Kamerun – Szerbia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Kamerun – Szerbia | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Cameroon - Serbia Group GA G csoportban sokan leintették volna a Kamerun-Szerbia mérkőzést, de a két esélytelenebb találkozó ilyen korán nagy súlyt adhat a két favoritnak – akik hat órával később kezdenek.

A november 28-án az Al Janoub Stadionban megrendezésre kerülő mérkőzésen mindkét fél a támadó sztárjaitól várja a három pontot ezen a megnyerhető 2022-es katari világbajnokságon.

Vajon döntetlenre végződik ez a mérkőzés, vagy Kamerun vagy Szerbia ki tudja húzni a győzelmet a zsákból? Itt megtudhatja, mit gondolnak a bukmékerek.

  • Kamerun határozott védekező taktikával megfojtható.
  • Szerbia mélyen fekvő formációból próbálja majd felszabadítani támadó sztárjait.
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság G csoportjának oddsai az Al Wakrahban megrendezésre kerülő összecsapásra.
  • Fogadjon a 2022-es katari világbajnokság minden kimenetelére az LV BET segítségével.

Kamerun játszani fog

Nagyon valószínű, hogy Kamerun a legtapasztalatlanabb edzővel érkezik a 2022-es katari randevúra. Rigobert Song – akit Samuel Eto’o ültetett be, miután az előző edző harmadik lett az Afrikai Nemzetek Kupáján – három U23-as és három kameruni első csapat irányításával rendelkezik, de az biztos, hogy gyorsan éreztette hatását.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében Kamerun a csoportját, de aztán a döntő kieséses körben Algériával kellett megmérkőznie. Miután az első mérkőzés 1-0-ra ment a Szelídíthetetlen Oroszlánok ellen, Song bírálta Algéria védekező hozzáállását, mondván, hogy csapata “azért volt ott, hogy játsszon”. Szenvedélye egyértelműen felpörgette a csapatot a visszavágóra, amely hosszabbítás után 2-1-re nyert idegenben, így nyolcadik világbajnokságára jutott.

Kamerunban a pályán mindenhol magasan jegyzett tehetségek vannak szétszórva. André Onana a kapuban nemrég csatlakozott az Inter Milanhoz, a védekező középpályás André Zambo Anguissa nemrég az SSC Napolihoz, Eric Maxim Choupo-Moting pedig kilenc gólt és öt asszisztot szerzett annak ellenére, hogy az elmúlt szezonban átlagosan mindössze 19 percet játszott meccsenként a Bayern Münchenben. Choupo-Moting és Vincent Aboubakar mérete és ereje bármelyik védelemnek megadhatja a remeket.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Karl Toko Ekambi Csatár 8 3
Eric Maxim Choupo-Moting Csatár 6 3
Michael Ngadeu-Ngadjui Védő 8 2
Vincent Aboubakar Csatár 8 2
Christian Bassogog Csatár 5 2
Nicolas Moumi Ngamaleu Csatár 6 1
André Zambo Anguissa Középpályás 6 1

Szerbia makacs felállása, hogy megfojtsa ellenfelét

Dragan Stojković nem mindennapi utat járt be a szerb válogatottba: a japán Nagoya Grampus, majd a kínai Guangzhou R&F csapatát irányította, mielőtt hazája hívta volna. Mióta 2021 márciusában beiktatták, Szerbia remek eredményeket pecsételt meg a főnök 3-4-2-1-es és 3-4-1-2-es felállásával.

Egészen figyelemre méltó, hogy az a csapat, amelyik nem tudta kvalifikálni magát az Euro 2020-ra, mivel a Path C döntőben büntetők után kapott ki Skóciától, a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében az A csoport élére hajtott. A nyolc mérkőzésen át tartó veretlenség és a Portugália legyőzése az első hely megszerzéséhez máris azt bizonyítja, hogy Stojković nagy lendületet adott Szerbiának.

Minden szem a Serie A-ban szereplő szerb válogatott gerincére szegeződik majd: Dušan Vlahović (Juventus) a középpályán, Sergej Milinković-Savić (SS Lazio) a középpályán, Nikola Milenković (ACF Fiorentina) pedig hátul. Ennek ellenére sosem lehet tudni, hogy Stojkovic kit fog bevetni a csatárai közül, hiszen többször bevetette már támadásban Aleksandar Mitrovićot, Luka Jovićot és Dušan Tadićot.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Aleksandar Mitrović Csatár 8 8
Dušan Vlahović Csatár 8 4
Dušan Tadić Csatár 8 2
Sergej Milinković-Savić Középpályás 7 1
Filip Kostić Középpályás 8 1
Nikola Milenković Védő 5 1

Fogadási tippek és oddsok a Kamerun – Szerbia mérkőzésre a FIFA 2022-es világbajnokság G csoportjában

A Kamerun-Szerbia mérkőzés az egyik legszorosabb döntetlennek tűnik a 2022-es katari világbajnokság jelenlegi szakaszában. Az oddsmesterek 11/9-es szorzóval szorosan Szerbia győzelmét valószínűsítik, míg Kamerun egy kicsivel távolabb, 11/4-es szorzóval. A döntetlent az afrikai ország győzelmével szemben 2/1-es szorzóval favorizálják.

Ez várható a 2022-es labdarúgó-világbajnokság G csoportjának két esélytelenebbikétől. Tekintettel azonban arra, hogy Szerbia 11/2-es szorzóval nyeri meg a csoportot, Kamerun pedig 12/1-es szorzóval jóval hátrébb áll, kissé furcsa, hogy az oddsok ilyen szorosnak ítélik a mérkőzést. Mindenesetre a 2 vagy 3 gólos összesített arány a favorit, szóval szórakoztató meccsnek ígérkezik.

Nézze meg ezt a Katar 2022-es csatát november 28-án, brit idő szerint 10 órakor az ITV-n.

Fogadások a Cameroon vs Szerbia mérkőzésre az LV BET-nél

A Kamerun-Szerbia mérkőzés nagyon szórakoztató mérkőzés lehet, mindkét fél támadó tehetségekkel büszkélkedhet, és mindkét fél szeretné felülmúlni a vélt favoritokat. Ezért a fogadók az LV BET ázsiai totó, gólok, eredmény és végeredmény, helyes gól és speciális piacok kínálatát fogják nézni erre a mérkőzésre.

Természetesen, függetlenül attól, hogy milyen oddsokra szeretne fogadni, érdemes megnéznie, hogy valamelyik promóciónk tovább növelheti-e a hozamát. A Superduper fogadás és az Acca Boost! egyaránt növeli az oddsokat – ha érdekli az ilyesmi.

Fogadjon az esélytelenek összecsapására és a 2022-es katari világbajnokság többi résztvevőjére az LV BET-nél még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *