Dél-Korea – Ghána |

Dél-Korea – Ghána |

FIFA WC 2022 - South Korea - Ghana Group HNovember 28-án az Education City Stadionban a Dél-Korea – Ghána mérkőzésen a H csoport megnyerésére – vagy éppen a csoportból való kikerülésre – esélyes két esélyes csap össze egy olyan mérkőzésen, amely nagy nyomást gyakorolhat a favoritokra.

Dél-Korea gyors, támadójátékot akar majd bemutatni a gyors csatáraival, míg Ghána talán csak arra törekszik majd, hogy elnyelje a nyomást, és megfojtsa az ázsiai csapatot, amíg nem adódik saját lehetősége.

Vajon döntetlenre van ítélve ez a mérkőzés, vagy valamelyikük fontos győzelmet tud aratni? Íme, mit gondolnak az oddsmesterek erről az összecsapásról.

  • Dél-Korea megpróbálja gyorsan körbejátszani a labdát Ghána körül.
  • Nagy taktikai változtatásokra számít Ghána részéről, ha az első félidőben gólt kapnak.
  • FIFA World Cup 2022 H csoport fogadások és oddsok a Dél-Korea – Ghána mérkőzésre.
  • Fogadjon a 2022-es katari világbajnokságra az LV BET-nél még ma!

Dél-Koreának teljes gőzzel kell mennie, hogy megszerezze mindhárom pontot

A portugál edző, Paulo Bento vezette Taegeuk Warriors a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőiben szerzett tapasztalataikat szeretné felhasználni a hőség kezeléséhez és egy potenciálisan makacs ellenfél szétválasztásához. A továbbjutás során Bento hangsúlyozta, hogy támadásban gyorsabb passzokra van szükség, hogy megzavarják a makacs csapatok felállását.

Az egyre javuló koreai köztársaságiaknak sikerült megszerezniük a második helyet az AFC 2022-es katari selejtezőjének döntő fordulójában, tíz mérkőzésükből hetet megnyertek – mindegyiket közel-keleti csapatok ellen. Ez azt követi, hogy a 2019-es Ázsia-kupán a negyeddöntőben végeztek a későbbi győztes Katarral szemben, és azóta minden versenyen csak Brazíliától, Mexikótól, Japántól és az Egyesült Arab Emírségektől kaptak ki.

Dél-Korea vitathatatlan sztárja Heung-min Son. A Spursnél töltött, egymást követő, kiemelkedő szezonok után ő lett a nemzetének talizmánja és középpontja. A most 30 éves Son és veterán társai, Kim Young-gwon, Kim Seung-gyu, Jung Woo-young és Kim Jin-su azt remélik, hogy 2010 óta először sikerül megúszniuk a világbajnokság csoportkörét.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Son Heung-min Csatár 12 7
Kim Shin-wook Csatár 4 6
Kwon Chang-hoon Csatár 11 4
Hwang Hee-chan Csatár 13 3
Kim Young-gwon Védő 12 2
Hwang Ui-jo Csatár 12 2

Otto Addo taktikázik, hogy Koreát lázban tartsa

Otto Addo első vezetőedzői szerepvállalása eddig semmi mással nem szolgált, mint meglepetéssel: a hamburgi születésű ghánai már az első két meccsén, minden előrejelzés ellenére kiharcolta a világbajnoki selejtezőt. A ghánai táborból származó jelentések szerint a ghánaiak még mindig nagyon zöldfülűek, de a részletekre való odafigyelése és a taktikai információk átadásának képessége kulcsfontosságú volt a meglehetősen hiányos csapatnak.

Ez tökéletesen megmutatkozott a Fekete Csillagok harmadik fordulójának második mérkőzésén a CAF 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében. A jóval erősebb Nigéria elleni hazai 0-0 után a döntő mérkőzés első félidejében Ghána 1-1-re végzett. Addo tehát 4-3-3-ról 3-5-2-re váltott, hogy nagyobb kontrollt kapjon a középpályán, és megfojtsa a támadások fenntartására irányuló kísérleteket. Azóta Ghána büntetőkkel 3-1-re legyőzte Chilét is, és 4-1-re kikapott Japántól barátságos mérkőzésen.

Ghána erőssége a középpályán van, ahol Iddrisu Baba, Kudus Mohammed, Thomas Partey, Jeffrey Schlupp és Majeed Ashimeru is lehetőséget kap. A gólok azonban nehezen jönnek a Fekete Csillagok számára, még akkor is, ha a legutóbbi összeállításokban Jordan és André Ayew együtt játszott a csúcson.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
André Ayew Csatár 6 3
Thomas Partey Középpályás 4 3
Kudus Mohammed Középpályás 6 1
Wakaso Középpályás 4 1

Fogadási tippek és oddsok a Dél-Korea – Ghána mérkőzésre a 2022-es FIFA World Cup H csoportjában

Mivel a Koreai Köztársaság 17/10-es, Ghána pedig 19/10-es szorzóval rendelkezik, elmondható, hogy a fogadóirodáknak nehéz dolguk van a 2022-es labdarúgó-világbajnokság H csoportjának csatáját illetően. A döntetlenre 33/17-es oddsot adnak, így ez azon ritka mérkőzések egyike, ahol mindhárom kimenetel jóval páros fölött van.

Tekintettel az edzők meggyőződésére a Dél-Korea – Ghána mérkőzésen, sok kérője lesz a félidő/teljes játékidő fogadási lapnak, mivel a Fekete Csillagok valószínűleg jelentősen korrigálnak a félidőben, ha egy gólt kapnak. Ez az a mérkőzés, amely egyértelmű előnyt kell, hogy kínáljon a H csoportból való kijutásra, mindkét csapat 11/1-es szorzóval rendelkezik a torna előtt.

Nézze a Dél-Korea – Ghána mérkőzést élőben a BBC-n 13 órakor az Egyesült Királyságban.

Fogadások a South Korea vs Ghana mérkőzésre az LV BET-nél

A 2022-es katari világbajnokság az év legnagyobb fogadási eseménye: a kolosszális tornán a világ minden tájáról érkeznek csapatok, hogy kiderüljön, melyik nemzet a legjobb a világ legnépszerűbb sportágában. Így természetesen az LV BET a labdarúgó fogadási piacát világbajnoki oddsokkal halmozta fel.

Ha a futballban megtörténhet, akkor fogadási platformunkon találhat rá oddsokat, és hogy segítsen megerősíteni a helyes tippjeit, esélynövelő promókat is kaphat. Ha több Katar 2022-es időpontra is fogadsz, vedd igénybe az Acca Boost! vagy akár 20 százalékos emelést kaphatsz egy Superduper fogadásból!

Fogadjon a győztesre ebben a szoros világbajnoki döntetlenben itt az LV BET-nél!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *