Japán – Spanyolország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Japán – Spanyolország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Japan - Spain Group DDecember 1-jén, a Khalifa Nemzetközi Stadionban megrendezésre kerülő Japán – Spanyolország mérkőzésen az ázsiai labdarúgás egyik meghatározó nehézsúlyú csapata csap össze a világ egyik legjobb futballnemzetével.

A 2022-es katari világbajnokság E csoportjának mindkét fél számára ez lesz az utolsó mérkőzés, és mindketten szeretnének majd egy-egy győzelemmel zárni, függetlenül attól, hogy továbbjutnak-e a 16 közé.

Ön szerint a spanyolok labdabirtoklása felülmúlja a szamurájok támadó kedvét? Nézze meg, mit mondanak a tippmesterek és az esélylatolgatók az LV BET-nél!

  • Japán bízik a támadó szellemű játékosaiban.
  • A spanyol kondi és labdabirtoklás dominálni fog.
  • Mire fogadjunk ezen a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportjának mérkőzésén?
  • Az Ön 2022-es katari fogadási lehetőségei az LV BET-nél.

Elég lesz Japán támadó szellemisége?

A 2018-as világbajnokság után, amelyen Japán a 16 között 3-2-re búcsúzott az egyik favorit, Belgium ellen, ezután Hajime Moriyasu vette át a csapatot. Moriyasu a támadó stílust részesítette előnyben, gyakran 4-2-3-1-es felállásban, szemben a Japánban megszokott stabilan védekező mentalitással, és egy izgalmas új arculatot hozott a szamurájoknak.

Ha a történelem megismétli önmagát, akkor Japán nem jut tovább az E csoportból, mivel 1998 óta a tornán való hat részvétele során a csoportkörben, majd a 16 között váltakozva kiesett. Mindemellett a 2019-es AFC Ázsia-kupa döntőjében Japán kikapott Katartól.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében Japán egyetlen ponttal maradt alul az AFC B csoportjában Szaúd-Arábiával szemben. A japán tehetségek közül az élvonalban olyanok szerepelnek, mint Daichi Kamada, Takehiro Tomiyasu, Takumi Minamino, Kyogo Furuhashi és a hihetetlenül izgalmas fiatal tehetség, Takefusa Kubo.

Név Poszt Meccsek Gólok
Takumi Minamino Támadót 15 10
Yuya Osako Támadó 11 10
Junya Ito Támadó 14 6
Takuma Asano Támadó 11 3
Kyogo Furuhashi Középpályás 9 3
Daichi Kamada Középpályás 8 3
Ado Onaiwu Csatár 2 3

A spanyolok számára továbbra is a labdabirtoklás lesz a kulcs, és az, hogy kivárják a kínálkozó lehetőségeket, és labda nélkül is könyörtelenül nyomuljanak. Mindemellett a Luis Enrique által irányított új generációs csapatban több az energia, és az ő fanatizmusa is átragad a csapatra.

Ami a tornákon mutatott teljesítményt illeti, a La Furia Roja már egy évtizedre van azoktól a legendáktól, amelyek két egymást követő Európa-bajnoksággal egybekötött világbajnokságot nyertek. Mióta Enrique 2019-ben átvette a csapat irányítását, Spanyolország visszatért a helyes útra, és tavaly bejutott az Eb elődöntőjébe.

A 2022-es FIFA-világbajnoki kvalifikáció eléréséhez Enriquének a korai pontvesztések után össze kellett szednie csapatát, de az utolsó négy meccsüket nullára nyerték, és a B csoport élén végeztek.

Enrique szinte minden Real Madrid-játékossal szemben különös és furcsa ellenszenvet táplál, de ez nem jelenti azt, hogy a spanyoloknál hiányoznának a opciók. Pedri, Rodri, Aymeric Laporte, Ferrán Torres, Álvaro Morata és Koke az élen járnak, míg az olyan öregek, mint Sergio Busquets, Jordi Alba és César Azpilicueta a fiatalokat tartják kordában.

Név Poszt Meccsek Gólok
Ferrán Torres Támadó 6 4
Álvaro Morata Támadó 7 2
Pablo Sarabia Támadó 5 2
Dani Olmo Középpályás 5 2
Carlos Soler Középpályás 4 2

A 2022-es katari világbajnokság csoportkörének egyik utolsó időpontjaként minden szem a Spanyolország és Japán közötti E csoportos mérkőzésre szegeződik. Spanyolország a csoport favoritja, és ezt a mérkőzést is ők várják esélyesként.

Kétség sem férhet hozzá, hogy Japán harcba száll majd, és valószínűnek tűnik, hogy gólt is fognak szerezni, hiszen sok gyors és ügyes csatár van a csapatban. A spanyolok nagy állóképességű, labdabirtoklásra épülő játéka azonban a végsőkig ki fogja meríteni őket, és legalább kétgólos győzelmet arathatnak a túlbuzgó japánok felett.

Összességében az oddsok szerint a spanyolok számára a negyeddöntőbe jutás lesz a legvalószínűbb, 2/1-es szorzóval. Az E csoport megnyerésére 10/1-es szorzón fogadható Japán, messze Spanyolország és Németország után.

Az Egyesült Királyságban a Japán-Spanyolország mérkőzést az ITV élőben közvetíti,19 órai kezdőrúgással.

Fogadások a Japán – Spanyolország mérkőzésre az LV BET-nél

Itt az LV BET-nél bármilyen típusú tételt megtehet a 2022-es FIFA világbajnokság Japán – Spanyolország mérkőzésére. Fogadhat a mérkőzés eredményére, dupla esélyre, hendikepekre, végeredményre, gólokra, gólszerzőkre, egyéni csapatmutatókra, a helyes eredményre, egy csomó speciális piacra és még sok másra.

Mivel a világbajnoki láz már javában tart, örömmel mondhatjuk, hogy felpörgettük sportfogadási akcióinkat. Kihasználhatja az Acca Booster, a Bet & Get üdvözlő ajánlatot vagy a megnövelt oddsokat!

Mielőtt az akció elkezdődik, mindenképpen nézze meg az LV Bet összes lehetőségét – sosem tudhatja, melyik fog bejönni Önnek, és bizonyul a fogadás hívószavának!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *