Tunézia – Ausztrália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Tunézia – Ausztrália | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Tunisia - Australia Group DNem sok olyan fogadó van, aki szerint Tunéziának vagy Ausztráliának sok öröme lesz a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában, mivel a két nemzet Franciaország és Dánia mögött jelentősen esélytelenebb a verseny kieséses szakaszába jutásért.

Tunéziának ez lesz a hatodik szereplése a világbajnokságon, de még nem jutott tovább a csoportkörből, és mindössze két mérkőzést nyert meg a tornán története során. Ausztráliának is ez lesz a hatodik próbálkozása a világbajnokságon, bár ők 2006-ban már bejutottak a 16 közé, ahol a későbbi bajnok Olaszországtól kaptak ki.

Vajon bármelyik csapat fel tudja-e borítani a papírformát? Mindketten esélyesek a találkozó megnyerésére, és az LV BET által kínált fogadási lehetőségek széles választékában Ön is részt vehet.

  • Tunézia meg tudja tartani kiváló formáját?
  • Ausztrália felborítja az esélyeket a FIFA 2022-es világbajnokság D csoportjában?
  • Tunézia – Ausztrália fogadási tippek
  • A 2022-es világbajnokság legnépszerűbb fogadási piacai

Tunézia reméli, hogy beválthatja a legutóbbi sikereket

Lehet, hogy nem tartoznak a világ labdarúgásának egyik legnagyobb nevei közé, de Tunéziában határozottan van valami. Tunézia az év elején bejutott az Afrikai Nemzetek Kupája negyeddöntőjébe, és ezen az úton olyanokat győzött le, mint Nigéria.

Nemrégiben megnyerték a Kirin Kupát is, amely ugyan nem egy olyan torna, amely túl sok hírverést kelt, a tunéziaiak mégis legyőzték a náluk magasabban rangsorolt chilei és japán ellenfeleket, és ezzel egy ritka fontos tornagyőzelmet arattak.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében valamivel nehezebb volt a továbbjutás, bár a csoportjuk élén végeztek, mielőtt a kétlépcsős rájátszásban legyőzték Malit. A továbbjutásukat két legkiemelkedőbb játékosuk – Wahbi Khazri és Ellyes Skhiri – biztosította:

Név Poszt Meccsek Gólok
Wahbi Khazri Támadó 6 3
Ellyes Skhiri Középpályás 5 2
Ali Maâloul Védő 8 1

Jalel Khadri vezetőedző olyan játékosokra számíthat, mint Khazri, Skhiri illetve a Manchester United fiatalja, Hannibal Mejbri, és ez a csapat magabiztos lesz a november 26-i Tunézia-Ausztrália mérkőzésen.

Randevú a végzettel a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában

A világbajnokság nem mindig volt egy boldog terep Ausztrália számára, akiknek öt szereplésük során mindössze egyetlen egyszer sikerült bejutniuk a kieséses szakaszba.

Graham Arnold vezetőedző sajnos nem túl optimista, hogy ez az ausztrál válogatott képes lesz javítani ezen a rekordon. Egy nemzetközi csapat helyzetét jól jelzi, ha megnézzük, hogy a játékosok klubszinten hol űzik a mesterségüket, és az ausztrálok esetében az alapcsapatból mindössze ketten játszanak Európa “nagy öt” ligájának egyikében.

A minőség hiánya miatt Ausztrália nehéz helyzetbe került a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében, ahol Szaúd-Arábia és Japán mögött a harmadik helyen végzett. Az AFC rájátszásában az Egyesült Arab Emírségek ellen csak egy késői góllal tudtak továbbjutni, majd a konföderációs mérkőzésen büntetőpárbajban jutottak túl Perun.

Ha mást nem is, de legalább a gólokat elosztották a 2022-es katari világbajnokság selejtezői során, nem pedig egy-két játékosra támaszkodtak:

Név Poszt Meccsek Gólok
Jamie Maclaren Támadó 11 7
Harry Souttar Védő 10 6
Mitchell Duke Támadó 15 5

Mivel Franciaország és Dánia várhatóan a 2022-es FIFA-világbajnokság D-csoportjának első két helyét foglalja el, Ausztrália talán akkor reménykedhet a legjobban, ha a november 26-i mérkőzésen legyőzi Tunéziát.

Fogadási tippek és oddsok a Tunézia – Ausztrália mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság D csoportjában

A 2022-es katari világbajnokság időpontjainak sorrendjének köszönhetően, bárki is nyeri ezt a Tunézia – Ausztrália mérkőzést, az esélyt kap a továbbjutásra a kieséses szakaszba a D csoport utolsó fordulójában.

De vajon lesz-e győztes? Az LV BET oddsok erre a mérkőzésre azt sugallják, hogy nagyon szoros csatát fogunk látni, és egyik fél sem tekinthető egyértelmű favoritnak.

A két csapat összetétele is azt sugallja, hogy nehéz lesz gólokat szerezni, ezért az olyan fogadási opciók, mint a döntetlen vagy a 2,5 gól alatti a 2022-es katari vb fogadói számára érdekesek lehetnek.

Akárhogy is, az Egyesült Királyságban a BBC One-on és a BBC iPlayer-en keresztül követheti az eseményeket.

Fogadások a Tunézia vs Ausztrália mérkőzésre az LV BET-nél

Bár nem tartozik a világbajnokság egyik legjobban várt mérkőzései közé, a Tunézia – Ausztrália mérkőzés kimenetele mégis nagy érdeklődésre számíthatunk.

Ennek megfelelően az LV BET-nél elérhető fogadási lehetőségek széles kínáalata is rendelkezésre áll, ahol követheti tippjeinket egy alacsony gólszámú, talán döntetlennel végződő mérkőzésre, de akár a saját ösztöneire is hagyatkozhat.

Fogadhat a végeredményre és a gólszámra, szerencsét próbálhat a hendikepekkel és a félidő/teljes játékidő fogadásokkal, vagy fogadhat a gólokra vagy a gól nélküli lehetőségre.

Gyors és egyszerű regisztrálni egy LV BET számlára, és nincs jobb hely a 2022-es világbajnokságra való fogadásra!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *