Spanyolország – Németország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Spanyolország – Németország | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Spain - Germany Group EA 2022-es katari világbajnokság csoportkörének talán legfontosabb mérkőzése, a Spanyolország – Németország összecsapáson a korszak legsikeresebb futballnemzetei közül kettő csap össze, miután négy nappal korábban bemelegítettek.

November 27-én az Al Bayt Stadionban Spanyolország az E csoport megnyerésének elsőszámú favoritjaként reméli, hogy megalapozza tekintélyét, míg Németország azt szeretné bebizonyítani, hogy elég gyorsan újjáépült ahhoz, hogy legyőzze az egyik legnagyobbat.

Vajon Spanyolország vagy Németország lesz az, amelyik győzni tud ezen az összecsapáson? Olvassa el, hogy mit jósolnak az LV BET odds és tippmesterei a mérkőzésre.

  • Spanyolország reméli, hogy rövid passzokkal és sok labdabirtoklással irányítja a játékot.
  • Németország nagyon agresszív lesz az első sípszótól kezdve.
  • Fogadás erre a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportjának mérkőzésére.
  • Az LV BET tapasztalata az idei világbajnokságra vonatkozóan.

Luis Enrique igyekszik megmutatni a fiatal spanyol csapat további fejlődését

A La Furia Roja nagyon másképp néz ki, mint az a csapat, amely csak egy évtizeddel ezelőtt olyan sok örömet hozott Spanyolországnak, és mégis, Luis Enrique edző nagyon hasonló módszereket vállal, amelyek két Európabajnokságot és a 2010-es világbajnokságot hozták. Minden a rövid, éles passzokról szól, amelyekkel uralhatják a labdabirtoklást, a 16-oson belülre való bejátszásokról, és a gólok kivárásáról. Mindezek mellett Enrique nagyobb hangsúlyt fektet a fittségre és az állóképességre a nagy tornákon.

A 2022-es FIFA-világbajnoki selejtező eléréséhez Spanyolországnak Svédországot, Görögországot, Grúziát és Koszovót kellett legyőznie, hat győzelemmel, egy döntetlennel és egy vereséggel jutottak be. A 2021-ben megrendezett Euro 2020-on Spanyolország az E csoportban Svédország mögött a második helyen végzett, és a 16 között a skandináv ellenfelekkel együtt búcsúzott. Így érdemelték ki a 2022-es katari vb bejutást.

A spanyol válogatottban rengeteg fiatal tehetség van, a legutóbbi válogatottak átlagéletkora alig kevesebb mint 27 év. Így annyi bizonyos, hogy a legutóbbi szereplésükön csak javítani lehet, hiszen az olyanok, mint Pedri, Gavi, Ansu Fati, Ferrán Torres, Pedro Porro és Eric García tovább fejlesztették atletikusságukat és ügyességüket.

Név Poszt Meccsek Gólok
Ferrán Torres Támadó 6 4
Álvaro Morata Támadó 7 2
Pablo Sarabia Támadó 5 2
Dani Olmo Középpályás 5 2
Carlos Soler Középpályás 4 2

Hansi Flick azt fogja mondani a német válogatottnak, hogy legyenek könyörtelenek

Hans Dieter-Flicknek az a nem irigylésre méltó feladat jutott, hogy a német válogatottat gyorsan visszaváltoztassa elődje, Joachim Löw fénykorának erőművévé. Amióta 2021 augusztusában átvette a posztot, Flick a szarvánál fogva ragadja meg a bikát, arra kényszeríti a csapatát, hogy mindig résen legyenek, nyomást gyakoroljanak az ellenfelekre az egész pályán, nagyon magasan tartsák a színvonalat és kényszerítsék ki a hibákat.

Az új főnökkel az élen a csapat a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjén a végigviharzott egy bevallottan furcsa csoporton, kilenc győzelemmel, egy vereséggel és 36 lőtt góllal. A 2020-as Európa-bajnokságon a 16 között való kiesésük után azonnali javulást szeretnének felmutatni, és közelíteni a 2014-es világbajnoki győzelemhez.

Joshua Kimmich a Flick-féle Németország egyik legmeghatározóbb láncszeme, és mégsem az ő finom diktálási képessége lesz az, ami a címlapokra kerül: azokra valószínűleg a gyors támadók – Kai Havertz, Serge Gnabry, Leroy Sané és Timo Werner – fognak kerülni. Persze Thomas Müller is résen lesz, hogy tovább növelje jelenlegi rekordját, amely 116 válogatott meccsen 44 gólt számlál.

Név Poszt Meccsek Gólok
İlkay Gündoğan Középpályás 8 5
Serge Gnabry Támadó 8 5
Timo Werner Támadó 8 5
Leroy Sané Támadó 9 4
Kai Havertz Középpályás 8 3
Thomas Müller Támadó 4 3
Jonas Hofmann Középpályás 7 2
Marco Reus Középpályás 4 2

Fogadási tippek és oddsok a Spanyolország – Németország mérkőzésre a FIFA World Cup 2022 E csoportjában

Mindkét nemzet fiatal csapatokkal méretteti meg magát ebben az összecsapásban, amelyek a 2022-es katari világbajnokságon a nem olyan régi, dicsőséges napokat szeretnék megismételni. Tekintettel a mindkét oldalon lévő tehetségekre, nem lesz meglepő, hogy a Spanyolország – Németország mérkőzés nagyon szoros mérkőzésnek ígérkezik az oddsok alapján.

A favorit Spanyolország 14/9-es oddsszal esélyesebb a mérkőzés megnyerésére, míg Németország 7/4-es szorzóval minimálisan esélytelenebb. Papíron hihetetlenül szoros meccsről van szó, amit a döntetlenre kínált 12/5-ös odds is alátámaszt. Mindezek ellenére a 2022-es FIFA-világbajnokság E csoportját tekintve Spanyolország a legesélyesebb a csoportelsőségre.

A Spanyolország – Németország nehézsúlyú összecsapást az Egyesült Királyságban 19 órától láthatják a BBC-n.

Fogadások a Spanyolország – Németország mérkőzésre az LV BET-nél

Ha ismeri a futballt és szereti a világbajnokságot, akkor az LV BET-nél biztosan megtalálja a legjobb oddsokat azokra a piacokra, amelyekre szeretne fogadni. Átfogó fogadási kínálatunk van minden mérkőzésre és a katari 2022-es tornára összességében elkényeztetjük a választékkal.

Fogadhat a mérkőzések eredményeire, használhatja a csúszkákat a hendikep és a totál fogadások meghatározásához, és még néhány újszerű speciális fogadást is találhat az egyes mérkőzésekre. Természetesen LV BET játékosként kihasználhatja promóciós oldalunkat különböző bónuszokért, mint például a híres Superduper fogadás és annak 20 százalékos oddsnövelése!

Ön a spanyolok vagy a németek győzelmére fogad? Akárhogy is, nézze meg az esélyeket az LV BET-nél még ma!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *