Brazília – Szerbia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Brazília – Szerbia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Brazil - Serbia Group GAhogyan a korábbi világbajnokságokon, úgy a 2022-es katari világbajnokságon is Brazíliát tartják a show sztárjának, és a bukmékerek ismét Brazíliát tekintik a torna favoritjának.

Az útjukban Szerbia áll, amely hihetetlenül visszatért az Euro 2020 selejtezőjében elszenvedett kiesése óta. A kezdeti vélekedésekkel ellentétben tehát a Brazília-Szerbia mérkőzés talán mégsem lesz sétagalopp.

Vajon Szerbia elég erős ahhoz, hogy megállítsa a könnyelmű brazilokat? Nézze meg az alábbi előzetest, hogy megnézze, hogyan állnak a csapatok, és hogy a bukmékerek hogyan értékelik őket az oddsok alapján.

  • Brazília nem véletlenül az egyértelmű favorit.
  • Szerbia fiatal sztárjait nem szabad alábecsülni.
  • Ez a mérkőzés lesz a mérce a 2022-es FIFA-világbajnokság G csoportjának fogadásában.
  • Az LV BET-nél megtalálhatja a 2022-es katari világbajnokság bármelyik eredményére vonatkozó oddsokat.

Brazília minden poszton és a kispadon is világklasszis tehetségekkel rendelkezik

A Seleção Canarinhót ismét Tite vezeti majd a 2022-es katari világbajnokságra, aki 2016 júniusában vette át a csapat irányítását néhány katasztrofális Copa América-találkozó után. Az évek során szinte minden felállását egy masszív hátsó négyesre kovácsolta, és a darabkák a helyükre kerültek, hogy Brazília védekezésben olyan erős legyen, mint amilyennek előrefelé ismertek.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőiben Brazília veretlenül uralta a CONMEBOL tabelláját, 40 gólt lőtt, ötöt kapott, és csak kétszer játszott döntetlent. Ennek ellenére szeptember 21-én Argentínával kell dübörögniük, hogy befejezzék a mérkőzéseiket, miután azt elhalasztották. Az eredménytől függetlenül Brazília a 2022-es katari randevúkra készül, és hatodszorra szeretné megnyerni a tornát.

Tite csapata nagyon hasonlónak tűnik ahhoz, amely a 2021-es Copa América döntőjébe juttatta Brazíliát. Neymar, Dani Alves, Marquinhos, Fabinho, Alisson és Casemiro alkotja a csapat magját, míg Vinícius Júnior, Bruno Guimarães, Lucas Paquetá, Éder Militão és Rodrygo fiatalos lendületet hoz a csapatba.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Neymar Csatár 10 8
Richarlison Csatár 8 6
Lucas Paquetá Középpályás 14 3
Raphinha Csatár 7 3
Roberto Firmino Csatár 6 3
Philippe Coutinho Középpályás 6 3
Marquinhos Védő 14 2
Gabriel Barbosa Csatár 8 2
Éverton Ribeiro Középpályás 9 2
Antony Csatár 9 2

Szerbia ismét egy erős európai csapat lett

Dragan Stojković, aki egy potenciális aranygeneráció erejét használta fel, gyorsan visszahelyezte Szerbiát a futballtérképre. Mielőtt 2021 márciusában csatlakozott, Szerbia nem tudta kvalifikálni magát az Euro 2020-ra, és a Path C rájátszás döntőjében kikapott Skóciától. Azóta az ő passzos, támadó stílusa egy nagyon tehetséges szerb csapatnak adott engedélyt az izgalmakra.

A szeretettel “Pixie”-ként emlegetett edző irányításával Szerbia az első három mérkőzésén szarvakon ragadta a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőcsoportját: legyőzte Írországot, döntetlent játszott Portugáliával és legyőzte Azerbajdzsánt. Az utolsó mérkőzésig veretlenül folytatva a Sasok legyőzték Portugáliát, és ezzel bebiztosították az A csoport első helyét. A szóló nemzetnek ez lesz a harmadik világbajnoksága, a mérce jelenleg egy győzelem és két vereség.

Szerbia legfőbb kérdőjelét a kapusposztja jelenti, de a kiváló tehetségű szélsőjátékosok gyűjteménye gyakran kárpótol ezért – és még többért is. Dušan Vlahović, Sergej Milinković-Savić, Aleksandar Mitrović, Luka Jović, Nikola Milenković, Filip Kostić és Strahinja Pavlović biztosan olyan nevek, amelyekkel érdemes megismerkedni.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Aleksandar Mitrović Csatár 8 8
Dušan Vlahović Csatár 8 4
Dušan Tadić Csatár 8 2
Sergej Milinković-Savić Középpályás 7 1
Filip Kostić Középpályás 8 1
Nikola Milenković Védő 5 1

Fogadási tippek és oddsok a Brazília – Szerbia mérkőzésre a FIFA Világbajnokság 2022 G csoportjában

Nem meglepő, hogy Brazília a mérkőzés egészséges esélyese, 9/20-as szorzóval, míg Szerbia 13/2-es szorzóval az esélytelenebb. Tite csapatának erejét mutatja, hogy a brazilok győzelmére mindössze 26/9-es szorzóval, -2-es hendikep mellett lehet fogadni.

Természetesen a 2022-es katari világbajnokság 44/9-es favoritjaként a 2022-es FIFA-világbajnokság G-csoportjának 3. helyezett csapatával való találkozás várhatóan nem jelent majd különösebb problémát. A 11/2-es szorzóval a csoportból való kiesésre szinte elképzelhetetlen, hogy Brazília ne jusson tovább az oddsmesterek szerint.

A Brazília – Szerbia mérkőzést november 24-én 19 órakor közvetíti a BBC az Egyesült Királyságban.

Fogadások a Brazília vs Szerbia mérkőzésre az LV BET-nél

Tekintettel arra, hogy Brazíliára mint favoritra helyezik a hangsúlyt, várhatóan sokan az 1-es csapat piacain fogadnak majd erre a 2022-es katari összecsapásra. A Brazília – Szerbia mérkőzésen a mérkőzés eredményére, a hendikepekre, az összes gólra, az első félidő eredményére, az eredményre és az összes gólra, a speciális fogadásokra és még sok másra vonatkozó oddsokat talál.

Az LV BET-nél promóciókat és boostokat kaphatsz a fogadásaidhoz, függetlenül attól, hogy új vagy hűséges ügyfél vagy. A promóciók oldalán olyan ajánlatokat találsz, mint az Acca Boost!, a Superduper fogadás, és a Fogadj 10 fontot, kapj 10 fontot új játékosoknak.

Bármire is szeretnél fogadni a Brazília – Szerbia mérkőzésen, az LV BET-nél megtalálod az oddsokat!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *