IEM Dallas 2022 fogadási lehetőségek

IEM Dallas 2022 fogadási lehetőségek

IEM Dallas 2022 - Intel Extreme Masters Season XVIIAz IEM azaz Intel Extreme Masters [ER1]  az adott évben mindig az egyik legjelentősebb offline lebonyolítású Counter Strike Global Offensive versenynek számít, amelyen a CS:GO esportjának legnagyobb és legismertebb neve indulnak el mindig. A 16 csapat ezúttal június harmadika és ötödike között küzd majd meg a győzelemért és a pénzdíjakért a dallasi DreamHack Dallas arénájában. Ami igazán különleges az IEM Dallas rendezvényében, hogy ez egy igazi e-sport fesztivál, ahol nem csak Counter Strike torna zajlik majd, de lesz kiállítás, cosplay verseny és folyamatosan különböző rendezvények zajlanak majd a színpadon.

De természetesen azért a CS:GO csapatoké lesz a főszerep, akik az IEM most már 17. versenysorozatában küzdenek majd. Az IEM Dallas az Intel Grand Slam negyedik szezonjának eseménysorozata az idei évben, a pénzdíj pedig 250 ezer dollár lesz majd. De hogy kik játszanak és mire érdemes fogadni? Mindenkinek azt javasoljuk, hogy kövesse az LV BET sportfogadási blogját, ahol sok-sok érdekesség mellett a legjobb fogadási tippeket is megmutatjuk!

A következőkben lesz szó:

  • Az IEM Dallas tornájáról részletesen
  • Mire érdemes tippelni
  •  És mit kínál az LV BET erre az e-sport tornára

Az IEM Dallas 2022 tornájának bemutatása

Az IEM Dallas Counter Strike tornája egyértelműen a legnagyobb eseménynek számít az e-sportok tekintetében az idei évben Dallasban, nem csoda, hogy a torna valójában egy hatalmas e-sport ünnep lesz június 3. és 5. között. A 250 ezres összdíjazást a megszokottaknak megfelelően osztják szét a legjobb 16 csapat között majd, azaz az első kap 100 ezer dollárt, de még a 16. helyen végzett csapatnak is jut majd 4000 dollár. Az IEM szabályainak megfelelően a tornán kiemeltek mellett selejtezőből felkerült csapatok játszanak majd, a selejtezőket már le is bonyolították. Eszerint például Európából az Entropiq és a MOUZ csapatai kerültek oda a dallasi tornára.

A selejtezők is nagyszerűen vannak összerakva, hiszen az egyes régiós selejtezőkben is vannak kiemeltek, de további selejtezők is, így egy csapatnak azért elég sokat le kell tennie az asztalra, ha be akar jutni az IEM CS GO tornájára. A mezőny egyébként össze is állt, olyan nevek lesznek majd itt, mint a G2 Esports, a FURIA Esports vagy éppen a Natus Vincere. Ahogy általában lenni szokott, a selejtezőkből feljutott csapatoknak már csak a ranglistapontok miatt is valószínűleg kevesebb esélyük van a győzelemre. De nézzük is meg, hogy az indulók közül kire és hogyan érdemes fogadni!

Fogadási tippek és szorzók az IEM Dallas 2022 meccseire

A CS:GO e-sport fogadások minden eddiginél népszerűbbek az online bukmékerek oldalain, bár tegyük hozzá, hogy csak az igazi rajongók és fanatikusok mennek tovább az alapvető piacok fogadásánál. A legtöbben a mai napig egy adott torna végső győztesére, egy meccs győztesére vagy esetleg az adott pálya győztesére tippelnek. Ami különösen jó az e-sportok és így az IEM Dallas fogadása vonatkozásában is, hogy minden meccshez online élő közvetítést találhatunk, tehát ha nem vagyunk még annyira rutinosak, gyorsan felszedhetjük a megfelelő információkat.

Az IEM Dallas 2022 tornáján a G2 Esports és a Ninjas in Pyjamas is esélyesek a győzelemre, de a kiemeléseket és az eddigi teljesítményeket figyelembe véve az Astralis, a Heroic és a Team Vitality csapatai azok, amelyekre érdemes figyelni a végső elszámolásnál is. Főleg, hogy csoportmeccsekkel kezdődik az IEM, ami azt is jelenti, hogy az első körökben találhatunk majd egy-két könnyebb tippet is a kiemeltek és a selejtezőkből bekerültek meccsein.

Fogadások az IEM Dallas 2022 meccseire az LV BET-nél

Az LV BET egy rendkívül népszerű és ismert sportfogadási oldal, amely kiemelten foglalkozik az e-sportokkal is és a számtalan lehetőség között ott van a CS:GO fogadási lehetősége is. Így fogadhatunk az IEM Dallas 2022 tornájára is elég sok piacon, bár itt is a meccsek győzteseinek és a végső győztesnek a fogadása a legnépszerűbb. Az látható az LV BET szorzóiból is, hogy a Team Vitality vagy az Astralis a nagy esélyes a végén, de nem nagyon volt még olyan IEM torna, ahol ne született volna meglepetés.

Gondoljunk csak például az IEM 16. szezonjában a Ninjas in Pyjamas csapatának bravúros teljesítményére. Azt javasoljuk tehát mindenkinek, hogy keresse fel az LV BET sportfogadási blogját és magát a bukméker oldalát és böngéssze át a rendkívül erős e-sport és CS GO fogadási kínálatot!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *