolásra, ahol oda-visszavágós meccseken döntik el, hogy ki legyen az a 24 gárda, amelyik bejut majd még a második szakasz második körébe, ahonnan majd kikerül a 12 világbajnoki szereplő. A 8 csoport többségében már eldőltek a küzdelme, így például az A-csoportban eléggé valószínű, hogy Szlovákia négy vereségével már nem lesz tényező a továbbiakban.

A B-csoportban már meg is van a három továbbjutó, de a C-csoportban például nagy kérdés, hogy a horvátok képesek lesznek-e bejutni a svédek előtt a második körbe vagy sem. De jó lehetőséget kínál a fogadóknak a D-csoport is, ahol az utolsó helyezett lengyelek valószínűleg képesek lesznek majd odaérni a továbbjutó pozíciókba. De lássunk is még néhány jó fogadási tippet és szorzót!

Fogadási tippek és szorzók a kosárlabda világbajnokság európai selejtezőire

A FIBA kosárlabda világbajnokság európai selejtezősorozatának következő mérkőzéseire június harmincadikától kezdődően néhány nap alatt kerül sor és ez számtalan nagyszerű kosárlabda fogadási lehetőséget is jelent. Példának okáért ott az E-csoport, amelyben Magyarország július elsején fogadja majd Portugália csapatát hazai pályán és óriási meglepetés lenne, ha nem a magyarok nyernék a meccset. De az F-csoportban is vannak ígéretes fogadási lehetőségek, hiszen nagyon meglepődnénk, ha a litvánok nem tudnának Bulgáriában nyerni, vagy ha a G-csoportban a spanyolok nem húznák be a hátralévő két meccsüket.

Jó szorzót és fogadási lehetőséget kínál a H-csoport, amelyben Hollandia július negyedikén hazai pályán fogadja Olaszország csapatát és nagyon jót kasszírozhatunk azzal, ha az olaszok idegenbeli sikerére fogadunk. Szóval a selejtezők nagyon jó fogadási lehetőségeket kínálnak, van itt bőven ki-ki meccs, de fix meccseket is könnyedén találhatunk a kínálatban.

Fogadások a kosárlabda világbajnokság európai selejtezőire az LV BET oldalán

Tekintve, hogy a nemzetközi kosárlabda világában a FIBA világbajnokság az egyik legizgalmasabb torna, így nem csoda, hogy az egyik legismertebb és legnépszerűbb online fogadási oldal, az LV BET is kínál fogadási lehetőségeket a selejtezőkre. Nem csak egy-egy egyszerű piaccal, de sok más specialitással is várják a fogadókat az összes június végi és július elejei selejtezőn. Nagyon jó, fix szorzónak tűnik a litvánok vagy éppen a spanyolok sikere, de meglepően jó szorzót ígér az is, ha a csehek bravúros győzelmet aratnának a bosnyákok ellen.

De nagyon sok a csapat és rengeteg a jó mérkőzés, úgyhogy mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET oldalát és maga böngéssze át a teljes kínálatot. Lesz itt bőségesen mindenféle piac és az LV BET sportfogadási blogján még számtalan nagyszerű fogadási tippet is találhatunk a meccsekhez!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *