A Diamond League Stockholm fogadási lehetőségei

A Diamond League Stockholm fogadási lehetőségei

DN Galan - Stockholm Diamond League 2022Az atlétika világának egyik kiemelkedő versenysorozata a World Athletics által szervezett Diamond League avagy atlétika gyémánt liga. A Diamond League 2022 szezonja 12 versenyből és egy úgynevezett döntőből áll. A versenyek különböző városokban kerülnek megrendezésre, így például az első IAAF Diamond League verseny a 2022-es sorozatban a katari Dohában került megrendezésre még májusban, az utolsó versenyre pedig majd szeptemberben Zürichben kerül sor. Az atlétika versenyszámai közül mind képviselteti magát a versenyeken, de érdekesség, hogy nem minden versenyen pont ugyanazok a számok vannak jelen. Eredetileg jóval több versenyszám volt a sorozatban, de végül lecsökkentették, hogy két órás televíziós formátumot tudjanak összehozni.

Apropó, televíziós formátum, a Diamond League az atlétika hu azaz a magyar atlétika világában is nagyon népszerű, így várhatóan a Diamond League Stockholm viadala is nagyon várt a magyar szurkolók és bennfentesek között. A stockholmi verseny 2022. június 30-án kerül majd megrendezésre a svéd fővárosban, BAUHAUS-galen néven. 7 férfi és 7 női versenyszámban fognak majd küzdeni a versenyzők, úgyhogy bőven lesz fogadási lehetőség is. Kíváncsiak vagyunk rá, hogy mire érdemes fogadni? Olvassuk tovább az LV BET sportfogadási blogját, ahol számtalan fogadási tipp mellett jó tanácsokat és érdekességeket is bemutatunk. A következőkben szó lesz:

  • A stockholmi viadal bemutatásáról
  • A legjobb fogadási tippekről a Diamond League svéd viadaláról
  • Az LV BET kínálatáról a gyémánt liga kapcsán

A Diamond League Stockholm viadalának részletes bemutatása

2022 június 18-án a svéd fővárosban, Stockholmban kerül megrendezésre a Diamond League azaz a Gyémánt Liga sorozatának 8. viadala. A versenyt eredetileg először 1967-ben rendezték meg, és egészen 2010-ig az IAAF Super Grand Prix sorozatának része volt, azóta pedig a Diamond League versenyek közé tartozik. A verseny története során háromszor állítottak fel itt világrekordot, legutóbb 1997-ben, amikor Wilson Kipketer Dániából futott világcsúcsot 800 méteren. Szinte minden atlétikai versenyszámban rendeznek itt versenyeket, így a férfiaktól többféle futó- és dobószámban, de a nőknél is van bőségesen verseny.

A Bauhaus-galen történetében azért már bőven volt itt mindenféle atlétikai versenyszám, de a televíziós követelményeknek megfelelően jelentősen lecsökkent az események száma. Az idei sorozatban 7 női és 7 férfi versenyszám kerül majd megrendezésre, rendkívül komoly felhozatallal a versenyzők tekintetében. Pontosan ezért is érdemes fogadni a versenyre, úgyhogy meg is nézzük a legjobb fogadási tippeket!

Fogadási tippek és szorzók a Diamond League Stockholm versenyére

Atlétikában azért bőségesen lehet fogadni, hiszen számtalan versenyszám van a férfiaknál és a nőknél egyaránt. Alapvetően itt kevesebb a speciális fogadási piac, főleg az egyes versenyszámokban az előfutamok és a döntők győztesére fogadnak a legtöbben. Persze érdemes és lehet arra is fogadni, hogy lesz-e világrekord vagy éppen versenyrekord, de a legkönnyebb megtippelni, hogy ki nyer melyik futamban.

A Diamond League sorozatának idei korábbi eredményei segítenek azért megtippelni, hogy kik lehetnek nagy esélyesek. Így például a férfiaknál van értelme fogadni a 100 méteres síkfutásban a Dohában is nyertes Bromell Trayvonra vagy Kerley Fredre, de a női 1500 méter is nagyszerű fogadási lehetőségeket kínál a kenyai és etióp futóknak köszönhetően. Mi úgy látjuk, hogy Tsegay Gudafnak komoly esélye lehet például a végső győzelemre. De nézzük, hogy mit kínál az LV BET platformja a Diamond League Stockholm versenyére!

Fogadások a 2022-es Diamond League stockholmi versenyére

A sportágak királynője egyértelműen az atlétika, nem csoda, hogy az egyik legismertebb és legnépszerűbb fogadóiroda, az LV BET is minden nagyobb és ismertebb versenyre kínál fogadási lehetőségeket. A legtöbb fogadási lehetőség alapvetően az egyes futamok győzteseire vonatkozik, de bőven van lehetőségünk például az előfutamokra is fogadni. És azért az LV BET szorzóiban is látszik az, hogy melyik versenyzők mutattak már fel komolyabb eredményt idén a Diamond League korábbi futamaiban. Így a 100 méteres síkfutásban a fentebb említett Trayvon sikere adja a legbiztosabb szorzót, de nagy meglepetés lenne a nők 100 méteres futamában, ha nem Thompson-Herah Elaine nyerne végül.

De igazából annyira sok futam van ezen a viadalon is, hogy mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási platformját és böngéssze át maga a teljes kínálatot. Biztosan találni fog a kedvére való fogadást!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *