Katar – Ecuador | FIFA Világbajnokság Katar 2022

Katar – Ecuador | FIFA Világbajnokság Katar 2022

FIFA WC 2022 - Qatar - Ecuador Group AAz elmúlt öt világbajnokságból négyszer a házigazda ország jutott tovább a negyeddöntőbe.

Kétségtelen, hogy Katarra nagy nyomás nehezedik, hogy saját szurkolói előtt teljesítsen, annak ellenére, hogy ez az első világbajnoki szereplésük.

A Katar-Ecuador mérkőzés az A csoport második mérkőzése, és mindkét csapat számára kiváló lehetőséget kínál arra, hogy pontot szerezzenek, mivel a következő mérkőzéseken valószínűleg nehezebb találkozók várnak rájuk.

Vajon a házigazdák győzedelmeskednek, vagy a dél-amerikaiak csillapítják a lelkesedést? Keresse az LV BET-et, hogy a legjobb oddsokat és fogadási lehetőségeket kapja minden 2022-es világbajnoki mérkőzésre.

  • Katar ki tudja-e használni a hazai pálya előnyét?
  • Sikeres lesz Ecuador visszatérése a tornára?
  • Ecuador lehet a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjának meglepetéscsapata?
  • Melyek a legjobb fogadások a Katar – Ecuador mérkőzésre?

Felbecsülhetetlen értékűnek bizonyul majd a hazai pálya Katar számára?

A legtöbb futballrajongó valószínűleg nem sok esélyt ad Katarnak arra, hogy jól szerepeljen a saját világbajnokságán, de csak a saját felelősségére írja le őket.

Felix Sanchez vezetőedző hatásos csapattá alakította őket. Ez a csapat 2019-ben megnyerte a rendkívül versenyképes Ázsia Kupát, majd ezt követően 2021-ben a CONCACAF Arany Kupa elődöntőjéig jutott.

A nagyrészt a katari Stars League játékosaiból álló házigazdák előnyben lesznek a számukra ismerős körülmények között, és kétségtelen, hogy az Al Bayt Stadionban mintegy 50 000 szurkoló fogja őket buzdítani.

Házigazdaként automatikusan kvalifikálták magukat a 2022-es katari világbajnokságra, de az Arany-kupán a következő góllövők voltak a legjobbak: 

Név Pozíció Meccsek Gólok
Almoez Ali Csatár 5 4
Abdulaziz Hatim Csatár 5 3
Akram Afif Csatár 5 2

Katar a világbajnokságra való felkészülés jegyében többnyire barátságos mérkőzéseket játszott, bár részt vett a 2021-es Arab Kupán – az elődöntőben 1-2-re kikapott Algériától.

Ecuador lehet a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjának meglepetéscsapata?

Ecuador szereplése a 2022-es katari világbajnokságon 2014 óta az első világbajnoki részvétele lesz, és történelmük során mindössze negyedszer indulnak a tornán.

A tapasztalat hiánya azonban nem tévesztendő össze a minőség hiányával, és a legutóbbi eredményeik megerősítik, hogy miért a “vendég” csapat a favorit a Katar vs. Ecuador fogadási oddsban az LV BET-nél.

A La Tricolor 2021-ben a negyeddöntőig jutott a magas színvonalú Copa Americán, a 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezőjében pedig olyanoknál végzett előrébb, mint Chile és Kolumbia – útközben döntetlent játszottak Argentínával és Brazíliával.

Ecuador tehát az eredményei alapján elég versenyképes alakulat, és a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában félelmetes ellenféllé alakulhat.

A 2022-es FIFA-világbajnokság selejtezői során a legjobb góllövőik a következők voltak:

Név Pozíció Meccsek Gólok
Michael Estrada Csatár 18 5
Enner Valencia Csatár 18 4
Gonzalo Plata Csatár 18 3

Gustavo Alfaro vezetőedzőnek tehetséges játékosok állnak rendelkezésére, akik közül többen – például Moises Caicedo, Gonzalo Plata, Pervis Estupinan és Carlos Gruezo – az európai labdarúgás egyik legjobb bajnokságában játszanak.

Fogadási tippek és oddsok a Katar – Ecuador mérkőzésre a 2022-es FIFA-világbajnokság A csoportjában

Az LV BET 6/5-ös favoritnak tette Ecuadort erre a mérkőzésre, és a dél-amerikai versenyeken szerzett tapasztalataik – és a csapatuk minősége – alapján a legtöbben arra a következtetésre jutnak, hogy ez egy tisztességes fogadási odds.

Katart természetesen élénk hazai közönség fogja buzdítani, és kétségbeesetten szeretnének nagy hatást kelteni a világbajnoki debütálásuk alkalmával. Azonban egyszerűen nincs meg a kellő tapasztalatuk a nagyszínpadon, és az a tény, hogy a játékosaik egy gyengébb hazai bajnokságban játszanak – Ecuador sztárjaihoz képest – szintén a hátrányukra válhat.

A meleg időjárás nem befolyásolja az ecuadoriakat, és egy győzelemmel – valamint egy pozitív eredménnyel Szenegál és Hollandia ellen – történelmük során mindössze másodszor juthatnak be a világbajnokság kieséses szakaszába.

Aki az Egyesült Királyságban szeretné megnézni a Katar – Ecuador mérkőzést, az a BBC tévécsatornáján vagy az iPlayer platformon keresztül teheti meg.

Fogadások a Katar – Ecuador mérkőzésre az LV BET-nél

Erre a mérkőzésre, valamint a többi Katar 2022-es időpontban megrendezésre kerülő mérkőzésre az LV BET-nél lehet tenni, ahol több mint 300 fogadási lehetőség várja Önt.

Rengeteg lehetőség közül választhat: fogadhat a meccs győztesének esélyeire és számos más hendikepes és ázsiai opcióra, valamint a helyes gólra, a félidő/teljes idő győztesére és így tovább.

Ha inkább a gólok a kedvencei, megjósolhatja, hányszor és melyik félidőben fog betalálni a hálóba a Katar – Ecuador mérkőzésen.

A 2022-es világbajnokság közeledtével soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy új számlát regisztráljon az LV BET-nél.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *