Irena Szewińska Memorial fogadási lehetőségek

Irena Szewińska Memorial fogadási lehetőségek

sprinters in the starting blocks during athletics competitionsAz Irena Szewińska Memorial egy éves atlétika verseny, amelyet mindig nyáron tartanak a Lengyelországban található Bydgoszcz városában a Zdzislaw Krzyszkowiak stadionban, így Bydgoszcz Cup néven is szoktak rá hivatkozni. Alapvetően egy nem is túl nagy tornaként kezdte pályafutását, de 2021-ben már az atlétikai Kontinentális Túra sorozatának aranyfokozatú tagja lett. Az atlétika versenyszámai egy az egyben visszaköszönnek a versenyszámok között, hiszen például a férfiak 6 futószámban, a nők 5 futószámban versengenek, de van magasugrás, távolugrás, súlylökés, diszkoszvetés és így tovább. De kik indulnak egy ilyen versenyen és mire érdemes a fogadóknak odafigyelni? Mi azt javasoljuk mindenkinek, hogy böngéssze az LV BET sportfogadási blogját rendszeresen, hiszen itt a verseny bemutatása mellett számtalan érdekességet és nagyszerű fogadási tippet is be fogunk mutatni. 

A következőkben lesz szó:

  • Az Irena Szewińska Memorial 2022 versenyéről részletesen
  • Megnézzük, hogy mire érdemes fogadni
  • Az LV BET sportfogadási oldalának kínálatáról a verseny vonatkozásában

Az Irena Szewińska Memorial 2022 tornájának bemutatása

Az Irena Szewińska Memorial az atlétika hu tehát magyar rajongói számára is különösen érdekes verseny minden évben, amelyet ezúttal június harmadikán bonyolítanak le a lengyel Bydgoszcz városában, innen a másik neve, mint Bydgoszcz Cup. Az idei tornán nem kerülnek teljesen lefedésre az atlétika versenyszámai, hiszen például a nőknél a kalapácsvetésen kívül csak futószámok lesznek, 100m, 400m, 800m és két gátfutószám. A férfiaknál is kevesebb szám lesz majd a megszokottakhoz képest és itt is főleg a futószámok lesznek majd célkeresztben.

Nagyon komoly tornáról van szó, amely ugyan nem hozza azt a szintet, mint mondjuk egy világbajnokság, de például tavaly Christine Mboma Namíbiából a világ tavalyi egyik legjobb eredményével nyert 400 méteren. De Paweł Fajdek kalapácsvető is letette a névjegyét, hiszen ő a torna rekordját döntötte meg 82,77 méteres dobásával. És hát tudjuk, hogy a lengyel atlétikában van egy-két nagyágyú, ők mindig meg is jelennek a Bydgoszcz Cup rendezvényén, valószínűleg az idei évben sem lesz ez másként. De hogy mire érdemes fogadni? A következőkben megnézzük a legjobb tippeket és tanácsokat az Irena Szewińska Memorial 2022 versenyére vonatkozóan!

Fogadási tippek és szorzók az Irena Szewińska Memorial 2022 versenyére

Az atlétika fogadása alapvetően mindig is egy nagyon különleges helyet foglalt el a sportfogadás világában, már csak azért is, mert elég egyedi események fogadásáról van szó. Hiszen a súlylökés vagy kalapácsvetés sosem voltak a legnépszerűbb események. Pont ez jelenti egyébként a nagy lehetőséget a fogadók számára, hogy itt azért bőven lehet jó piacokat találni. Összességében azonban elmondható, hogy a legtöbb atlétika fogadási piac a győztesekre vonatkozik, esetleg arra, hogy az előfutamokból ki jut majd tovább és esetleg még arra is lehet fogadni, hogy lesz-e világrekord vagy mondjuk az adott tornára vonatkozó rekordot megdönti-e valaki.

Az Irena Szewińska Memorial 2022 esetén sincs ez másként, fogadhatunk nagyjából minden bukmékernél az egyes számok győzteseire. Amit érdemes figyelembe venni, hogy nem minden számban indulnak a világ legjobbjai, de mivel a lengyel atlétika krémje ott lesz a kupán biztosan, így például a dobószámokban egyértelműen érdemes a lengyelekre fogadni, ezen a tornán ők szokták uralni azokat a számokat. A futószámokban pedig a világranglista pontok alapján és az idei eredmények alapján elég könnyen meg lehet találni az esélyeseket.

Fogadások az Irena Szewińska Memorial versenyére az LV BET-nél

Az atlétika a sportok királynője, szokták mondani, de az LV BET népszerű sportfogadási oldala is ennek megfelelően kezeli az Irena Szewińska Memorial 2022 versenyét. Minden egyes versenyszámra fogadhatunk, alapvetően főleg a győztes piacok tekintetében, de így is nagyon jó a kínálat. Ha megnézzük a szorzókat, látható, hogy a dobószámok nagy esélyesei a lengyel sportolók, így az ő győzelmüket mindig érdemes szem előtt tartani. A futószámoknál pedig azt láthatjuk, hogy a világranglistán szerzett pontok és az idei eredmények nagyban meghatározzák azt, hogy ki az esélyes az egyes futamokon.

De a kínálat folyamatosan bővül az atlétika és az Irena Szewińska Memorial tekintetében is, így mi azt javasoljuk minden fogadónak, hogy keresse fel az LV BET oldalát és böngéssze át a kínálatot saját maga, hogy megtalálja a legjobb fogadási lehetőségeket.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *