Franciaország – Ausztrália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Franciaország – Ausztrália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - France - Australia Group DA címvédő Franciaország november 22-én Ausztráliával kezdi meg a Jules Rimet-trófea megvédését.

Didier Deschamps csapata az elmúlt hat világbajnokságból háromszor is döntőbe jutott, ebből kettőt megnyert, és bár nem ők a 2022-es katari világbajnokság favoritjai, a világon sehol sem találni olyan tehetséges csapatot, mint ez a francia alakulat.

A Socceroos 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során mutatott formája alapján – ahol nem sikerült automatikusan továbbjutniuk, és az Egyesült Arab Emírségek és Peru elleni rájátszásbeli győzelemre volt szükségük – azt kell feltételeznünk, hogy ez egy monumentálisan nehéz feladat lesz számukra, hogy bármit is kihozzanak ebből a mérkőzésből.

A Franciaország – Ausztrália mérkőzés és minden más világbajnoki mérkőzés legfrissebb oddsait itt nézheti meg az LV BET-en, ahol előzetest, fogadási tippeket és rengeteg tartalmat is talál, hogy segítsen a fogadásaiban.

  • Vajon trónfosztottá válnak a tulajdonosok?
  • Vajon az ausztrálok okozhatnak felfordulást a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában?
  • Hogyan fogadhatsz a Franciaország – Ausztrália mérkőzésre
  •  2022-es világbajnokság fogadási oddsok

Illik még a korona a futballvilág királyaira?

Négy év hosszú idő az életben, és még inkább a futballban, így Franciaország még mindig olyan csapatnak tűnik, amely sikeresen megvédheti koronáját a 2022-es katari világbajnokságon?

A 2022-es labdarúgó-világbajnokság selejtezői során nyolc mérkőzésen veretlenül jutottak tovább, és átlagosan több mint két gólt lőttek 90 perc alatt – igaz, ebből nyolc gólt a Kazahsztán elleni két mérkőzésen szereztek.

Ahogy az várható volt, a Les Bleus a kvalifikációs folyamat során a nagyra becsült első hármasuk góljaival volt adós:

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Antoine Griezmann Csatár 8 6
Kylian Mbappe Csatár 6 5
Karim Benzema Csatár 5 3

Benzema végre véget vetett a nemzetközi futballtól való száműzetésének, és jelenléte új dimenziót ad a francia támadójátéknak – a tavalyi Bajnokok Ligájában nyújtott teljesítménye a rendkívüli határát súrolta.

Deschamps-nak kiváló játékosok állnak rendelkezésére, de a versenyszerű futballban nyújtott teljesítménye az utóbbi időben kiábrándító volt. Franciaország a 16 között kiesett az Euro 2020-as Európa-bajnokságról, és az UEFA Nemzetek Ligájában is kikapott Dániától és Horvátországtól.

Vannak tehát még kérdések, amelyekre választ kell adnia Franciaországnak, egy olyan csapatnak, amelynek legutóbbi eredményei nem tükrözik a minőségét.

Az ausztrálok remélik, hogy dacolnak a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjának várakozásaival

Elméletileg a világbajnoki selejtezőnek gyerekjátéknak kellene lennie Ausztrália számára.

A szilva AFC regionális selejtezőkben találhatók, ami a legtöbb ázsiai csapat elleni mérkőzésekkel könnyebb utat biztosít számukra, mint a legtöbb ázsiai csapat.

A Socceroos azonban nehezen jutott ki Katarba, és végül az AFC rájátszásában az Egyesült Arab Emírségek ellen a 84. percben szerzett góllal biztosította helyét a szövetségközi selejtezőben Peru ellen, amelyet büntetőpárbajban győzött le.

Graham Arnold csapata az AFC ranglistáján olyanok mögé szorult, mint Japán és Szaúd-Arábia, és az a tény, hogy a harmadik forduló 10 mérkőzéséből mindössze négyet nyert meg, sokat elmond.

Hiányzik egy Mark Viduka vagy Tim Cahill féle természetes góllövő, és a világbajnoki selejtezőkön végül az alább felsorolt játékosok góljainak köszönhették a sikert:

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Jamie Maclaren Csatár 11 7
Harry Souttar Védő 10 6
Mitchell Duke Csatár 15 5

Az ausztrál sportcsillagok híresek kemény munkájukról, elszántságukról és szorgalmukról, és gyanítható, hogy ennek a Socceroos-csapatnak bőségesen meg kell mutatnia ezeket a tulajdonságokat, hogy örömet szerezzen Franciaország ellen és általában a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában.

Fogadási tippek és oddsok a Franciaország – Ausztrália mérkőzésre a FIFA World Cup 2022 D csoportjában

Amióta megerősítették a 2022-es katari időpontokat, az ausztrálok alig várták, hogy összecsapjanak a világbajnoki címvédővel.

De ez az álommérkőzés rémálommá válhat, itt az LV BET-nél Franciaországot 2/11-es favoritként tartjuk számon a győzelemre – röviden, a Les Bleus várhatóan nagyarányú győzelmet arat.

Az Egyesült Királyságban a futballrajongók a BBC One-on és az iPlayer platformon keresztül követhetik a mérkőzés alakulását.

Franciaország – Ausztrália fogadások az LV BET-nél

For most, bets placed on France vs Australia will be based around the handicap market, with A franciaországi vonal valószínűleg elég magas lesz a minőségi különbség miatt. Nem szabad azonban elfelejteni, hogy Franciaország csak 2-1-es győzelemmel távozott a hasonló összecsapáson még a 2018-as világbajnokságon.

Az LV BET-nél hagyományos és ázsiai hendikepekre fogadhat, miközben számos más piacot is élvezhet, mint például a mérkőzés győztese, a helyes gól, a félidő/teljes játékidő és még sok más.

Győződjön meg róla, hogy regisztrál egy LV BET számlára, hogy biztos legyen benne, hogy készen áll a világbajnokság nagy rajtjára!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *