Kamerun – Brazília | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Kamerun – Brazília | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Cameroon - Brazil Group GA december 2-án a Lusail Iconic Stadionban a G csoportban induló Kamerun-Brazília mérkőzés lesz a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokság csoportjainak utolsó mérkőzése.

A tornagyőzelem esélyeseként a legtöbben Brazíliát favorizálják ezen a mérkőzésen, de vajon az újonc edző, Rigobert Song tartogat-e meglepetést a tarsolyában, hogy megingassa a dél-amerikaiakat?

Vajon Brazília elsöprő győzelemmel zárja a csoportkört? Íme, hogyan alakulnak az esélyek erre a mérkőzésre.

  • Kamerun az esélyekkel dacolva egy valószínűtlen győzelmet szeretne aratni.
  • Brazília játszhatja a várakozósdit, hiszen a gólok jönni fognak.
  • A 2022-es FIFA-világbajnokság G csoportjának utolsó mérkőzésének legjobb esélyei.
  • A 2022-es világbajnokság fogadási élménye az LV BET-tel.

Kamerun több varázslatot keres

Nem voltak nagy elvárások az Indomitable Lions-szal szemben a 2022-es katari tornára érkezve, de ez nem jelenti azt, hogy a viszonylag tapasztalatlan edzőnek ne állna rengeteg tehetség a rendelkezésére. Legalábbis az, hogy Song képes volt összeszedni új csapatát, hogy a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőinek legdrámaibb mérkőzésén Algériát legyűrje, azt mutatja, hogy ez a kameruni csapat képes dacolni az esélyekkel.

A CAF-szakaszból való kvalifikációhoz Kamerun öt győzelemmel és egy vereséggel zárt az Elefántcsontpart ellen, a döntő harmadik forduló első mérkőzésén 1-0-ra kikapott, de a második mérkőzésen a hosszabbítás negyedik percében egy röplabdagóllal biztosította a 2022-es katari időpontot. A nyolcadik vb-szereplésük megszerzését megelőzően – az előző vezetőedző alatt – Kamerun a harmadik helyen végzett a 2022-es Afrikai Nemzetek Kupájának házigazdájaként.

A kameruniak nagy nevei a pályán a kapus André Onana és André Zambo Anguissa, akiknek abszolút legjobb formájukat kell nyújtaniuk, hogy nemzetüknek esélyt adjanak a győzelemre. A csatársorban Karl Toko Ekambi a brazilok jobbhátvédje számára több mint nehéz feladatot fog jelenteni.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Karl Toko Ekambi Csatár 8 3
Eric Maxim Choupo-Moting Csatár 6 3
Michael Ngadeu-Ngadjui Védő 8 2
Vincent Aboubakar Csatár 8 2
Christian Bassogog Csatár 5 2
Nicolas Moumi Ngamaleu Csatár 6 1
André Zambo Anguissa Középpályás 6 1

Nagy nyomás nehezedik Brazíliára, hogy alaposan elintézze az afrikaiakat

Egy mérkőzés – nem is beszélve a 2022-es katari világbajnokságról – megnyerésének egyértelmű favoritjaként nagy nyomás nehezedhet egy csapatra, hogy címlapra kerülő eredményeket érjen el. Tite minden bizonnyal rendelkezik a tehetséggel ahhoz, hogy bármelyik csapat ellen rohamozzon, de a nagy meccseken – amilyen a Kamerun-Brazília mérkőzés is lehet – nem ritka a konzervatív kezdő XI a 61 éves játékostól.

Brazília 2022-es FIFA-világbajnokságra való kvalifikációs kampánya éppúgy a stabil védekezésre épült, mint a támadójátékra, és 17 mérkőzésen 40 kapott és öt kapott góllal, vereség nélkül végzett a tabella élén. Ez megerősíti azt az elképzelést, hogy a nemzet hatodik világbajnoki trófeáját emelheti a magasba, akárcsak a 2021-es Copa America döntőjében Argentína ellen elszenvedett szoros, 1-0-s vereség.

A máshol elért eredményektől függően, mivel a Kamerun – Brazília mérkőzés a G csoport utolsó mérkőzése, Tite talán kifogyhat a csapat néhány hihetetlenül tehetséges játékosából. Ederson kaphatja a kesztyűt – ami természetesen nem csökkenti a kapus minőségét -, míg Gabriel Jesus, Bruno Guimarães, Philippe Coutinho, Danilo és Gabriel Magalhães olyan játékosok kaphatnak lehetőséget, mint Gabriel Jesus, Bruno Guimarães, Philippe Coutinho, Danilo és Gabriel Magalhães.

Név Poszt Mérkőzések Gólok
Neymar Csatár 10 8
Richarlison Csatár 8 6
Lucas Paquetá Középpályás 14 3
Raphinha Csatár 7 3
Roberto Firmino Csatár 6 3
Philippe Coutinho Középpályás 6 3
Marquinhos Defender 14 2
Gabriel Barbosa Csatár 8 2
Éverton Ribeiro Középpályás 9 2
Antony Csatár 9 2

Fogadási tippek és oddsok a Kamerun – Brazília mérkőzésre a FIFA 2022-es világbajnokság G csoportjában

Még ha Kamerun az első két meccsét mindkettőt megnyerné is fölényesen a 2022-es labdarúgó-világbajnokság G csoportjában, Brazília szinte biztosan favoritként érkezne a mérkőzésre. Mivel ez egy esélynövelő piac, biztosan több fogadót is látni fogsz a hendikep-piacokon, akik Brazília meggyőző győzelmét támogatják.

Mivel Song arra fúrja csapatát, hogy izgalmas, kifejező, támadó futballt játsszon, a pályán hiányosságok maradnak majd, amelyeket a ropogós passzokkal játszó Brazília kihasználhat. Kamerunt azonban nem szabad alábecsülni a nagydarab csatáraival, akik bármelyik hátsó alakzatot képesek megkínozni – különösen a felállásoknál.

A Kamerun – Brazília mérkőzést 19 órakor láthatják az Egyesült Királyságban az ITV-n.

Fogadások a Cameroon vs Brazil mérkőzésre az LV BET-nél

Akár úgy gondolja, hogy Brazília elsöprő győzelmet arat a Lusail Iconic Stadionban, akár úgy, hogy Kamerun egy valószínűtlen pontosztozkodással zárja a mérkőzést, az LV BET-nél megteheti fogadásait. Nálunk szinte minden elképzelhető piacra és kimenetelre van odds a 2022-es világbajnokság fogadásokhoz, a dupla esélyes eredményektől kezdve az intervallumfogadásig.

Ráadásul új vagy meglévő játékosként igénybe veheti promócióinkat, hogy feldobja a Katar 2022-es fogadásait. Igényelje a 10 font tét, 10 fontot kap promóciónkat új játékosként, vagy használja ki esélynövelő bónuszainkat, mint például az Acca Boost!

Az LV BET-nél megtalálja az összes piacot, amit keres, és még többet is!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *