Portugália – Ghána | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Portugália – Ghána | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Portugal - Ghana Group HA legendás Cristiano Ronaldóval és a sztárcsapattal büszkélkedő Portugália ellen kevesen fogadnának arra, hogy Portugália nem jut ki a H csoportból, nemhogy a nyitómeccsen kikapjon.

A Portugália-Ghána mérkőzés papíron nem tűnik túl jónak, de a Fekete Csillagok némiképp ismeretlenek, és a zöldfülű edzőjük már most is dacol az esélyekkel, hogy kijussanak a 2022-es katari tornára.

Vajon Ghána valóban veszélyt jelent-e Portugáliára ezen a november 24-i találkozón? Az oddsmesterek biztosan nem így gondolják, ahogy azt a következőkben láthatod.

  • Portugália egyik legtehetségesebb csapata mindig is az élvonalban gyarapodott.
  • Ghána új edzője már egy jobb csapatot is megfojtott, hogy idejusson.
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság H csoportjára vonatkozó fogadások erősen az európaiak felé hajlanak.
  • Fogadjon az összes világbajnoki akcióra itt az LV BET-en!

Portugália csapata még jobb, mint az Eb-győztesé volt

Fernando Santos is one of the most successful active national team coaches around, having guided Portugal to Euro 2016, third in the 2017 Confederations Cup, and the inaugural UEFA Nations League title in 2019. Still, murmurs are beginning to pick up that Santos isn’t the right coach for the job following meek performances against top-ranking teams,

flipping to defensive strategies hastily, in the eyes of critics.

A Santosnak tehát arra kell törekednie, hogy a portugál sztárok a lehető legjobban kifejezhessék magukat támadásban. Ez az a szelíd 4-1-4-1-es megközelítés, amely miatt a 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezőinek A csoportjában a legutóbbi mérkőzésen Szerbia ellen veszítettek, és ami miatt az Euro 2020-ról Belgiummal szemben kiestek, miután szerencsésen bejutottak a kiütéses szakaszba.

Függetlenül a legutóbbi eredményektől, a tehetség mindenki számára látható. A támadó sztárokat kilométerekről ki lehet szúrni, de a nagy csapatok elleni siker a világklasszis védekező tehetségeken, például João Cancelón, Rúben Diason, Nuno Mendesen és João Moutinhón múlik majd. Pepe 39 évesen valószínűleg még mindig a hátsó alakzat parancsnoka lesz a 2022-es katari randevúkon.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Cristiano Ronaldo Csatár 9 6
Diogo Jota Csatár 7 5
Bruno Fernandes Középpályás 9 3
João Palhinha Középpályás 8 2

Ghána nagyon bízik Otto Addóban

Minden jel szerint Otto Addo edzői pályafutása a Hamburg U19-es csapatától kezdve a felderítésen át néhány segédedzői szerepkörig elég jó taktikussá tette őt, és nagyon jól át tudja adni a terveit a csapatnak. Eddig azonban hat mérkőzésen irányította a Fekete Csillagokat, amelyeken két győzelmet és három döntetlent ért el, és szinte minden meccsen más felállást játszott.

Természetesen az új vezetőedző a 2022-es katari világbajnokság előtt a lehető legjobb felállást akarja majd felfedni, különösen, hogy Ghána egy erősebb csapatot szorosan legyőzve jutott oda. A CAF 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjének harmadik fordulójában Nigériával találkoztak, hazai pályán döntetlent értek el, majd 1-1-es döntetlent játszottak a papíron jóval erősebb csapattal. Ez gyors fordulat egy olyan csapattól, amely a 2021-es Afrikai Nemzetek Kupáján kikapott a Comore-szigetek ellen.

Jordan Ayew, André Ayew, Daniel Amartey és Thomas Partey a horgonyai a ghánai csapat újjáépítésének, amely a 2022-es katari tornán akár több fiatalabb tehetségét is bedobhatja a mélyvízbe. Kamaldeen Sulemana, Mohammed Kudus és Felix Afena-Gyan a Fekete Csillagok következő generációját emelik ki, de mindössze 33 válogatottal rendelkeznek együtt.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
André Ayew Csatár 6 3
Thomas Partey Középpályás 4 3
Kudus Mohammed Középpályás 6 1
Wakaso Középpályás 4 1

Fogadási tippek és oddsok a Portugália – Ghána mérkőzésre a 2022-es FIFA Világbajnokság H csoportjában

Addo lehet, hogy egy ismeretlen mennyiség, aki bizonyítottan képes erősebb csapatokat is legyőzni határozott taktikával, de a bukmékerek azt támogatják, amit ismernek. A portugálok 1/2-es szorzóval esélyesek az összecsapás megnyerésére. Ghána viszont csak futó pillantást vetnek rá 13/2-nél, ami hű marad a csoportgyőzelemre kínált 11/1-es oddsukhoz.

Feltételezve, hogy Santos hagyja, hogy hihetetlenül tehetséges támadói elszabaduljanak, Portugália a végső sípszóig egyértelműen az Aranycipőért küzdhet, a hendikep és a gólszerzői piacok pedig népszerűek lesznek ezen a 2022-es FIFA-világbajnokság H csoportjának mérkőzésén.

A Portugália – Ghána mérkőzésre november 24-én 16 órakor kerül sor. A mérkőzést az ITV-n láthatja az Egyesült Királyságban.

Fogadások a Portugália vs Ghana mérkőzésre az LV BET-nél

Az LV BET számos fogadási piaccal rendelkezik, így szinte bármilyen eredményt támogathat, amit csak akar a 2022-es katari világbajnokságon. Természetesen sokan úgy látják, hogy a Portugália – Ghána mérkőzés gólgazdag lesz, így a hendikep és az összes gólra vonatkozó csúszdáink jól jöhetnek – akárcsak a számos speciális fogadásunk.

Mivel Portugália ennyire nagy favorit, ha azon gondolkodik, hogy A selecaóra fogadjon, fontolja meg, hogy bónuszaink egyikével felturbózza az esélyeket. A promóciós oldalon megragadhatja az akár 100 százalékos Acca Boost!, valamint az akár 20 százalékos Superduper fogadást.

A portugálok rohamára vagy Ghána történelmi győzelmére fogadsz? Bárhogy is gondolja, hogy a meccs hogyan fog alakulni, a legjobb oddsokat itt az LV BET-nél találja meg!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *